Сполучливи имитации на маркови парфюми - 20

• 137 088
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
Току - що се връщам от пазаруване в Кауфланд и едно сладурче на входа ми предложи Рафаела, които са на мястото на Баргело. Продават остатъчните количества на Баргело и продължават с Рафаела, но производителя е същият. В момента 50 мл. се продават на цена от 15 лв., а ако купиш още един 50 мл. парфюм от тях, купуваш го на 7,50 лв. Не можах да се спра за дълго, конкретно аз не си купих нищо точно в момента, просто исках да споделя актуалната промоция. Предполагам, че не се отнася само за този щанд, а за всички щандове на Баргело/Рафаела.
 Peace
Евтерпа имат ли фирмен физически магазин в София или поне някъде да се предлага голяма част от асортомента им. Имат накои готини нещица и ми се иска да ги видя на място.
Виждала съм мънички парфюмчета на Евтерпа, както и шампоани в магазините за 1 лев.  Peace

# 76
  • София
Ама аз си харесах маските им. Знам, че в Елитис има част от нещата за коса, но далеч не са всички.
Сега, като казахте за тези парфюмчета, се сетих за едни, които не са имитации (а може и да наподобяват някои, не знам), но на мен ми допадат много, когато искам да си сложа нещо сладичко. Не ми се смейте, но детските на Малиция, много сa трайни. Blush

# 77
Момичета, да Ви споделя за другата имитация, която ползвах доста през лятото - Аlien eau extraordinaire - Тhierry Mughler...във версията на Заг...Не познавам оригинала и не мога да кажа доколко в близък.
Ароматът е интересен и подходящ според мен за топлото време. Беше ми един от летните парфюми.

Трайността му е до 4часа. Прилична наситеност, беше добре в жегите.

Заг определено напредват и се радват на повече потребители, имат добри неща, но според мен трябва да поработят върху трайността...До тук двете техни неща, които съм пробвала и са били с наистина добра трайност са Покривните градини на Хермес и Elixir de maravillas пак на Хермес. В момента разносвам и други техни неща и ще пиша и за тях, искам да придобия повече впечатления, за да съм максимално обективна...Но общото, което мога да кажа е, че поне тези, които аз ползвам не са със забележителна трайност.

# 78
  • Бургас
За съжаление Аlien eau extraordinaire във версията на Заг няма нищо общо с оригинала.

# 79
При някой Черната орхидея в Рефан версия изчезва ли за по-малко от час?
Взех си Олимпеа /Рефан/ преди и съм очарована от трайността и аромата, но орхидеята я усещам само в първите 30 мин...

# 80
  • В къЩи.
Предложете ми добра имитация на https://www.fragrantica.com/perfume/Max-Mara/Le-Parfum-2453.html
Благодаря. Hug bouquet

# 81
  • София
*Л-и-я*, Max Mara le Parfum няма имитация.

# 82
Взех си Олимпеа /Рефан/ преди и съм очарована от трайността и аромата, но орхидеята я усещам само в първите 30 мин...
Аз съм мега капризен човек, когато става дума за трайност на парфюм. Черната орхидея на Рефан /с двойно количество капки!!!/ е по - трайна от оригиналната Черна орхидея и също така е с много по - голям шлейф от нея. По - "твърда" е от оригинала, по - малко "кадифена" е от него, но на мен ми е по - скъпа на сърцето от оригинала /писала съм, да не се повтарям/. Защо не пробваш Черната орхидея на Заг Зодиак? Ако и тогава ти "изчезва" след първите 30 минути, значи, че в теб е "проблема"  Simple Smile . Постоянно ми се случват такива "чудеса".  Cry Явно всеки от нас възприема конкретни аромати /съставки/ по - добре от други. Като някои вероятно напълно не ги усеща...Отделно, че кожата може да "погълне" някоя от съставките на парфюма и така да го видоизмени като звучене...Тествай и на блотер, за да разбереш в носа ти ли е причината или в кожата? Накарай някой до теб да ти каже /когато ти не усещаш аромата вече/, дали той го усеща върху теб.
Така след 5-6 кръстосани тестове, ще разбереш в парфюма ли е проблема или в теб, и точно конкретно какъв е. А разбереш ли къде е проблема, ще му намериш и решението!  Wink
  Peace

# 83
  • В къЩи.
*Л-и-я*, Max Mara le Parfum няма имитация.

Благодаря. Hug

# 84
Пфф, на мен шишенцето с това на MMZ, за което писах по-напред ми се отвило леко и сега цялата ми чанта мирише яко на A/D Живанши. Хубаво, но не ми харесва да ми се ароматизират всички други неща, които нося там, та ще пера. Впечатлена съм обаче, от трайността. Ще се разходя пак до Мегамол и да разледам какво още предлагат тези. Определено ме заинтригуваха. Намерих си едни наливки на Рефан от пролетта на My Burberry и нещо друго, което не си спомням - не са мръднали. Имам и една Omnia Cristaline на Родригес - много ми е нетрайна и си стои почти пъно шишенцето.

# 85
  • Габрово
Момичета,като видите на щандовете на Парфен новите им парфюми,да съобщите...   Simple Smile

Последна редакция: нд, 10 сеп 2017, 20:00 от sesksta

# 86
Аз съм мега капризен човек, когато става дума за трайност на парфюм. Черната орхидея на Рефан /с двойно количество капки!!!/ е по - трайна от оригиналната Черна орхидея и също така е с много по - голям шлейф от нея. По - "твърда" е от оригинала, по - малко "кадифена" е от него, но на мен ми е по - скъпа на сърцето от оригинала /писала съм, да не се повтарям/. Защо не пробваш Черната орхидея на Заг Зодиак? Ако и тогава ти "изчезва" след първите 30 минути, значи, че в теб е "проблема"  Simple Smile . Постоянно ми се случват такива "чудеса".  Cry Явно всеки от нас възприема конкретни аромати /съставки/ по - добре от други. Като някои вероятно напълно не ги усеща...Отделно, че кожата може да "погълне" някоя от съставките на парфюма и така да го видоизмени като звучене...Тествай и на блотер, за да разбереш в носа ти ли е причината или в кожата? Накарай някой до теб да ти каже /когато ти не усещаш аромата вече/, дали той го усеща върху теб.
Така след 5-6 кръстосани тестове, ще разбереш в парфюма ли е проблема или в теб, и точно конкретно какъв е. А разбереш ли къде е проблема, ще му намериш и решението!  Wink
  Peace

Благодаря, solar_fields, пробвах някои неща, преди да пиша - пръсках на мъжа ми, на дрехи, на коса, разпитвах за аромат 2ма човека - ами не Anguished..
Да отбележа, че е с нормално к-во капки, може би ще добавя Yum

# 87
Ако никой не усеща парфюма след 30-тата минута, значи проблема е в парфюма. Има и некоректни продавачи. При мен трайността на конкретно този парфюм /с двойно количество капки!!!/ е ...цял ден. На дрехите - до изпиране.

# 88
  • Габрово
Между другото  лично на Черната орхидея не слагам капки...
да попитам всъщност като се сложат капки се усилва аромата ли?каква е целта на капките?
solar_fields ,
на теб харесват ли ти Малката черна рокля и la vie est belle ?

# 89
  • Бургас
Здравейте приятели,знаете ли дали има имитация на Феери на Ван Клиф и Ерпълс?Много любими са ми и тъмносиньото и светлосиньото шише,но в момента нямам финансова възможност да си ги купувам.А умирам за тях.
Или някаква виолетка,но не на Сангадо имитацията на Инсоленс,имах я,не беше лоша,но не е това,което търся.
Знам,че и Рефан имаха Йезус Дел Позо,но за съжаление в Бургас никъде не намерих този аромат,а не искам да поръчам без дори да съм го помирисала.

Иначе днес след мнооого мотане и душене на парфюми из МОЛа си взех Love Beauty на Роксан от щанда на Голдън Роуз.Излизах вечерта,понапръсках се и още си мириша на хубаво,поне четири часа издържа ароматът,което не е зле.
Друго,което ми хареса много,е Наоми Кембъл на Лорис.Като цена е идеално,скоро ще си го взема.
Ама искам и виолетка.Много я обичам.

Общи условия

Активация на акаунт