Лидл 107 - септемврийска (до 01.10.2017 г.)

• 127 864
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 510
А аз днес отидох за дръвче рози и балсам. Търсех този с макадамия, който обсъждахте, но не го срещнах с поглед. Аз и малко бързах, но уж разгледах продуктите на Сиен два пъти и пак нищо... Може ли да ми кажете къде се намира, защото аз в крайна сметка взех този с кератин, който също се сетих, че хвалите.

# 511
  • Варна
На онова "островче" с тематични неща.
След дрехите.

# 512
  • Русе
.............
Течният сапун Сиен с бъз нов ли е??? newsm78
С бъз ли? При нас имаше с круша и слива, останали от тематична седмица. Предполагам, че и с бъз ще е от тогава. Миналата есен си бях купила такъв с круша от намалените с 30% стоки. Хубав беше, не изсушаваше кожата.

# 513
  • ☀️София / London🌂
Още един глас за крем брюлето, любимо ни е  Heart Eyes

Някой има ли мнение за килимите които ще са в четвъртък? Интересувам се от тези 60х100 см за да сложа в коридора който е с плочки на пода и е вечно студено. Пише, че са с противоплъзгащо покритие от долната страна, тревожи ме да не се плъзга върху плочки newsm78 Всяко мнение ще ми е от полза. Благодаря Ви !
Килим не съм взимала но имам пътечка която май е същата като килима.Сложила съм я зад входната врата, изобщо не помръдва отдолу е нещо като гума и се чисти много лесно с прахосмукачка и парочистачка.Цветово е черно и сиво и определено всеки боклук отгоре си личи.
Много ти благодаря за мнението, помогна ми. Точно от пътеките се интересувах. Решено е, утре съм там. Тъкмо и брюле да взема hahaha

# 514
  • София
... Отдавна се каня да питам за мицеларната вода Сиен- днес направо купих (варианта за смесена кожа, синя опаковка- само такъв имаше наличен). Много съм доволна от мицеларната вода, нарочно си я търках в очите докато си махах грима и нито ми пари, нито ми щипе. Аз така си изпробвам всяка нова марка мицеларна вода
....
Мицеларна вода Open Mouth Не взнаех, че има. Може ли снимка, моля.
Като чета напоследък, сякаш аз ходя в друг магазин Tired Face

# 515
Мицеларната вода, аз взех синята. Странното е, че няма (поне при нас) етикет с цена- а поглеждам от няколко седмици дали има цена, поставени са в "кашонче" заедно с тоалетното мляко и тониците на Сиен newsm78 :
viki_1974 , течният сапун с бъз (на бъз ми приличаше, май нямаше надпис на бг) си е редовен май, защото са го сложили при другите сапуни от 500 мл за 1,99лв- има прозрачен, бял, зелен, но днес забелязах този с бъз и още един вид който не съм виждала преди (май нар беше).... newsm78 А от прозрачния за чувствителна кожа сме много доволни вкъщи. Peace
Сапунът с бъз е този мисля:
Някой взе ли четката за почистване и подмладяване на кожата...? Laughing newsm78 Мнения..? Thinking

# 516
# 517
Какво земетресение?

# 518
В София се усети

WWW.GLOBALINCIDENTMAP.COM

Type: EarthQuake
48 minutes ago
Magnitude: 3.2
DateTime: 2017-09-13 20:53:19
Region: 7km S of Breznik, Bulgaria
Depth: 10

# 519
Тези жилетки, дето приличат на палтенца ми харесват. Чудя се дали да отида сега или да изчакам да мине навалицата - едва ли ще се свършат.
Харесах някои от не-дизайнерските дрехи, но се чудя защо се върнаха на мода панталоните с широк ластик на крачола (като старите анцузи)...Все едно сме в 80-те - ужасен тренд! Сега остава да пуснат и огромни блузони с подплънки... Sad

# 520
  • на Мелмак
Харесах си доста неща от другата седмица, кутии, купи, гащеризон, наденички. ...😉

# 521
От вас чувам, че е имало земетресение, нищо не съм усетила аз.
Днес отивам за брюле, то след толкова положителни коментари няма как, ще грабна и още едни профитеролки да си имам за зор-заман.

# 522
Земетресението не е било силно, защото пакета с Милдето не се е разсипал...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 523
Страшна си! Joy

# 524
Не съм. Вече се сресах...

Общи условия

Активация на акаунт