Парфюмни размисли и страсти - 212

• 108 279
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
  • тук-там
Някой да знае от къде в Пловдив мога да купя "Габриел" на Шанел?  newsm78

# 301
Пловдив: Pretty Shop, ул. Княз Александър 42

# 302
Пловдив: Pretty Shop, ул. Княз Александър 42
Този магазин съществува ли още ? Провери в Дъглас на главната или Beauty zone в стария мол , преди 2 седмици и аз го търсих в един парфюмериен до Новотела и консултантката не беше чувала за него , а обясняваше каква мания има по парфюмите ... Магазин Еми на центъра ми го хвалеха , но днес забелязах, че е слабо зареден ...

# 303
В Прити шопа го има, магазинът си е на същото място  Wink

# 304
  • В сърцето на един мъж
Намерих време за любимата тема Stuck Out Tongue

От юни чак до преди няколко дни изкарах с Neroli Portpfino и Dolce Amalfi. Сега и двете ми 100ци са наполовина и ги прибрах, а извадих

Van Cleev Orchidee Vanilee, обаче пчелите яко налитат на него Rolling Eyes
Journey Amouage Cupid
Penhaligon s Vaara Sparkling Heart Sparkling Heart и
Romantina Juliette has a gun.
Пробвах и новият на Бранда Sunny Side Up и защо ли ми трябаше......Rolling Eyes Ще се купува, но вече си бях взела така коментираният Туили. Страхотен ми е на това време, издръжлив около 6-7 часа, а бутилката е просто страхотна, направо бонбон
Габриел ми хареса, също и Скандал, но може би по-нататък

# 305
  • София
Гледах, че преди няколко страници сте коментирали Jasmin Rouge. Аз също много го харесвам и винаги са ме питали с какъв парфюм съм, когато съм с него. Бях си внушила явно, че много харесвам жасмин, защото в някои от парфюмите, които имам/харесвам, жасминът се оказа на предни места в композицията.
И днес бях до Lush, за да пробвам парфюмите им, понеже навсякъде четох, че са много трайни и шлейфови. Бях си набелязала Lust заради жасмина, но такава гадост не съм мирисала никога. Може и да е бил развален, честно казано, защото бях гледала коментари по блогове, че след година, примерно, стоене си променят миризмата заради естествените съставки.
Нещо много задушливо, микс между градска тоалетна и софийски подлез от крайните квартали. Добре, че пръснах на ръка и то съвсем малко. Simple Smile Не че се изтърка напълно след 3 миения :О
Аз нямам проблем с главоболни парфюми, все търся бомбастични, но такива позиви ми е докарвал единствено Mahora.

# 306
Скрит текст:
И аз такива работи очаквах предвид всичко - име, нотки, коментари... уви, нищо подобно. Даже и кал няма, пък аз си умРЕм за аромата на влажна почва.
....
ама трябва да слагам червени точки, parental advisory, 18+

И други мога да ти препоръчам,ако те интересуват.  Peace

18+ ... скоро ще имаме 12+ както са тръгнали нещата.
Walther99, благодаря!
Честно казано, Прилепът ме привлече на момента, само на база снимки /коментарите са отделна работа/.Smiling Imp Обожавам такава креативност - без пошлост, без отявлена провокация, без примрели женски погледи или загадъчно съзерцателни мъжове. Красота:

Фен съм им вече, без дори да съм подушила каквото и да е на марката.
За съжаление, единствените проби, които открих, са с шипинг, двукратно надвишаващ самата проба.
Ще ми е интересно да разкажеш малко повече за тях, ако имаш наблюдения.Hands V

# 307
  • The Evergreen State
Тествах Гучи Блум и много ми хареса. Напомня ми силно на друг парфюм но не мога да се сетя на кой. Рекламата за мен е меко казано странна и не ми харесва но пък и не мога да се сетя нито една реклама на техен парфюм която да ми е харесала. Като цяло за мен парфюмите на марката са лесни за харесване, без да натоварват със сложен замисъл или сериозност. Блум е белоцветен, все сезонен и подходящ за ежедневието. Шишенцето е приятно да се държи в ръка.

# 308
На Do Son.

# 309
  • София
Walther99, разкажи малко повече за червения Дейвид Юрман, моля  Peace

# 310
Някой познава ли Eau du Ciel на Гутал, да сподели две-три думи??? Има ли го в България за тест?

# 311
Моята дилема с Guess dare и double dare май приключи Grinning  Днес в отново в магазин на ДМ ги намерих и двата тестера пак не знаеха кой тестер на кой парфюм е , но уж се свързаха с дистрибутура си и бяха сигурни , че тестерът на Guess double dare е с розово златната капачка , нищо че кутията му е златна ... което ми се стори много странно

# 312
  • София
Elle.n, защо не попрегледаш малко снимки в Google? Струва ми се, че доста по-добре ще те ориентират. Според снимките и във Фрагрантика, и из какви ли не сайтове, включително любителски снимки от ползватели на този парфюм, аз стигам точно до обратното заключение: Dare e в розова бутилка с капачка от "розово злато", а Double Dare e жълт с жълта/златна капачка. Нямат ли стикери поне на дъното тези тестери в магазините? Аз на консултантки не разчитам за такива неща, често не познават ни асортимент, ни нищо.

# 313
Нямат ли стикери поне на дъното тези тестери в магазините? Аз на консултантки не разчитам за такива неща, често не познават ни асортимент, ни нищо.
На стикерите има само номера. А за консултантките и аз се убедих. Утре правя последен опит в мола - beauty zone и ivis и това е . Даже видях, че в ивис трябва да е намален dare ... та да видим Grinning Иначе и на мен по снимки от нета ми направи това впечатление , но в магазините или нямат капачки, или има 2 капки парфюм в шишето...или капачките са изтъркани и двете изглеждат златни Grinning  Само не мога да разбера толкова ли е смотан този парфюм, че го няма в по-големите парфюмерии пф

# 314
Според снимките и във Фрагрантика, и из какви ли не сайтове, включително любителски снимки от ползватели на този парфюм, аз стигам точно до обратното заключение: Dare e в розова бутилка с капачка от "розово злато", а Double Dare e жълт с жълта/златна капачка.
Но те са точно така и във Фрагрантика! Нали ги показах...  😞
Dare e розов
Double Dare e жълт! Обратното на кое е извода, като те не са обратно, а са точно както са и във Фрагрантика. Затова от два дни не разбирам какъв е проблема. Би се затруднил само човек, който не различава цветовете или е тъмно в магазина.
Моля, ако аз съм се заблудила, обяснете ми кое е сложно за разбиране?!

Общи условия

Активация на акаунт