Лидл 107 - септемврийска (до 01.10.2017 г.)

• 127 853
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 555
Извинявам се, ако е писано но търсих до понеделник, откогато трябва да са пуснати и не видях мнение за четките за почистване на лице - бива ли ги, дали се намират още.
Не знам дали са читави, но на Черни връх беше пълно - имаше и от двата цвята.

# 556
Черните долници, дамските, бяха 2 вида- с черни и оранжеви връзки. Вдех с черните, добре ми е, ама ме чопли другия как ли стои. Той май беше по- широк долу

# 557
  • до едно тепе
И аз се докопах до долнище-резедавото. Мислех да си взема Л, но реших да го отворя да го видя колко е голямо. И добре,че го направих. Ми то огромно. Взех си М и ми лепна. На касите в 9 часа вече имаше 2 върнати суитчера. Shocked
Този път бяха забили промоционалните стоки в един ъгъл и за да видиш изобщо нещо трябваше да е само по един човек пред кош. Много тъпо така. Мислех и суитчър да си взема, но като ми задиша тълпата във врата се отказах да ровя в още един кош и си тръгнах. Мъжките изобщо не можах и да ги погледна ooooh!

# 558
Да похваля мандарините - тънкокори, без семки и сладки.

# 559
Ако сте купували яйца от тези по 30 бр. проверете номерата.Мойте се оказаха  с фипронил с първия намер https://petel.bg/Otkriha-fipronil-v-balgarski-yaytsa-__227844  А ето и коментара на лидъл https://petel.bg/Ofitsialen-komentar-na-Lidl-Balgariya-po-povod- … -v-yaytsa__227868  Изяли сме 10 от тях.

# 560
И ние имаме такива, но от Фантастико, утре ще ги върна

# 561
Благодаря за полезното инфо!!

# 562
  • Стара Загора
Мицеларната вода, аз взех синята. Странното е, че няма (поне при нас) етикет с цена- а поглеждам от няколко седмици дали има цена, поставени са в "кашонче" заедно с тоалетното мляко и тониците на Сиен newsm78 :
viki_1974 , течният сапун с бъз (на бъз ми приличаше, май нямаше надпис на бг) си е редовен май, защото са го сложили при другите сапуни от 500 мл за 1,99лв- има прозрачен, бял, зелен, но днес забелязах този с бъз и още един вид който не съм виждала преди (май нар беше).... newsm78 А от прозрачния за чувствителна кожа сме много доволни вкъщи. Peace
Сапунът с бъз е този мисля:
Някой взе ли четката за почистване и подмладяване на кожата...? Laughing newsm78 Мнения..? Thinking

И аз днес взех от мицеларната вода, но в розовата опаковка (за чувствителна кожа). Наистина няма аромат. Свалих си грима с нея, направо не повярвах че махнах всичко само с 3 тампона. Вярно че бях без очна линия, но аз с водите на по-скъпи марки хабя по 5. Помпичката е удобна. Пени се обаче и максимум 3 спусъка трябват. Не изсушава. Взех и лосиона за сваляне на грим. Едното си око изчистих с него - и той е много добър. Ухае леко и не дразни. Грабнах и почистващия гел. От едно ползване не мога да бъда обективна, но почисти чудесно кожата и изглеждаше като нова. Нужна ми беше само една голяма капчица за цялото лице. Не усетих дразнене.

В понеделник ще да ходя за раираната жилетка, синя рокля, бели кецове и риза или пуловер, дано да ги сваря. В 8 трябва да съм пред магазина и да действам бързо, защото от 8,30 съм на работа.

http://www.cosmopolitan.fi/blogit/julia-toivola/wow-mika-mekko

Във вторник грабнах от бюстиетата в бяло и боди в бяло и черно. Страхотни са дантелите. Взех си и една туника в розово от детските, но ми идва по-впита и се чудя да я връщам ли. Пробвах шампоана с макадамия и ми допадна доста на първо миене. Обемна, чиста, мека коса и лъскава. Само с разресването не ми помага, но и не сложих балсам. Свеща Melinera Indian Summer ухае чудесно и много подобно на ароматизатора Air Wick Turquoise Oasis. Смятам да я подаря скоро, за да не застоява. Гръцките пълнозърнести бисквити с мед са хубави, но доста твърди.

# 563
  • София
ММ купил яйца от Лидл и те се оказаха отровни. Ама кой да пази бележка. Да му се не види! Whistling
http://kanal3.bg/news/bulgaria/economy/60793-Eto-partidite-na-za … i-okolo-stolicata

# 564
  • София
Миналия път видях.,че са писнали нова бебешка козметика на Cien ,много симпатична опаковка, около 3,99 лв.като цена,но незнам дали са хубави да ги пробваме? Някой да е взимал вече от тях? Simple Smile

# 565
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ние също имаме от тези яйца и също не пазя касовата бележка. Ще се опитам да ги върна, но лошото е, че и корите не пазя.

# 566
  • Козлодуй
И аз купих от Лидл яйца но аз купувам от тези с бялата черупка дето са по 6 бр. и те не са от тази партида - много са хубави даже ги сварих вече Simple Smile

# 567
  • до най-прекрасния мъж
Някъде да сте виждали из Пловдив останали чопъри от тези със стъклената купа? Аз пак "навреме" се сетих да търся.

# 568
Моите яйца са от Зора АД добричко...

# 569
Взех сутринта кора с яйца - изрично погледнах от къде са. Сливенски са, не са от онези двете фирли, започващи с Агро...

Ядосах се сутринта, добре, че управителя накрая върна вярата ми, че може да се комуникира културно и възпитано. Браво на момчето!
Отивам директно към щанда с рибите, за да награбя три тарелки от сома. Ама сом няма - ни филе, ни опашка. Обиколих два пъти целия магазин - не намерих служител, когото да попитам. Питам охраната ще има ли филе от сом днес, а той изненадано се пули: "Сом ли--не, не , не, никога не е имало сом"  Shocked hahaha  ooooh!  Попитах касиерката, тя прати охраната да пита управителя. Излиза чичака-охрана след малко и изтърсва:"За момента няма"  Rolling Eyes Rolling Eyes "Какво означава това?"-го питам, а той като се разсърди, като размаха едни ръце като вятърни мелници : "Откъде да знам аз...". Мале, като го почнах аз пък - обясних, че идвам специално за сома, който е в брошурата от ДНЕС, а го няма, попитах го какво толкова се чуди, че го питам дали има налична и къде е обявена в брошурата стока, като че ли го попитах кой знае какво... Crazy
Помолих го да извика в такъв случай управителя - бил в почивка и се врътна. Тогава оповестих на висок тон, че в такъв случай ще се обадя на нац им телефон и ще попитам там-вероятно ще знаят....след което много бързичко охраната извика почиващият управител  ooooh!
Та с две думи човека ми съобщи, че рибата е на рампата и след 20 минути ще е в магазина наредена. Блягодаря-Благодаря.

Защо трябва да е толкова трудно, като може да е лесно и без нерви Outta Joint Ама с прости хора е така...

Общи условия

Активация на акаунт