Сполучливи имитации на маркови парфюми - 20

• 138 398
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте,в Сливен няма магазин на Заг Зодиак,откъде бихте ми препоръчали да поръчам онлайн,благодаря предварително

Аз поръчвам от един човек в ОЛХ. Много е коректен и винаги изпраща бързо. Пиши ми на лични ако искаш да ти пратя линк към обявата

# 586
а на мен ЛВЕБ на рефан не ми хареса и така си стои, че и е голямо шише в нашия град не разрешават малки Simple Smile

# 587
  • Deutschland
Как не разрешават малки шишета? Тия продавачи вече се оляха. Аз съм наливала в 10 мл шишенца и никога, ама никога не съм имала проблем с това. Само със списъците 😂

# 588
  • Габрово
да...натъквала съм се на такива места...продават само шишенца  по 50 мл и ако си наливаш трябва да е 50 мл -не можело по-малко...ако искаш по-малко,трябва да си носиш твое шишенце..

Последна редакция: пт, 03 ное 2017, 14:53 от sesksta

# 589
  • Deutschland
В такъв случай просто излизам от магазина. Аз шишенца имам много, но не се справям с остатъчния им аромат.

# 590
  • Габрово
aми...в случая постъпих по този начин...

Последна редакция: пт, 03 ное 2017, 14:53 от sesksta

# 591
Аз пък да ви се оплача от рефан в мола ВТ. Отказаха да ми дадат списъка с ароматите,на които отговарят.Било им забранено :/

# 592
И на други места се случва. В Пловдив на центъра примерно.

# 593
Момичета дали бихте могли да ми помогнете? Търся добра имитация на Fendi FAN DI FENDI, моля за вашите предложения. Нямам опит с намирането на такъв тип парфюми. Благодаря предварително!

# 594
  • Бургас
Парфен имат имитация на този парфюм,нямам идея как са се справили обаче.

# 595
Искам да похваля Ricci Ricci в изпълнение на D&P- не знам до колко е близък с оригинала, обаче ароматът сам по себе си много, ама много ми допадна ✌( остава и трайността му да е добра....по принцип D&P нямат нетрайни или поне аз не съм попадала)

п.п. А на D&P кой е номера на Good Girl, че в списъка не го видях, а и в магазина казаха, че нямат?

Последна редакция: пт, 03 ное 2017, 19:38 от Rainbow Dust

# 596
  • София
D&P - C6w - CAROLINA HERRERA- GOOD GIRL

# 597
инкс, напиши и каква е марката на тези имитации?
Май успях най-накрая да го кача като хората - някакви Филиана. Взех да ги тествам едно шишенце Си, че бях на тази вълна и още не съм минала пред Рефан, който ми препоръча тук Simple Smile траен е според мен доста, наситен е. За близост - специално пръсках едната ръка с оригинала, за да сравнявам, но явно нещо носът ми не беше в ред, защото ту ми се струваше същото, ту че се разминава и не знам какво да кажа в крайна сметка.
Доста ми хареса също  Кристал Брайт на проба.

# 598
Може ли линк откъдето мога да си поръчам мостри/тестери на Парфен и на Bargello. Също искам да помоля за мнението ви, ако трябва да степенувате по трайност на аромата кои имитации са най-трайни - Parfen, Bargello, Refan, Zag и т.н.? Благодаря ви

# 599
  • Бургас
Рефан не използвам,не съм им фен.Предпочитам Парфен и Баргело,при мен всички парфюми от тях са/били трайни.Гучи-Блум просто кърти от трайност при мен,страхотно излъчване и шлейф.Сравнявах пак Narciso Rodriguez for her edp/оригиналната проба/ с версията на Заг Зодиак/333/,за мен няма разлики,идентични са,просто няма смисъл от оригинал,който го харесва да се спре на тяхната версия.

Общи условия

Активация на акаунт