Лидл 107 - септемврийска (до 01.10.2017 г.)

• 127 731
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 1 110
  • София
Зависи колко си зиморничава. Аз имам дълго от миналата година- изкарах цяла зима с него, като никога не съм имала отдолу повече от една дреха (пуловери не нося), много съм доволна. По принцип не са много дебели и предполагам, че на по- зиморничави може и да им е студено.

# 1 111
Дамските олекотени якета за зимата подходящи ли са? Как са като качество?

На мен ми идват тънки сякаш.

Имам дълго, обличам го, когато излизаме да се въргаляме в снега с детето - но тогава се движа много, правим снежковци, тичаме, спускаме се-и ми идват ок. Но за висене по спирките във виелицата ми е тънко...

# 1 112
Изпуснах седмицата с детските якета и панталонки за дъжд, всъщност успях да отида чак в неделя 16ти септември и взех яке и панталотче за големия ми син, но за малкия намерих само якенце, звънях им и казаха че панталонки няма никъде в София.
Дали случайно някой няма панталонки, които да си купя, за момченце в най-малкия размер 86/92

Обади се пак и им кажи какви търсиш и да ти намерят. Във Варна Владиславово вчера имаше, но не видях размери
Понеже беше неделя и първо им писах имейл от нетърпение, в понеделник в 9ч им звъннах, казаха да чакам обаждане, за да ми кажат в кой магазин има по-голямо количество (евентуално там да потърся за размер), защото нямат точната наличност по размер. След което получих обаждане, за да ми се скарат, защото съм писала и звъняла с едно и също питане, а до края на ден получих смс, че търсената от мен стока не е налична.
Пътувам с голямо удоволствие, но съм от София и Варна ми е малко далеч, за едно пантолонче. Kissing Heart Благодаря все пак за информацията. Дано намеря все пак, да окомплектовам и мъника:four_leaf_clover:

# 1 113
Скоро ще пускат и ски панталоните, то и застудя вече....след някоя и друга седмица може да стане и за тях .
Имам предвид, че те също могат да се ползват като заместители на ватираните панталони за дъжд  Peace

# 1 114
Момичета, а коментираната стъклочистачка минала ли е вече? Не я виждам в настоящата брошура. Има ли я още в магазините и каква й е цената?

# 1 115
  • до едно тепе
Преди няколко седмици стъклочистачки имаше десетина в един от магазините в Пловдив. Не съм ходила скоро там и нямам представа дали са ги прибрали. Бяха пуснали някаква акция с червени етикети. Писах тогава тук, ако някой си търси,че има. Иначе май пролет ги пускаха-за пролетното почистване. Laughing
И аз съм доволна-много бързо ми изчисти супер прашните прозорци  Whistling

# 1 116
Скоро ще пускат и ски панталоните, то и застудя вече....след някоя и друга седмица може да стане и за тях .
Имам предвид, че те също могат да се ползват като заместители на ватираните панталони за дъжд  Peace
Изключих за тези панталонки съвсем. Големия две години кара с един такъв ски екип в града. Много бях доволна. Дано скоро ги пуснат.

# 1 117
  • София
Стъклочистачки имаше в Надежда /София/ в понеделник, май бяха по 43лв и нещо /не съм сигурна, защото бях с малкия, а той само рови и взема стоки и въобще ми е много трудно пазаруването с него/.

# 1 118
Може ли да помоля, който си е купил от олекотените завивки миналата седмица, да ми каже колко грама на квадратен метър се води пълнежа. В списанието не виждам да е упоменато, а ни предстои купуване на такава и се чудим откъде да вземем.

# 1 119
  • София
Може ли да помоля, който си е купил от олекотените завивки миналата седмица, да ми каже колко грама на квадратен метър се води пълнежа. В списанието не виждам да е упоменато, а ни предстои купуване на такава и се чудим откъде да вземем.

Скрит текст:
Вземете си на Roxyma Dream, памучни. Изпробвани и много добри. Не се чудете за лидълските.

# 1 120
  • Бургас
Някой погледна ли плакатите за другата седмица?

# 1 121

Видях плакати - от 02.10 - седмица на храни от източна Европа и дрехи за деца/видимо 4 -7 годишни/.
От 05.10 - дамски блузи и кожено яке, мъжки дънки.

Цитирам за плакатите.

# 1 122

Скрит текст:
Вземете си на Roxyma Dream, памучни. Изпробвани и много добри. Не се чудете за лидълските.

Да си взема, ама 150/220 см - какъв е този нестандартен размер? Калъфите са ми 150/200 !

# 1 123

Скрит текст:

Да си взема, ама 150/220 см - какъв е този нестандартен размер? Калъфите са ми 150/200 !
В грешка си - 150/200 и 200/220 са размерите. Все пак моля някой, който ги е купил да се включи.

РРР благодаря ти за предложението.

# 1 124
  • Стара Загора
И аз разгледах една завивка 150-220 излиза. Имах техни олекотени, не ги харесвам точно заради шантавите размери 150 на 180 беше.  В техния комплект се прикрепяне завивката с тик так към единичен чаршаф, а наличните си пликове не можех да ползвам с нея идваше къса  за тях.

Общи условия

Активация на акаунт