Сполучливи имитации на маркови парфюми - 20

• 137 202
  • 730
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Току-що получих неочакван подарък - Gucci Bloom. Супер съм доволна и щастлива от този аромат, наистина добре са се справили от Парфен. С подаръка вървят и две тестерчета, които са мъжки. Bleu Chanel 685  и Aqua Di Gio / GA 602. За тези двата какво ви е мнението, че искам да направя подарък на един специален човек.

# 271
Току-що получих неочакван подарък - Gucci Bloom. Супер съм доволна и щастлива от този аромат, наистина добре са се справили от Парфен. С подаръка вървят и две тестерчета, които са мъжки. Bleu Chanel 685  и Aqua Di Gio / GA 602. За тези двата какво ви е мнението, че искам да направя подарък на един специален човек.

Bleu de Chanel ми е фаворит поне на мен, но всички които правят такива парфюми правят имитация на тоалетната вода на Chanel, а тя бледнее пред парфюма (различно мирише EDT и  EDP в оригинал).

# 272
Здравейте! Вчера се сдобих с новия аромат на ZAG She Wood, уникален е! Долях си и Mon Guerlain. Това са есенните аромати, които ще използвам с удоволствие! bouquet

# 273
Можеш ли да го опишеш,в моя град няма Заг и  не ми се иска да поръчвам на сляпо? От къде го поръча,аз поръчвах последно от търговеца в OLX,останах доволна.

# 274
Можеш ли да го опишеш,в моя град няма Заг и  не ми се иска да поръчвам на сляпо? От къде го поръча,аз поръчвах последно от търговеца в OLX,останах доволна.
Към мен ли е въпроса, Mimeto74?
Mon Guerlain е с уникален ванилов аромат, аз обожавам ванилия. Затова имам и Black Opium, но ми идва доста по-остър и рязък, затова засега съм го оставила. А She wood в началото се усеща теменужката, а след това се появяват и други отенъци, които не знам как да определя.... Но определено е флорален и по-траен от оригинала, защото съм го имала и ми харесва Зага повече!!! bouquet

# 275
Даа,благодаря ти много искам да го подуша,но не мога .Мисля да си взема и от 2 по 30 мл.и на късмет!

# 276
  • Варна
Даа,благодаря ти много искам да го подуша,но не мога .Мисля да си взема и от 2 по 30 мл.и на късмет!
Миме, She wood е лек парфюм и почти няма жена, която да не е го е харесала. Той е лек- все едно си сред природата, по скоро планина. Мирише на свеж въздух, трева, цветя/теменужки/. Мон Герлен е по ванилен по сладък и доста се харесва. Според мен и двата може да се поръчат на сляпо. Ако не ти допадне веднага ще се намери приятелка , която да го хареса. Не се притеснявай. Ако още нещо си харесаш и си поръчваш от Базара или OLX /момчето е едно и също/можеш да му пишеш или да се обадиш по телефона и той ще ти изпрати малка безплатна мостричка, за проба. bouquet

# 277
Аз ще се опитам да опиша She wodd-теменужка,многа лека и нежна в началото,кедър, на свежест,на гора,след дъжд ми мирише на мен,на пролетни цветя,на борови връхчета.
Аз ще бъда така нахална да попитам за линк към продовача в ОЛХ или Базар😊

# 278
Миме, много правилно са го описали момичетата. Ако обичаш ванилията, със сигурност Герлена ще ти хареса, лек е и е много свеж. Аз очаквах She wood да не ми хареса заради спомената любов към ванилията, даже като го подуших вчера ме лъхна само теменужката, ама реших да го взема и ако не ми хареса да го подаря на майка ми Joy. Обаче днес като тръгвах за работа в 8 се напръсках, още го усещам и не е само теменужки, а доста свежи примеси, става ми любим!

# 279
  • Варна
Аз ще се опитам да опиша She wodd-теменужка,многа лека и нежна в началото,кедър, на свежест,на гора,след дъжд ми мирише на мен,на пролетни цветя,на борови връхчета.
Аз ще бъда така нахална да попитам за линк към продовача в ОЛХ или Базар😊
Заповядай! Само един съвет не поръчвай пластмасов флакон, че момичетата се оплакаха, че парфюмите в тях били оранжеви и цапали. Явно застояват ли, що ли.... Аз досега само стъклени с метален пулверизатор съм поръчвала и винаги съм била доволна.
https://www.olx.bg/ad/nalivni-parfyumi-zag-zodiak-1-zag-zodiak-1 … avka-ID5VogE.html
https://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B0-14346275/%D1%82% … 8%D0%B0%D0%BA-100

# 280
Момичета, 311. TRESOR/ LANCOME   на Рефан, имитация на кой точно от всички Трезори е?  newsm78
И, ако някоя от вас има впечатления и за Трезора на Заг Зодиак: 043 TP TRESOR LANCOME - същият въпрос. И съответно, кой от двата е по - добър откъм прилика?
 Hug

# 281
Нел,много благодаря.Сигурно ще поръчам Aqua di Gioa(помирисах на едно летище и на ММ много му хареса,също е свеж,воднист и леко цветен,но е скъпичък,а и не ми харесва,толкова много,че да го взема в оригинал) а She wood ще си го купя в оригинал.

# 282
  • Бургас
Солар, имитация е на този Трезор-https://www.fragrantica.com/perfume/Lancome/Tresor-172.html и то доста добра. Grinning Виж го и сподели как го намираш ти. Hug

# 283
Благодаря ти, Кристалче, знаех си, че мога да разчитам на теб!  Hug
Малко ме плаши люляка в картинката, в природата го обичам, но в парфюмите - никак, ама никак...
Но много ми е примамлива прасковата...Та ще се наложи да го помириша все пак, де... Laughing
Благодаря ти много!
 Hug

# 284
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
и аз да се отчета за Gucci Bloom-току що ми го донесоха от Парфен в офиса -без допълнителна такса.Останах много доволна и впечатлена .Аромата е невероятен.
Сутринта минах през мола , напръсках се с оригинала и продължих  Joy ..... та сега няма да се пръскам с  Парфена . Но поне това което подуших ме  впечатли доста

Общи условия

Активация на акаунт