Лидл 107 - септемврийска (до 01.10.2017 г.)

• 127 731
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 1 095
  • София
Къде продават нуга- халва?
От сума време съм се сетила за нуга и сега като видях от френската седмица нуга с мед и бадеми от Монтелимар, взех че си купих... Ама за 200 грама - 5 лева, е скъ-ъ-ъпо Confused
Добре, че е вкусна иначе щеше да е тотал щета.

# 1 096
Пускаха хлебопекарни малко преди Великден и после някъде през юли пак, ако не се лъжа

# 1 097
До преди 2 седмици имаше поне 5 броя от черните хлебопекарни на Черни връх. Звънни да видиш дали не са просто прибрани някъде.

# 1 098
  • shumen
Благодаря за отговорите за селърито.Аз днеска ходих и взех от него и круши на детето.

# 1 099
има ли вероятност якетата да ги пуснат още в сряда вечерта  newsm78
Същите якета на ДЕКАТЛОН са по 47 лв и цветове има и всички са с качулки.
И никой не се блъска ,а спокойно си пробваме и т.н
ако става въпрос за тези https://www.decathlon.bg/p/8398012_detsko-yake-za-prekhodi-hike- … ml#/47-280-8_god_
няма наличности в почти всички цветове и размери

# 1 100
  • София
Мда, и изобщо не виждам за 5-6 годишни. А Декатлон ми е на другия край на София, а Лидл ми е до детската градина. Simple Smile И цената е супер, ще се наредя рано-рано, защото много държа на децата якетата да са с качулка.

# 1 101
Може ли някой който има акумулаторната стъклочистачка от Лидл да сподели дали е доволен и тежка ли е?

# 1 102
  • have faith and be patient ..
Аз съм доволна , ползвам я всеки ден -почиствам си банята след душ , лека е за мен, и имам въпрос към другите собственици - как почиствате контейнера за мръсна вода ???

И другото ми питане - някой има ли наблюдение върху зимните якета на лупилу по чуждите сайтове , ако са ги пуснали вече , цени, модели ? Чудя се да
 ги   чакам ли изобщо лидълските ..

# 1 103
Дали не са пуснали вече дървени кутии с боички и статив?

# 1 104
Изпуснах седмицата с детските якета и панталонки за дъжд, всъщност успях да отида чак в неделя 16ти септември и взех яке и панталотче за големия ми син, но за малкия намерих само якенце, звънях им и казаха че панталонки няма никъде в София.
Дали случайно някой няма панталонки, които да си купя, за момченце в най-малкия размер 86/92?

# 1 105
Изпуснах седмицата с детските якета и панталонки за дъжд, всъщност успях да отида чак в неделя 16ти септември и взех яке и панталотче за големия ми син, но за малкия намерих само якенце, звънях им и казаха че панталонки няма никъде в София.
Дали случайно някой няма панталонки, които да си купя, за момченце в най-малкия размер 86/92?

Обади се пак и им кажи какви търсиш и да ти намерят. Във Варна Владиславово вчера имаше, но не видях размери

# 1 106
Мисля, че юли или август пускаха хлебопекарните- при нас имаше бели доскоро.
И аз съм доволна от уреда за чистене на прозорци Simple Smile А всъщност го използвам за подсушаване, използвам и пулверизатора, а чистя с друга кърпа Mr. Green Но ми е незаменим- прозорци, врати, баня, шкафове и т.н. Почиствам с хладка/топла вода и мек миещ препарат ако има нужда. Но най-добре е веднага след използване да се почиства- особено при много мръсни прозорци.

# 1 107
  • до най-прекрасния мъж
Хлебопекарни със сигурност имаше на съботна промоция на 25.03 /тогава купих моята/ и отново през юни /приятелка си взе тогава/. Но истината е, че много дълго време ги имаше, почти цяло лято, белички бяха. Сега не съм виждала.

# 1 108
Благодаря на всички, които писаха за хлебопекарните.
Мойта се развали вчера, 4 дни, след като изтече гаранцията ѝ.
Звънях на клиентския телефон, откъдето, естествено, ме отсвириха, без да проверят.
А знам, че изтеглят нехранителните 3 мес. след пускането им, т.е. би трябвало да има тук-таме останали от юлските.

# 1 109
Дамските олекотени якета за зимата подходящи ли са? Как са като качество?

Общи условия

Активация на акаунт