Сполучливи имитации на маркови парфюми - 20

• 137 051
  • 730
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Цитат на: Виктория Андреевна
+ 2 за Ред Дор  Mr. Green с мама вече второ шише пръскаме, не можем да му се наситим. Малко ретро, малко ориенталец, и убийствено траен и шлейфов. Гонили са ме да ме питат какъв ми е парфюма  Grinning Съгласна съм, че първо трябва да се тества
Видях, че Allforone e питала за него и въпросът ми е именно към тези, които са поръчали парфюма в последните 2-3 години след реформулировката.

Нахално ще се самоцитирам, защото видях, че allforone се е включила Mr. Green
Допускам, че може да не е видяла поста ми. Ако не е така, извинете Blush
Пробва ли го, купи ли си го?

# 61
И аз се завърнах в юбилейната 20-та тема след дълго скиторене. Четейки темата, няма начин да не гоним рекордите на соларчето и кристалчето! В МОЛ Галерия щандът на Баргело предлага Мартинез, но не съм се загледала. Определено номерацията им съвпада с тази на Баргело, но съм заредила доста имитации на Баргело, към тях и други.Най- глупендерски забравям да отворя шкафа с оригиналите. Последният ми подарък ( от няколко дни ) е Crazy kiss  / Salvador Dali.

# 62
Цитат на: Виктория Андреевна
+ 2 за Ред Дор  Mr. Green с мама вече второ шише пръскаме, не можем да му се наситим. Малко ретро, малко ориенталец, и убийствено траен и шлейфов. Гонили са ме да ме питат какъв ми е парфюма  Grinning Съгласна съм, че първо трябва да се тества
Видях, че Allforone e питала за него и въпросът ми е именно към тези, които са поръчали парфюма в последните 2-3 години след реформулировката.

Нахално ще се самоцитирам, защото видях, че allforone се е включила Mr. Green
Допускам, че може да не е видяла поста ми. Ако не е така, извинете Blush
Пробва ли го, купи ли си го?

Не, за съжаление все още не съм си го купила. Sad

# 63
  • Deutschland
Венецията на Заг заслужава ли си?

# 64
Взех си Zara - Red vanilla

Спрягат го като имитация на La vie est belle.

Според мен е доста по-различен от оригинала. В началото преобладават някакъв опушен касис и нещо леко горчиво. Крушата е доста лека, усещам ванилията, ириса и някаква приглушена сладост.
Определено не е толкова нахално сладък като оригинала, но липсва топлината в Zara.

Имитацията на Refan също е далече от оригинала. Той ми е спиртно-сладко-вкиснато-опушен. Но определено е по-сладък от Zara.

На Zag ползва една колежка и е доста траен и се носи след нея и около нея осезаемо, но се усеща, че не е оригинала.

# 65
Здравейте, да попитам на евтерпа новите парфюми знае ли някой чия имитация са, едно момоче писа тук , че прекрасен живот=ЛВЕБ прилича ли си доста , беше много доволна, а другите?

# 66
  • София
Тези парфюми на Евтерпа трайни ли са?

# 67
  • Стара Загора
Здравейте, да попитам на евтерпа новите парфюми знае ли някой чия имитация са, едно момоче писа тук , че прекрасен живот=ЛВЕБ прилича ли си доста , беше много доволна, а другите?
Аз бях писала, че за мен са 90% идентични двата. Имам още един на Евтерпа, който обаче не мога да прилича на някой друг. С добра трайност са при мен- около 4-5 часа.

# 68
Благодаря, смятам да си поръчам обмислям и друго да си взема от сайта, а доставката скъпа ли е?

# 69
  • Deutschland
На Евтерпа са много трайни, но и много тежки и задушливи.
Да се оплача от Рефанска продавачка. Отивам за находки, списък няма. Женицата мудно, мудно обяснява, че по нареждане на ЕС списъците били забранени, че производителите на оригинали се съдели с производителите на имитации и тем подобни простащини. Взех едно шише да го помириша, тя се облещи - ама ти така може да миришеш цял ден 😂. Питам нови има ли, тя отсича - да, около 50 нови са. Е, застреля ме.
Накрая се ядосах и набързо взех една Олимпеа и един Ескейп, всеки по 30 мл с 30 капки и платих 15 лева, доста по-скъпо от всички други магазини на Рефан, в които съм била.

# 70
  • Стара Загора
Благодаря, смятам да си поръчам обмислям и друго да си взема от сайта, а доставката скъпа ли е?
Около 4 лв. Нещо такова, но аз поръчах 2 парфюма, 1 балсам, 1 шампоан и едно масло.

# 71
Скрит текст:
На Евтерпа са много трайни, но и много тежки и задушливи.
Да се оплача от Рефанска продавачка. Отивам за находки, списък няма. Женицата мудно, мудно обяснява, че по нареждане на ЕС списъците били забранени, че производителите на оригинали се съдели с производителите на имитации и тем подобни простащини. Взех едно шише да го помириша, тя се облещи - ама ти така може да миришеш цял ден 😂. Питам нови има ли, тя отсича - да, около 50 нови са. Е, застреля ме.
Накрая се ядосах и набързо взех една Олимпеа и един Ескейп, всеки по 30 мл с 30 капки и платих 15 лева, доста по-скъпо от всички други магазини на Рефан, в които съм била.

Нямам думи. Пиши къде е това, та да не им стъпи човешки крак повече в този "магазин". Нека се знае къде са говедата. И, може па някой да чете тук и да вземе да я разкара тази "продавачка" и да назначи някой човек, на който му се работи тая работа, егати... Sad

# 72
Благодаря Magnum Hug

# 73
  • Deutschland
В Карлово е магазина, Солар

# 74
  • София
Евтерпа имат ли фирмен физически магазин в София или поне някъде да се предлага голяма част от асортомента им. Имат накои готини нещица и ми се иска да ги видя на място.

Общи условия

Активация на акаунт