Лидл 107 - септемврийска (до 01.10.2017 г.)

• 127 887
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 675
Знам, знам, но миналият път с пасаторите бях потресена - едно че частите бяха разноцветни, но и бяха със засъхнали капки и брашно по тях. Че са отваряни, не ми пречи, важното е да не са ползвани.
В повечето случаи когато са ползвани си личи (за щастие) Laughing Бяха отворени капаците на кутиите, чопърите си бяха вътре...
Скрит текст:
Аз се потресох миналата седмица когато видях в нашия Лидъл ел. четка за зъби в пластмасовото и калъфче заедно с 1 накрайник ooooh! - кутията липсваше, останалите 7 накрайника също, упътването също не се забелязваше..... Crazy Чудя се какво е това чудо... ooooh!
От няколко седмици забелязах, че има сламки. Първо стояха на едно място, после ги преместиха с етикет "ново".... Grinning

# 676
pvacheva, благодаря! Hug Купих я. Надявам се да се спогодим! Grinning

# 677
  • София
Момичета интересувам се от кухненският робот , който ще пускат другата събота . Заслужава ли си да го купя .

# 678
Момичета интересувам се от кухненският робот , който ще пускат другата събота . Заслужава ли си да го купя .
Не мога да дам мнение за самия робот, обаче от известно време при нас са изкарали същите (цена 220 лв) и кутиите им са залепвани, има и малко скъсано....дано тази "промоция" в събота да не е, за да си разпродадат подобни разопаковани вече бройки... newsm78 Иначе и аз ще чакам за мнение, отдавна съм го набелязала....

# 679
  • shumen
За робота и аз чакам мнения.

# 680
Интересно ми е коя ви е любимата седмица и защо?На мен най-любимата ми седмица е Азиатската, заради различните нудли. Hug

# 681
  • София
Препоръчайте ми хубави шоколадови бонбони на сносна цена от Лидл.
Има ли заквасенаа сметана в Лидл,?
Тези цената е към 6лв. и нещо,  страхотни са. Май бяха белгийски шиколад.
+1 за тези бонбони. Много са хубави!

# 682
На мен любима ми е баварска / алпийска седмица. Азиатската я харесвам заради кокосовото мляко в консерва. Обожавам и спортните, макар че са много разоряващи Grinning

Вярно ли е, че имало гръцки йогурт в постоянния асортимент? 10%, в кофичка от литър? Една позната ми каза, не бях чувала... Каква й е цената?

# 683
Най-близко до нашия вкус ми е френската седмица сякаш, алпийската също. Най-малко харесвам мексиканската и нищо почти не купувам от нея Grinning
В останалите все ще се намери нещо интересно, пробваме интересни тематични храни от време на време.
Искам и аз такъв робот, ама да може и да рендосва и да цеди плодове Grinning

# 684
  • Бургас
На мен любима ми е баварска / алпийска седмица. Азиатската я харесвам заради кокосовото мляко в консерва. Обожавам и спортните, макар че са много разоряващи Grinning

Вярно ли е, че имало гръцки йогурт в постоянния асортимент? 10%, в кофичка от литър? Една позната ми каза, не бях чувала... Каква й е цената?

Да, има. Кофичката е 400 гр / като на кисело мляко / и е на Pilos. Аз много го харесвам. Води се ЙОГУРТ по гръцка рецепта. Цената е лев и нещо, но за съжаление на помня точно.

# 685
  • Стара Загора
Сигурно сте го коментирали, но това прясно зърнесто сирене на Milbona (Cottage cheese) е най-доброто което съм яла изобщо. Казват в разни форуми че било извара, но никоя извара няма този благ вкус. Яла съм на няколко марки и на Маджаров ми харесва, но не колкото това. Перфектно солено е и не е сухо, а с идеална млечна текстура. Ако не беше 2 лв кутийката, не бих си купила повече друго. Освен това е идеално за трениращи. Има 11,5 гр протеин и 98 гр калории на 100 гр.

# 686
О,да...и на мен ми е любимо. Не съм яла на други марки, за да мога да сравня...но не виждам и нужда от това.

# 687
  • София

Вчера взех една кофичка от гръцкия йогурт, беше намален на 3.49. Надявам се да е в постоянния асортимент, поне там беше ситуиран.  Peace

# 688
  • Стара Загора
Никога не съм яла от т.нар. гръцки йогурт. Каква е разликата му спрямо нашето кисело мляко? Следя доста хора, които го показват за закуска в инстаграм с овесени ядки и плодове, но още преди години като исках да го опитам беше поне 2 пъти по-скъп и се отказах. Пропуснала ли съм много?

# 689
  • Бургас
На опаковката пише Йогурт по гръцка рецепта 10%. Цяла зима с него правих млечна салата, много е вкусно. Но... Скоро видях,че състава му не е само мляко и закваска (както аз си мислех), а има добавено сухо мляко, та спрях да го купувам. Иначе, за който не се вманиачава като мен, млякото си е супер, много по-вкусно от цедено мляко.

Общи условия

Активация на акаунт