Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията от имитациите на парфюми, продавани в Elitis?
Какви са впечатленията от наливните парфюми на MMZ?
Има ли налична имитация на парфюма Merry Me на Lanvin?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията от имитациите на парфюми, продавани в Elitis?
Форумът съдържа различни мнения за имитациите на парфюми, предлагани в Elitis. Някои потребители са тествали и оценяват ароматите като добри, но не ги сравняват паралелно с оригиналите. Има също спомен за испански имитации, като Jardoir се смята за отличен и често се бърка с оригинала. От друга страна, има потребители, които съобщават, че имитациите на Merry Me и Dior Addict са далеч от оригинала.
-
Какви са впечатленията от наливните парфюми на MMZ?
-
Има ли налична имитация на парфюма Merry Me на Lanvin?
-
Какви са впечатленията от имитациите на Dior Addict и Carolina Herrera Good Girl, предлагани от Le Parfum?
-
Къде мога да пробвам парфюмите на Le Parfu?
Сладко,търсеше Нарцисо Родригес едп нали,виж версията на Заг е много близка за мен/номер 333/
Дано да ти свърши работа.Тествах и другите нови аромати на Заг,She wood наистина се доближава ужасно много до оригинала,Boss The scent е също много,много добро копие.Ако има негови фенове да го пробват,харесаха ми много дамският и мъжкият Creed -Aventus,просто жестоки!!! Мон Пари на ДП ми се видя близък до оригинала,пробвайте тези ,които го харесвате.Ben_gy,понеже спомена Трезор можеш да го видиш във версията на Рефан,адски доброто копие според моя нос.Niditop3,от фейс страницата на Парфен можеш да купиш по малко от 100ца,ще ти пратят и мостри.Maeve,незная за Рефанският Манифест,но този на Роксан е много доближен до оригинала и също така поне при мен имаше размазваща трайност.Имаше едно момиче в магазина на Заг и купи за още три приятелки Омниа Корал,аз не го тествах,но каза,че бил самия разкош,пробвайте.
Показаха ми и Tom Ford- Velvet Orchid в магазина на ДП,какво да ви кажа,адската прилика има с истинския според мен,много наситен и с добра трайност,това е от мен за днес.
Bright Crystal, и новата - кожената - също, макар, че вече се бях пренаситила от мирисане и кожената нотка, не можах да я усетя, само черешата, ама и много - много не можах да си пръсна на ръката. Ще купувам оригинал, то се е видяло.
И новия (от това лято) - Obsessed на СК, аууу...разкош!