Лидл 107 - септемврийска (до 01.10.2017 г.)

• 127 739
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас
При нас снощи дънки - нъцки! Само табелата им седеше. Реших, че не са хубави Joy
И препарат за почистване на перални нямаше.
А, да, препаратът за чистене на фуги не струва. Уж мухъл трябва да маха, ама моят си остана. Пък е нов и малко. Мухъла де Joy

# 286
Мухъл само с белина-нали знаеш. Няма смисъл да се набутваш със Саво-Маво и подобни, също си съдържат белина.

# 287
  • София
Здравейте! Купих от Лидл брашно преди около 2 седмици и сега погледнах ,че на пакета пише тип 650. Ако някой е купувал от това брашно да сподели за какво става - може ли да се използва вместо тип 500. Брашното е в пакети по 2 килограма оранжеви на цвят. bouquet
Тази цифра показва колко ситно е смляно брашното по-голяма цифра = на по-ситно и финно брашно най-финните се използват за сладкиши и набухват добре а тип 500 се използва за стандартен бял хляб едро смляното се използва за по-черния хляб - типов Simple Smile

Тази цифра показва количеството на пепелното съдържание в брашното. Например брашно тип 650 има 0.65 % пепелно съдържание в брашното. Под пепел тук не се разбира нещо изгоряло, ами остатък от обвивката на зърното.

# 288
  • Варна
Здравейте! Купих от Лидл брашно преди около 2 седмици и сега погледнах ,че на пакета пише тип 650. Ако някой е купувал от това брашно да сподели за какво става - може ли да се използва вместо тип 500. Брашното е в пакети по 2 килограма оранжеви на цвят. bouquet
Тази цифра показва колко ситно е смляно брашното по-голяма цифра = на по-ситно и финно брашно най-финните се използват за сладкиши и набухват добре а тип 500 се използва за стандартен бял хляб едро смляното се използва за по-черния хляб - типов Simple Smile

Тази цифра показва количеството на пепелното съдържание в брашното. Например брашно тип 650 има 0.65 % пепелно съдържание в брашното. Под пепел тук не се разбира нещо изгоряло, ами остатък от обвивката на зърното.
Благодаря много! Брашното е Кастело и е малко по тъмно от София мел екстра. bouquet

# 289
Днес върнах развалена риба, купена в Лидл на Ботевградско шосе. Беше сьомгова пастърва, която исках да сготвя на деца. Цялата кухня миришеше на развалена риба:joy:
А жената на касата след като я помириса ми вика, че не е развалена. Нищо, че целият магазин веднага замириса, за нея е било не е развалено. Joy след това извика едно момче и най-нагло му каза пред мен, че стоката не е развалена.. нямам думи. Успях само да им обясня да проверят цялата партида.. дано да го направят.
Повече сьмгова пастърва няма да купувам от Лидл.

# 290
  • В полите на Витоша :)
На "Т. Каблешков" дават ли още стикита, ходил ли е някой скоро?

# 291
  • София
Не, вчера нямаше.

# 292
  • В полите на Витоша :)
Благодаря! Много разочаровани деца ще има този път Sad

# 293
  • София
Мда, и моите гледаха като бедни боливийски сираци на касата Wink  Много се надяваха да им се падне морковът, че само той остана.

# 294
Явно само моята не е ентусиазирана от тези стикита, изобщо не ѝ харесват.
След малко отивам за кухненска хартия и за бисквитките тип Орео.

# 295
  • Казанлък
milasara моя ги събира ама не толкова ентусиазирано и имаме май 2-3 моркова. И бая други се повтарят. Някой нещо ако иска да казва. Ако са важни за децата ви, защото моя дори да ги изхвърля ей сега няма да рабере. Само "искане" да има е неговата работа.

# 296
  • Бургас
Мухъл само с белина-нали знаеш. Няма смисъл да се набутваш със Саво-Маво и подобни, също си съдържат белина.

Абе знам, ама на... Надявах се да  нещо по-малко миризливо заради децата. Сега се чудя какво да го правя ,че не ми се хвърля. Уф, яд ме е на мене си.

# 297
Пръскай в тоалетната чиния, да не става зян

# 298
Такааа. То се видя, че няма да зареждат Стикита.
Та имам: Морков, Зеле и Грозде. Нямам Картоффф и още две, ще ги търся кои са.
Днес купих детски чадър, като за 6 лв. бива.

# 299
Тете, дънки черни взех вчера, много добре стоят. По тялото са.  Peace

Шшшшт...нИ съм те чула  Stop Някой говори ли ми...или е вятърКо  Whistling

Party Знам ли...
И на мен вчера не ми дадоха стикита, ама и бележките нямаше да ми дадат, ако не си ги бях поискала  Crossing Arms Казаха ми да питам в друг Лидл. Питах, от другия Лидл ме изпратиха да питам на телефона им ...

Общи условия

Активация на акаунт