Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията от имитациите на парфюми, продавани в Elitis?
Какви са впечатленията от наливните парфюми на MMZ?
Има ли налична имитация на парфюма Merry Me на Lanvin?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията от имитациите на парфюми, продавани в Elitis?
Форумът съдържа различни мнения за имитациите на парфюми, предлагани в Elitis. Някои потребители са тествали и оценяват ароматите като добри, но не ги сравняват паралелно с оригиналите. Има също спомен за испански имитации, като Jardoir се смята за отличен и често се бърка с оригинала. От друга страна, има потребители, които съобщават, че имитациите на Merry Me и Dior Addict са далеч от оригинала.
-
Какви са впечатленията от наливните парфюми на MMZ?
-
Има ли налична имитация на парфюма Merry Me на Lanvin?
-
Какви са впечатленията от имитациите на Dior Addict и Carolina Herrera Good Girl, предлагани от Le Parfum?
-
Къде мога да пробвам парфюмите на Le Parfu?

Искам да си взема 523 Cristal Noir/Versace на Парфен. Интересува ме какво е мнението ви за него, най-вече има ли добър шлейф. Досега пръсках имитацията на Gold Touch, но при нея няма никакъв шлейф. Благодаря ви!!! 
Имат го Заг,тук в темата момичетата харесват тяхната версия,но за мен е далечна
.Пробвай и си прецени.Izoma,при мен Crystal Noir-Versace на Парфен беше траен/от проба/,но по-добре първо тествай как ще е върху кожата ти.За близост е много ,много добре издокаран.
) Тук някой ми беше препоръчал имитационната версия на друга марка, но нещо се отнесох и така и не го потърсих...На долния етаж погледнах и Парфен - ите. (За в Мега мол, става въпрос) Исках да си взема La Petit Robe Noir на Герлен, защото имам няколко мостри на оригинала и в по-хладното време ми стои прекрасно (май ще прежаля едни пари за оригинала, натам върви), но като тествах върху кожата и на блотерче...хм, нещо не ми допадна, т.е. знам как мирише оригинала, а тук началото беше примесено с нещо, което не мога да опиша, но, определено смущава дантеления старт на парфюма...И, за да не съм капо, си взех La Panthere на Картие. Спомних си, че съм го душила в парфюмериите го харесвах. Сега съм с него - не знам колко е сполучлива имитацията, но парфюмчето се развива много добре върху мен...А горе, на щанда на ММЦ ме пръснаха с нещо на Каролина Ерера. Ужас - тва е от ония, парфюмните бомби, дето трепат всичко в радиус, поне 5 метра.