Лидл 107 - септемврийска (до 01.10.2017 г.)

• 127 689
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Здравейте, някъде в Пловдив да сте виждали останал Абсорбатора от тази седмица? Ако се обадя по телефона им дали ще ми съдействат за намирането му? Някой скоро да го е огрявало?

# 271
По-добре пловдивчанки да дадат инфо къде го има. Пробвай и на нац.им телефон, но не вярвам много да те упътят.

А каква е разликата между тази чугунена тенджера и глинен гювеч примерно? Зощото в гювеча слагам месото и го забравям за два часа - вкусно, сочно и с коричка става, макар и под капак.

Намерих едно бурканче какаов тахан с 30 процента намалено и го грабнах. Срокът му на годност е чак догодина, та се надявам да е намален, просто защото е останала единична бройка, а не за друго ...

Стикита нямаше при нас. Нямало да зареждат вече. Направих си устата да ми даде бележката /отрязъка за стикитата, но беше категорична, че повече нямало да зареждат....и аз увяхнах, със сметка 29.99 лв. 

# 272
Според мене разликата е, че тенджерата може да се ползва и на котлон.
А гювеча май не може.

# 273
  • In transit
   Алекс заменям банани и ананас и за тиква.Blush А има един зелен зеленчук срязан отгоре, той какъв е?
Вчера в Севлиево ми дадоха една шепа стикита.
За чугунените тенджери има по-големи на добри пари в Икея.

# 274
  • София
В магазина на Сливница (Оряхово) влажната тоалетна хартия стои при превръзките.  Peace
Благодаря!

# 275
Някой да е виждал това https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=2889 в някой от Пловдивските магазини. На Източен го нямаше тази вечер. Нямаше дори място, където да е имало. Предполагам изобщо не са заредили. Предни пъти се подмятаха с месеци.
Ако някой го интересува имаше доста бройки от акумулаторната стълклочистачка, намалена ако не се лъжа на 43-44лв. С червен етикет беше и имаше повече от 10 бр. Whistling
Иначе взех на децата перфораторите. Вече цялата къща е засипана с разнообразни конфети. Утре ще рисуваме с пръсти Crazy

Аз си взех , от Монтана съм. Но е тази в розовото, ако не се одобри от ММ /имаме две момчета Simple Smile /  , мога да ви я изпратя. Дори сега ще имам гости от Пловдив, и може по тях да Ви я изпратя Simple Smile пишете ми.

# 276
  • до едно тепе
Хих в Монтана и аз мога да пратя да ми я вземат. Но не искам розовата. Баткото ще църка че е момичешка. Мерси все пак. Ако не я намеря сега ще е на следващото пускане. Simple Smile

# 277
Здравейте, от несесерите на Herlitz има ли с други картинки, освен посочените в каталога 2 вида?

# 278
  • София
Няма.

# 279
  • Варна
Здравейте, от несесерите на Herlitz има ли с други картинки, освен посочените в каталога 2 вида?
Има. За момичетата е с кончета или с пеперуди, за момчетата има освен синия и един по-тъмен - сив, почти черен е сякаш, с футболист и зелени орнаменти.

# 280
  • Козлодуй
Здравейте! Купих от Лидл брашно преди около 2 седмици и сега погледнах ,че на пакета пише тип 650. Ако някой е купувал от това брашно да сподели за какво става - може ли да се използва вместо тип 500. Брашното е в пакети по 2 килограма оранжеви на цвят. bouquet
Тази цифра показва колко ситно е смляно брашното по-голяма цифра = на по-ситно и финно брашно най-финните се използват за сладкиши и набухват добре а тип 500 се използва за стандартен бял хляб едро смляното се използва за по-черния хляб - типов Simple Smile

# 281
От брашното тип 650 на Лидл доста хора са доволни за питки и тем подобни, така че би трябвало да е ок вместо 500. Не съм го пробвала още за такива неща, понеже правя рядко, аз слагам малко количество от него в пълнозърнест хляб, така че няма как да видя разлика за сега.

# 282
Тете, дънки черни взех вчера, много добре стоят. По тялото са.  Peace

# 283
Зеленото стики отрязано отгоре е краставица,някой питаше по-горе!

# 284
Тете, дънки черни взех вчера, много добре стоят. По тялото са.  Peace

Шшшшт...нИ съм те чула  Stop Някой говори ли ми...или е вятърКо  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт