Лидл 107 - септемврийска (до 01.10.2017 г.)

• 127 828
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 540
  • Враца
На 21 септември ще има чехли.
Да ме подсетите да си купя! Simple Smile

# 541
  • Beyond the stars
Разгледах брошурата и съм възмутена. Отново.
Олекотената завивка 150/200 вече е на 30 лв! Миналата година я купих на 20 лева.
Уляха се. Ама наистина.
Бойкот от мен. Не им ща смотаните одеяла и завивки, навред са по 20 лева ....

Имам чувството, че и тези домашни комплекта последно пролетта като ги пуснаха се въртяха около 20лв, ама може и аз да помня грешно  Crazy

# 542
Свежи са букетчетата от минигербери на 4.50 лв. Също комбинираните букети от 5.99 лв.
Розите като поотбереш, има и по-читави. Цената им е 5.50 лв.
И тази цена на розите не е много изгодна. Сутринта от цветната борса купих 10 прекрасни рози за 5 лв. Да не говорим, че имаше 20 за 8 лв.

Къде е тази борса - в София ли? С пътя много ще ми се ускъпят, розите...

Чудено за вас, радвам се, че има откъде да купите евтини цветя. Но да не забравяме, че тук пишем хора не само живеещи в столицата.

Киндер яйцата бяха намалени на 1.20 /1.29лв...

# 543
Така де, ама за тези, които си имат Метро в града, могат да си купят 2 /две!/ олекотени завивки за 31.19 лв
Сега е момента, ей!  Grinning

# 544
Може тази на Лидл да е памучна. На Метро са от микрофибър (което на мен не ми пречи - имам няколко Wink  ).

# 545
Памучна-дрънци. Микрофибър е...за 30 кинта.
Вярно, пише антибактериална обработка, ама как да провериш има ли, няма ли такова нЯщо....а и като я пусна на 60 градуса в пералнята, аз сама си я обработвам против микроби.

# 546
  • Козлодуй
И аз днес на пазар взех рози и в тях имаше някакви кристали да се изсипват във водата иначе като се намокрят обилно много свежи изглеждат Simple Smile
За мен взех ес суичърт сив ама търсех м нямаше и ес ми стана дори ръкавите дълги ама ми се щеше да е по-широк ама сутринта отидох и вече нямаше нито номера нито цветове даже една жена ми намери моя цвят при долнищата а аз не можах да и намеря каквото тя търсеше Simple Smile
За ММ взех долнище ама без да е с ластик от долу за да мога да го скъся Simple Smile
Понеже тук четох за лимитиранта серия шампоани с микедамия (не знам как се пише) и от тях взех шампоан и балсам ама едвам ги намерих до противослънчевите с цветята и до студените витрини със салами Simple Smile Еййй забравила съм салама със зелен етикет сега се сетих еми все забравям по нещо

# 547
Долнището без ластик какъв цвят е?При нас всички май бяха с ластик-взех черно-ластика е доста хлабав,а не от онези по глезена,синът не щеше да е с ластик,но..го удобри

# 548
  • софия
Свежи са букетчетата от минигербери на 4.50 лв. Също комбинираните букети от 5.99 лв.
Розите като поотбереш, има и по-читави. Цената им е 5.50 лв.
И тази цена на розите не е много изгодна. Сутринта от цветната борса купих 10 прекрасни рози за 5 лв. Да не говорим, че имаше 20 за 8 лв.
Къде е тази борса - в София ли? С пътя много ще ми се ускъпят, розите...
 Чудено за вас, радвам се, че има откъде да купите евтини цветя. Но да не забравяме, че тук пишем хора не само живеещи в столицата.
Зная това прекрасно. Коментарът ми беше в контекста на това, което и ти сама констатира - че вдигат цените и те вече не са по-добри от тези на други места.

# 549
Да, така е...съгласна съм.

# 550
Дамските суитшъри от днес ли са? Сега им върви рекламата по тв?

# 551
  • Козлодуй
Долнището без ластик какъв цвят е?При нас всички май бяха с ластик-взех черно-ластика е доста хлабав,а не от онези по глезена,синът не щеше да е с ластик,но..го удобри
Тъмно сив знам, че не е много красив цвета но ММ го иска за вкъщи и ще го одобри Simple Smile

# 552
Взехме блузи за майка ми- 3 различни цвята и номера, ще решава дали ще връща някоя като ги пробва. Направи ми впечатление, че около 9 сутринта имаше само няколко бройки блузи (почти всичко разграбено, отваряно... ooooh! ), а мноооого хора се бяха скупчили на пижамите и спортните дреи Crazy Една пенсионерка ако имаше как щеше да вземе блузата която майка ми държеше докато се чудеше да я купува или не... Shocked 
Много ми хареса лимоновия сладолед във вафлена фунийка, този който е намален на 49 или 59 ст. Много лимонов свеж вкус, не беше сладникав, но не съм се заглеждала подробно в състава.... Grinning
Течният сапун ми се стори, че е бъз (elderberry), но може и боровинка да е.... newsm78 Ние сме доволни от прозрачния за чувствителна кожа, не ни изсушава кожата, иначе и аз предпочитам да са по-кремообразни и непрозрачни сапуните....

# 553
Извинявам се, ако е писано но търсих до понеделник, откогато трябва да са пуснати и не видях мнение за четките за почистване на лице - бива ли ги, дали се намират още.

# 554
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Очарована съм от луксозната серия Ш и Б с Макадамия.Божествен аромат. Олиото също много ми допадна, супер гъсто, не е воднисто. Май ще се ходи за още 😁😁😁

Общи условия

Активация на акаунт