Лидл 107 - септемврийска (до 01.10.2017 г.)

• 127 900
  • 1 372
  •   2
Отговори
# 690
  • Стара Загора
Значи ще го пропусна, благодаря ти. А и тези 10 % значат, че е доста по-маслено и калорично. Не обичам толкова гъсто мляко. Максимума ми е 3,6 %. Каква извара се продава в Лидл? Загледах в Била на Домлян, която не съм опитвала и искам да я съпоставя с тази на Ведраре и Маджаров.

# 691
  • София
Това по балканите му се вика кисела павлака, има го и в Кауфланд на крикри, наистина за млечни салати е много подходящо

# 692
Ох, аз много обичам маслени млека. Йогурта на Пилос ми е много вкусен, но да, има нишесте или гума или нещо подобно, което да го сгъсти изкуствено. Бях вземала и биволското мляко от Лидл, но нещо не ме грабна. На Маджаров изварата е отвратителна, 1-2 пъти съм вземала и мирише кофти на застояло. На Олимпус е хубава, кремообразна и няма такъв мирис. Последно взех на Пилос, също нелоша и мирише ок, но не съм се вторачвала в състава.

# 693
Това по балканите му се вика кисела павлака, има го и в Кауфланд на крикри, наистина за млечни салати е много подходящо

Павлаката си е баш заквасена сметана и е доста по-мазна. Това нещо е минало покрай нея, че и киселини имам от него.

# 694
  • София

Павлаката си е баш заквасена сметана и е доста по-мазна. Това нещо е минало покрай нея, че и киселини имам от него.

Ужас, блях, не съм взимала никога на Пилос, винаги на крикри взимам, много си е хубава

# 695
  • Стара Загора
Ох, аз много обичам маслени млека. Йогурта на Пилос ми е много вкусен, но да, има нишесте или гума или нещо подобно, което да го сгъсти изкуствено. Бях вземала и биволското мляко от Лидл, но нещо не ме грабна. На Маджаров изварата е отвратителна, 1-2 пъти съм вземала и мирише кофти на застояло. На Олимпус е хубава, кремообразна и няма такъв мирис. Последно взех на Пилос, също нелоша и мирише ок, но не съм се вторачвала в състава.

Не ми мирише на застояло на Маджаров. Може да си попаднала на кофти партида.
Олимпус видях че са пуснали млека, но като погледнах състава им и видях сухо мляко, набързо се отказах. Предпочитам Домлян, Родопчанка и Елена. Бор Чвор 3,6 % също ми харесва, но и то като Боженци ми бие на крем по-скоро.

# 696
А на крикри как е откъм съдържание и масленост?

# 697
Цедените млека май всичките са със сухо мляко. То няма и как иначе де..

# 698
Павлаката си е баш заквасена сметана
+1
20% е била тази, която съм взимала и си е хубава истинска сметана, без добавки и сгъстители.

# 699
Каква извара се продава в Лидл?
Ние харесваме много кашкавалената извара на Родна стряха- в кофичка като от кисело мляко е, 1,99лв е цената. Води се и с около 1% мазнини (ако не се лъжа), имат и някакви други които не съм заглеждала напоследък....Преди време имаха и "млечен продукт" което имаше вкус на извара, но се режеше на фолийки и си беше по състав точно млечно- коментирахме тогава, че думата "продукт" подвежда хората да си мислят, че е с растителни мазнини, а не беше. Не знам дали го продват все още.... newsm78
Гръцкия йогурт в Италия (този който аз съм яла) е като нашето си гъсто кисело мляко, но струва повече Mr. Green
+1 и за зърнестото сирене Laughing
Най-любима ми е италианската седмица Mr. Green , задължително купувам от трицветната паста, канелони... Laughing Но от всяка тематична седмица ми харесва по нещо Laughing
Тета, че защо да няма как Mr. Green Може и да им се занимава да цедят млякото.... Joy

# 700
  • София
Йогурта дали ще стане за салата с печени чушки и сирене, някой пробвал ли е? Много я обичам, но ми идва скъпа от витрините в К.
Според мен има разлика във вкуса и консистенцията между  кофичките йогурт в постоянния асортимент и големите кофи от гръцката седмица. Вторите са уникални, гъсти и мазни.

Олекотените детски якета колко струваха преди? Видях плакат за другата седмица - 40 лв, за възрастни - 60. Бебешки неща и немска седмица.

# 701
Долче, като помня в чоропогащник или марля, вързани на чучура на мивката в кухнята, как цедяхме, и как от три бурканчета излизаше една шепичка само за Снежанката  hahaha

Викаш може и да цедят и те  Mr. Green

# 702
Тета, а дано, ама надали.... Mr. Green Някои цедени кисели млека просто ми се струват прекалено евтини, за да са ги цедили....сгъстяват с нещо... Laughing
Скрит текст:
Аз цедя киселото мляко в центрофугата за салата Mr. Green , в марличка пак, поне чучура на мивката да ми е свободен... hahaha Е, като врътна малко става и по-бързо, само не съм го измислила как да ми става повече количество краен продукт hahaha
Мнения за бъркалката от утре...?

# 703
Сгъстяват ми, как иначе....нищо, ще мижаме и ще лапаме...

# 704
Мнения за формата за кекс, за торта и за ситото?Може и да е писано, но не помня за тези ли точно.

Общи условия

Активация на акаунт