Сполучливи имитации на маркови парфюми - 20

• 137 111
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Ивче,Воларе на Орифлейм е прекрасен парфюм,но за мен е по-зимен аромат.Усещам виолетки,но по-приглушени.Въпреки това с кеф ще си го пръскам като се позахлади.
И ще погледна и другите предложения,направо видя ли нещо с виолетки го искам непременно.
Се да имаше имитация и на Феери,но уви.Светлото шише е идеално и за лятото,а тъмносиньото мога да го нося и пролетта,и есента и изобщо почти винаги.

# 106
  • в къщи
Здравейте момичета и момчета ,мисля че това което  ще попитам е коментирано скоро в темата,но ставаше въпрос за един парфюм. Имам горе долу 10 имитации на Заг ,половин година не съм ги ползвала понеже са по зимни аромати,бяха прибрани. Сега като ги извадих всички до един са станали оранжев цвят. Това значи ли ,че са развалени.Да ги хвърлям ли или може така да се ползват.А сякаш аромата не се е променил,поне така ми се стори

# 107
Nell999, посети ли магазина на Мартинез? Тези дни ще отида и аз, имат интересни аромати. Някой пробвал ли е техния BLACK AFGANO-NASOMATTO? Наскоро си взех версията на Гиза и се влюбих в нея, но не знам доколко е близка до оригинала. А цените на Мартинез какви са знаете ли?

Изкарах лятото с Kenzo - Jungle L'elephant във версия на Refan, солар  Hug благодарение на теб го открих този аромат миналото лято. Сега съм набелязала и Back To Black by Killian, че и мен ме застреля последно като бях в магазина на Гиза, но реших да го оставя за по-хладно време. Друг любимец за това лято ми е Comme des Garcons 2 Red: Harissa - У-НИ-КА-ЛЕН. Бях се пристрастила към него буквално.

# 108
  • Варна
Nell999, посети ли магазина на Мартинез? Тези дни ще отида и аз, имат интересни аромати. Някой пробвал ли е техния BLACK AFGANO-NASOMATTO? Наскоро си взех версията на Гиза и се влюбих в нея, но не знам доколко е близка до оригинала. А цените на Мартинез какви са знаете ли?

Изкарах лятото с Kenzo - Jungle L'elephant във версия на Refan, солар  Hug благодарение на теб го открих този аромат миналото лято. Сега съм набелязала и Back To Black by Killian, че и мен ме застреля последно като бях в магазина на Гиза, но реших да го оставя за по-хладно време. Друг любимец за това лято ми е Comme des Garcons 2 Red: Harissa - У-НИ-КА-ЛЕН. Бях се пристрастила към него буквално.
Не съм ходила още в магазина на Мартинез, но да се надяваме, че в скоро време ще го посетя. Цените ми казаха че за 1 бр е 20лв, а 2бр-33лева. В онлайн магазина им са по 15лв.

# 109
  • Габрово
Comme des Garcons 2 Red: Harissa ,
има ли го в имитация и на коя фирма ?

# 110
  • София
eliza1972, и при мен имитациите на Заг променят цвета си, което не означава, че са развалени. След като си ги пробвала и няма промяна в аромата им, доизползвай си ги. Hands V
sesksta, ами deliberation е написала, че говори за имитацията на Гиза.

# 111
sesksta, да от Гиза е парфюмът, както вече е писала преди мен magicjo

# 112
Момичета, има ли някой който да е ползвал  MAGIE NOIRE/ LANCOME      на Рефан? Обожавах го този аромат навремето и сега понякога започва да ми липсва. А днес си взех JUNGLE ELEPHANT/ KENZO     на Рефан. Много пъти съм го ползвала и мисля, че го правят все по-добре и по-добре!

# 113
Имам горе долу 10 имитации на Заг ,половин година не съм ги ползвала понеже са по зимни аромати,бяха прибрани. Сега като ги извадих всички до един са станали оранжев цвят. Това значи ли ,че са развалени.Да ги хвърлям ли или може така да се ползват.А сякаш аромата не се е променил,поне така ми се стори
Аз качих снимка на ОРАНЖЕВИЯ Заг Зодиак в миналата тема.  Sad За първи път ми продават такова чудо /и за последен!/. Върнах му го на продавача. Ползвам Заг Зодиак от доста време и НИКОГА до сега от стоенето парфюмите им не са ставали оранжеви. НИ-КО-ГА!. А не е да не са стояли...Не знам какво бъркат, но да се спрат, защото ще им се не знае и оранжевата боя.... Sad
Изкарах лятото с Kenzo - Jungle L'elephant във версия на Refan, солар  Hug благодарение на теб го открих този аромат миналото лято. Сега съм набелязала и Back To Black by Killian, че и мен ме застреля последно като бях в магазина на Гиза, но реших да го оставя за по-хладно време. Друг любимец за това лято ми е Comme des Garcons 2 Red: Harissa - У-НИ-КА-ЛЕН. Бях се пристрастила към него буквално.
Hug
Comme des Garcons 2 Red: Harissa - има ли нещо общо с Deep Red Hugo Boss?

# 114
  • Бургас
Пффф,ужасена съм от продавачките в магазините за наливна парфюмерия.Едната не знаела къде има виолетки.Тръгнах да питам за карамел,но тя реши,че няма да купя нищо и си вдигна телефона да говори,обръщайки ми гръб.
После в Рефан ми изстреля дамата,че няма виолетки,няма и зелената Омния на Булгари.Амаа толкова беше любезна,че ме достраша да питам за карамел.
Е,само в Заг Зодиак човекът беше изключително мил,то кеф да ти е да се върнеш и пак да купиш.Избрах си там "Животът е прекрасен",а скоро щели да имат виолетката,пак ще отида.Ще им прочета от първа страница ароматите,цените им са супер.
В Лорис не влизах,но видях,че имат хубави промоции,ще си взема и от там нещо.Преди бяха много мили.
А в първите два магазина,в които днес влязох,едва ли ще отида пак.То трябва да умирам за някой парфюм,че да вляза.Ужас.

# 115
На Заг какви са цените?

# 116
  • Варна
На Заг какви са цените?
Във Варна - 100мл. - 20 лева в магазинчето с твое шише. В Бургас обаче май са по евтини.

# 117
  • Бургас
Заг-30мл-4.50 май беше с твое шишенце,евтинийка. Mr. Green Да споделя за трайността на класическия Клое,около 24 часа се усеща в косата,това за версията на ДП.Абсурд да дам 120лв.за оригинала!

# 118
  • Габрово
sesksta, да от Гиза е парфюмът,
deliberation   благодаря за отговора

sesksta, ами deliberation е написала, че говори за имитацията на Гиза.

Не беше написала това ,беше писала че е У НИ КА ЛЕН

Друг любимец за това лято ми е Comme des Garcons 2 Red: Harissa - У-НИ-КА-ЛЕН. Бях се пристрастила към него буквално.

Последна редакция: вт, 12 сеп 2017, 21:12 от sesksta

# 119
Пффф,ужасена съм от продавачките в магазините за наливна парфюмерия.Едната не знаела къде има виолетки.Тръгнах да питам за карамел,но тя реши,че няма да купя нищо и си вдигна телефона да говори,обръщайки ми гръб.
После в Рефан ми изстреля дамата,че няма виолетки,няма и зелената Омния на Булгари.Амаа толкова беше любезна,че ме достраша да питам за карамел.
Е,само в Заг Зодиак човекът беше изключително мил,то кеф да ти е да се върнеш и пак да купиш.Избрах си там "Животът е прекрасен",а скоро щели да имат виолетката,пак ще отида.Ще им прочета от първа страница ароматите,цените им са супер.
В Лорис не влизах,но видях,че имат хубави промоции,ще си взема и от там нещо.Преди бяха много мили.
А в първите два магазина,в които днес влязох,едва ли ще отида пак.То трябва да умирам за някой парфюм,че да вляза.Ужас.

В бургас нали, и на мен ми става зле в рефан, все са сърдити, а къде е заг?

Общи условия

Активация на акаунт