Изтеглен кредит без знанието на съпруга ми

• 29 621
  • 471
  •   1
Отговори
# 420
Ами не, знам за какво говориш, но нейния случай не ми изглежда такъв. Както и да е, тя не дава повече информация, така че не е нужно да проектираме вероятните им взаимоотношения.

# 421
Моля ви, спрете да се карате заради мен. Ясно разбрах мнението ви, за което ви благодаря. Изградих обективна представа за ситуацията, благодарение на детайлното ви обсъждане- наистина нищо не пропуснахте Simple Smile. Преди това ми беше трудно да видя положението от всички страни. Дано темата е била полезна освен на мен и на други жени.
Е, ето, че е имало полза от толкова приказки. Да успее човек да погледне една ситуация от различни страни, го прави по-адекватен.Hands V

# 422
Задаваме си го, но авторката написа, че мъжът ѝ се е извинил, казал е, че е преосмислил постъпката си и съжалява. Значи вината на авторката не е толкова голяма
Това е толкова наивно, че чак забавно.

Значи този, който прави стъпката за помирение е винаги грешния? Не този, който държи повече на връзката?

НЕ, мъжът е винаги грешният. Жената може да го лъже, но то е оправдано.

# 423
  • Монреал
Ти извиняваш ли се, ако си наранен от другия и очакваш той да се извини?  Защото аз - не.
Аз - да.

Нямам проблеми с егото си и държа на семейството си. Наречие ме мъж под чехъл, ама семейният ни живот се охарактеризира с това което хората наричат "Щастие".

Когато двама инати почнат да се дърлят и всеки очаква другият да се извини нещата ескалират докато единият унизено клекне, или се разделят. Детинщина.

Точно вчера се извиних на един клиент заради грешка, която той направи (държеше да ме учи как да си върша работата). Това естествено му коства допълнителни пари, но той остана доволен и не повдигна въпроса.

# 424
Най- вече ще се ядоса за кредита, защото и той има свои фирмени. И за това, че не съм давала пари за децата и дома, а съм купила жилище, което предполага, че заради кредита, пак няма да имам възможност да давам пари за децата и дома. Но наистина ще помагам вече в бюджета. Заслугата е ваша Simple Smile

Това за дамите, обясняващи как тя все пак дава нещо за дома и децата си.

Авторке, аз така и не разбрах защо си с този човек към днешна дата щом още в началото пишеш, че си спряла да го обичаш и нарочно си го наблюдавала за да си сигурна, че не изпитваш нищо към него? Ясно, че така ще има кой да издържа теб и първото ти дете, но струва ли си всяка вечер да лягаш до човек, за когото твърдиш подобни неща, само заради материалната облага?

# 425
Ти извиняваш ли се, ако си наранен от другия и очакваш той да се извини?  Защото аз - не.
Аз - да.

Нямам проблеми с егото си и държа на семейството си. Наречие ме мъж под чехъл, ама семейният ни живот се охарактеризира с това което хората наричат "Щастие".

Когато двама инати почнат да се дърлят и всеки очаква другият да се извини нещата ескалират докато единият унизено клекне, или се разделят. Детинщина.

Точно вчера се извиних на един клиент заради грешка, която той направи (държеше да ме учи как да си върша работата). Това естествено му коства допълнителни пари, но той остана доволен и не повдигна въпроса.

Не е въпрос на его. Въпросът е да разбереш кога си прекрачил границата и да можеш да поемеш отговорност за поведението си. А я поемаш, като се извиниш, а не караш засегнатият да "клекне"! Да си виновен и да очакваш другият да ти се извини, ето това е его. И не сравнявай извиняването на клиент с караниците вкъщи. Клиентът винаги е прав, ако не знаеш.

# 426
  • Tам през Атлантическия океан
Най- вече ще се ядоса за кредита, защото и той има свои фирмени. И за това, че не съм давала пари за децата и дома, а съм купила жилище, което предполага, че заради кредита, пак няма да имам възможност да давам пари за децата и дома. Но наистина ще помагам вече в бюджета. Заслугата е ваша Simple Smile

Това за дамите, обясняващи как тя все пак дава нещо за дома и децата си.

Авторке, аз така и не разбрах защо си с този човек към днешна дата щом още в началото пишеш, че си спряла да го обичаш и нарочно си го наблюдавала за да си сигурна, че не изпитваш нищо към него? Ясно, че така ще има кой да издържа теб и първото ти дете, но струва ли си всяка вечер да лягаш до човек, за когото твърдиш подобни неща, само заради материалната облага?

Еми ето затова е направила тази стъпка ,
сега дала е 'шанс' на връзката и ако нещата пак екзалтират ще има къде да си легне ,
не на земята Wink а редом с децата на спокойствие )

# 427
Че е детинщина, детинщина е, ама всички сме го правили. Хубаво е да се почувстваш поглезен и със загладено его.
Пнякога имам чувство, че някои живеят в стерилна среда, в която никой не смее да разлее сос по покривката, да каже нещо накриво, или не дай боже да пръдне.

# 428
  • София
Права си, няма значение защо е била гонена. Нищо не оправдава постъпката й зад гърба на мъжа си.

Боже, наистина няма значение защо е била гонена от вкъщи, важното е да не нарушава всевластието на Господаря!
Дали да не ѝ предадеш един бърз урок по блъскане на чело и целуване на краката на божеството? newsm78

# 429
Не, просто лъжата не може да бъде оправдана по никакъв начин. Както се казва - лично мнение. Пък вие си лъжете колкото искате.

# 430
Че е детинщина, детинщина е, ама всички сме го правили. Хубаво е да се почувстваш поглезен и със загладено его.
Пнякога имам чувство, че някои живеят в стерилна среда, в която никой не смее да разлее сос по покривката, да каже нещо накриво, или не дай боже да пръдне.

Да , споделям )
и при авторката го е имало
но нещата са преляли , след един месец спане на земята при децата като натирена (
Това не са един , два дена  ......

ЕгасИ Егото е заглаждал мъЖа И )

# 431
Не, просто лъжата не може да бъде оправдана по никакъв начин. Както се казва - лично мнение. Пък вие си лъжете колкото искате.
И психическото насилие тоже
па нека някои си го търпят колко си искат )

# 432
Дессс, да де. Дава шанс щот е на 'кърваво червено' и предпочита да спи с мъж, когото вече не обича пред това да се справя сама, както уж е имала намерение да направи.
Или ти вярваш, че може днес да обичаш човек, после месец да не го обичам, а след това пак да го заобичаш?

# 433
Права си, няма значение защо е била гонена. Нищо не оправдава постъпката й зад гърба на мъжа си.

Боже, наистина няма значение защо е била гонена от вкъщи, важното е да не нарушава всевластието на Господаря!
Дали да не ѝ предадеш един бърз урок по блъскане на чело и целуване на краката на божеството? newsm78

За такъв урок питай авторката Wink Тя е тази, която е с мъж заради финансите му Wink Моята връзка към момента е хармонична, говорим си и се разбираме, никой не ощетява никого, готви ту единия, ту другия, даже чистенето ни е споделено. Когато мен ме мързи и предпочитам да си ровя из форума, чисти той, когато пък на него не му се занимава, го правя аз. И да ти кажа, наема също си го делим Wink По мое желание Wink Нищо, че той в момента взима 3 пъти повече от мен.

# 434
  • София

Къде видя лъжа?
Да са водили разговор, да я е питал дали е купувала жилище и тя да е отрекла?
Аз поне, такова неща не прочетох никъде!

За сметка на това, прочетох, че при предишното гонене, го е предупредила, че случи ли се пак, тя ще вземе мерки да се защити, дори без да го уведомява.

И го е направила.

Фактите са в постовете ѝ и не виждам защо трябва да бъдат изкривявани?

Общи условия

Активация на акаунт