Лидл 107 - септемврийска (до 01.10.2017 г.)

• 127 939
  • 1 372
  •   2
Отговори
# 600
Прекрасно! /който чете темата за ВБ, ще ме разбере Wink/

А свободно отглежданите кокошки с какво ги хранят? Защото ако е със същите смески, като несвободните...какво точно е разликата?

Скрит текст:
От свободно отглеждани кокошки: Обикновено кокошките живеят в хамбари и не са в клетки като имат някакъв достъп до открито пространство. Няма изискване за качеството или времето на открито, поради което достъпът може да се състои само в малки врати на хамбарите. Кокошките могат или не могат винаги да преминават през тези врати за да излязат навън. Ако излязат навън, няма гаранция, че кокошките ще се хранят от пасища. Те могат да стигат само до края на бетона и никога да не допълнят диетата си с червеи, насекоми, зелени растения и т.н. Няма ограничения за това с какво могат да бъдат хранени птиците.
Аз загледах ботите  - естествена кожа ги дават, ще ги огледам на място.

# 601
Цитат
В някой от пловдивските магазини останали ли са бройки ор брюлето?
Брюле купих днес от магазина в Тракия, имаше много. Аз не съм впечатлена, поне ще ползвам купичките.

# 602
Аз забравих да взема от пастета с боровинките...
Да ми препоръчате някое вино-розе?

# 603
  • до едно тепе
Фипронила може да не е от храната на кокошките. Много е вероятно да са пръскали помещенията на носачките за паразити. Кокошките кълват и пясъка и камъчетата по земята. Лесно е да го погълнат. Забранен е защото не е безобиден както много хора си мислят. Хората го използваха преди да бъде забранен в домовете си срещу хлебарки. Регент е търговското наименование. Аз работех в агро аптека. Дали да ви обяснявам колко ми се чудеха хората като отказвах да вземам турски, внесен нелегално и да им продавам да си пръскат домовете за гадини. Много картофо производители вероятно все още се снабдяват с него от Турция и пръскат. Яйцата са ни най-малкия проблем. Пък колко забранени препарати се пръскат на зеленчуците и плодовете. А службите реално само отчитат дейност Peace
Сори за оф-топика.
Металните купи от следващата седмица добри ли са? Харесах си кутиите за сладки обаче подозирам, че ако ги купя децата ще ми ги отмъкнат да си играят с тях. Laughing

# 604
И аз взех крем брюле, средна работа, но да кажем че е хубаво за тая цена

Чипсът вече не беше намален, ама чак сега виждам, че бил до сряда

# 605
  • Русе
Не съм много по розето, но съм вземала на Меззек и не е лошо. Има в Лидл, мисля.

# 606
До сряда е бил чипса, и аз се минах. Днес и вчера взех на редовна цена, преди малко забелязах в брошурата, че е на промоция....ама до сряда. Какви са тия частични промоции  Rolling Eyes

Джулс... bouquet

# 607
Цитат
В някой от пловдивските магазини останали ли са бройки ор брюлето?
Брюле купих днес от магазина в Тракия, имаше много. Аз не съм впечатлена, поне ще ползвам купичките.
Мерси! bouquet Аз добавям на брюлето орехи с мед или боровинки и доста ни се услаждат. Иначе отначало ги взех предимно заради симпатичните купички Simple Smile
Брадли, майка ми и детето предпочитат брюлето без поръската (според мен ще е по-добре да се запече и карамелизира захарта, но пък ме домързява и използвам поръската Laughing ).
Тета, взех си нова брошура днес и ми се стори, че от петък до неделя ще има розе- 4 бутилки плюс 2 бр. безплатно- за малко под 20 лева са 6-те бутилки, цената е добра. Мисля, че е хубаво (но аз лично все още не съм го пробвала). newsm78
Поспаланчо,
Скрит текст:
не твърдя, че фипронила е или не безвреден, но пък пипетите против бълхи за котки/кучета масово го имат в съдържанието си. Предполагам, важна е концентрацията каква е. newsm78 Чувала съм, че пръскат примерно пшеницата с фипронил, а кой знае и какво още друго.... ooooh!
Жули, отдавна я чакам тази цена на розето Mr. Green bouquet

# 608
  • In transit
Тета, Bardolino пробвай. Wink

# 609
  • до едно тепе
dolce miele

Скрит текст:
Аз затова казвам,че е много вероятно самите кокошки да са третирани или помещенията, а не храната, която са яли. Просто се акумулира в тялото им. А кучетата и котките не ги ядем все пак. Та яйцата са ни най-малкия проблем реално. Е вчера проверих 2 купени с какъв номер са и ако бяха от тези партиди щях да ги хвърля. Peace

# 610
Добре, че купих свински врат-тях поне с друго сигурно ги пръскат  Mr. Green
Пилешко ям веднъж на високосна-не обичам просто.

# 611
тета, Джени са сливенска фирма, а аз и Oesi сме от Сливен, та затова ги знаем и ги купуваме. В другите градове не знам колко са известни.

Довечера и аз ще налазя св. врат. Ще взема и балсам и шампоан от хвалените Simple Smile И пр. мляко Верея (от щастливи крави Grinning )

Последна редакция: пт, 15 сеп 2017, 23:55 от ShikeR

# 612
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
А свободно отглежданите кокошки с какво ги хранят? Защото ако е със същите смески, като несвободните...какво точно е разликата?
Тете, сигурно им дават по 50 стотинки и коя каквото си купи.  Laughing

Момичета, много моля някоя добра душа да го покаже този крем за ръце от натуралната серия, дето го хвалехте по-напред в темата, че не успях да го открия в магазина и ужасно се изнервих.  Blush Laughing Laughing

# 613
  • София
..
От Лидъл не купувам вино, но бих ти препоръчала розето на Квантум. На Сайкъл вината също са много хубави. Последното розе на което попаднах и съм очарована е Rose from Cabernet Franc -Villa Lyubimets Намира се на много добра цена..

# 614
тета, Джени са сливенска фирма, а аз и Oesi сме от Сливен, та затова ги знаем и ги купуваме. В другите градове не знамза колко са известни.

Не разбрах..джени е фирма-производител или джени  е магазин или джени е името на яйцата???
Защото лидълската кора съдържа яйца джема, производство на сливенска фирма..посочила съм коя..Еко фарм 2005. Същата фирма произвежда яйца с марката Джени?!? Та същите ли са или ?
Та от отговора ти не става ясно какво аджеба е това Джени. Моля, поясни..

Благодаря за розето на всички...

Последна редакция: пт, 15 сеп 2017, 18:11 от teta75

Общи условия

Активация на акаунт