Сполучливи имитации на маркови парфюми - 20

• 138 380
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
  • София
От 20 ноември Заг ще имат още един нов дамски аромат ZAG 380 SC Jean Paul Gaultier - Scandal, както и мъжкия ZAG 406 SB Victor&Rolf - Spicebomb.
Другите последни предложения на D&P от около два месеца са:
H10w - HUGO BOSS – THE SCENT FOR HER
T7w - TOM FORD VELVET ORCHID
V7w - VERSACE EROS
Y1w – MON PARIS YVES SAINT LAUREN
Отново напомням да не разчитате на мен за нова тема. Hands V

# 601
  • вкъщи
Момичета,  пътувам за Одрин. Там D&P са на минимални цени. Смятам да си купя поне 3 бр. Имала съм Ричи Ричи, Зен.. Препоръчайте ми още някои сполучливи да не се лутам. Там Парфен има ли?

# 602
Момичета,  пътувам за Одрин. Там D&P са на минимални цени. Смятам да си купя поне 3 бр.
А каква им е цената в Турция?

# 603
  • Пловдив
Рефан не използвам,не съм им фен.Предпочитам Парфен и Баргело,при мен всички парфюми от тях са/били трайни.Гучи-Блум просто кърти от трайност при мен,страхотно излъчване и шлейф.Сравнявах пак Narciso Rodriguez for her edp/оригиналната проба/ с версията на Заг Зодиак/333/,за мен няма разлики,идентични са,просто няма смисъл от оригинал,който го харесва да се спре на тяхната версия.
кой номер е гучи при Парфен?

# 604
  • София
Здравейте, взех си Гучи Блум на Парфен. Само при мен ли няма развитие този аромат. Въобще не ми допадна. Дадох му шанс два три пъти, но не се разбираме. Не усещам никакъв шлейф, не е траен върху мен, общо взето въобще не ми допада. Поръчах си и Creed- love in black, ами влюбих се в този аромат, прекрасен, убийствено траен и върху кожата и по дрехите, страхотен аромат, накратко влюбих се в този аромат.

# 605
  • Бургас
Няма голямо развитие Блум и в имитация и оригинала,просто леко "притихва" и в базата става много нежен поне при мен.Преди да поръчвате се запознайте с оригинала,не е лесен аромат и съм далеч от мисълта,че би впечатлил всеки. Mr. Green Мистик,912 е номера му,но преди да го изпукаш го пробвай,има тубероза,от която доста хора бягат. Grinning За мен е вълшебен и почти всички около мен го отбелязват положително.От Заг не пожалиха и Скандал. Laughing Laughing

# 606
  • София
Привет, включвам с инфо, което може и да е известно вече, но тъй като не бях сигурен, все пак да споделя. Имах малко работа в мол Скай Сити/София/ и се оказа, че има щанд на Парфен вече и там. Възползвах се да пръсна на кожа двата нови -  Nasomatto China White  for women и Nasomatto Narcotic Venus  for women. И на двата не познавам оригиналите.

Nasomatto China White е много фин и елегантен, проектиращ основно белоцветни нотки. Излъчва чистота  и спокойствие. 

Nasomatto Narcotic Venus - просто фантазия! Прекрасен ориенталец! Имам усещане за тънък и модерен ууд, ако може така да се каже. Разбира се, нищо общо с обори, коне и тн. По-скоро дървесното усещане е автентично, а флораните нотки не са твърде изявени, но чудесно допълват. В момента напират мощно пудрени нотки, който му придават много шик и секси характер. Розата също започва да се откроява. Харесва ми определно, носи си ориенталски почерк.

Знам, че едва ли точно тези два ще бъдат харесани масово, но мисля, че си заслужават теста. Далече са от модерните хитове и мисля да си взема и от двата някакви милитри по-натам.

# 607
  • Бургас
Ходих до Заг,имат три нови аромата ми сподели момчето,но само за Бургас са двата дамски,за този на Том Форд не попитах,защото не ме впечатли,все едно сте в зъболекарски кабинет. Laughing-https://www.fragrantica.com/perfume/Tom-Ford/Oud-Wood-1826.html Другите два са тези,но ги нямаше в момента за наливане,пробвах ги от мостри,който желае от нашият град може да поръча да му ги донесат-https://www.fragrantica.com/perfume/Roberto-Cavalli/Roberto-Cava … Parfum-13675.html   https://www.fragrantica.com/perfume/Jo-Malone-London/Dark-Amber- … er-Lily-3783.html Вторият е много хубав и различен,напомня ми на друг,на нещо от преди години,не се сещам на какво,но ме изпълва с носталгия.Другите нови парфюми ще ги има около 20ти ноември и ще си поръчам задължително този на Jo Malone. Party

Последна редакция: сб, 04 ное 2017, 16:15 от Bright Crystal

# 608
Оффф аз сега страдам. Тук(на гости на свекитата съм) има Барджело в Кауфланд и не мога да ходя да тествам, и да си харесам нещо, защото се разболях и носа ми е запушен и е много зле. Направо ме е яд. Няма да ви казвам колко. Вчера само минах оттам.
От Парфен още.ли.маже да се поръчва мостри? Не видях такава опция, а преди време ми бяха пращали.

# 609
  • Поморие
Здравейте момичета,
ще се радвам по-запознатите (от мен) да препоръчат добра, но по-евтина алтернатива на Dahlia Divin на Givenchy, защото този на Рефан (307 ли беше) не се доближава дори близо до истината.

# 610
Ходих до Заг,имат три нови аромата ми сподели момчето,но само за Бургас са двата дамски,за този на Том Форд не попитах,защото не ме впечатли,все едно сте в зъболекарски кабинет. Laughing-https://www.fragrantica.com/perfume/Tom-Ford/Oud-Wood-1826.html Другите два са тези,но ги нямаше в момента за наливане,пробвах ги от мостри,който желае от нашият град може да поръча да му ги донесат-https://www.fragrantica.com/perfume/Roberto-Cavalli/Roberto-Cava … Parfum-13675.html   https://www.fragrantica.com/perfume/Jo-Malone-London/Dark-Amber- … er-Lily-3783.html Вторият е много хубав и различен,напомня ми на друг,на нещо от преди години,не се сещам на какво,но ме изпълва с носталгия.Другите нови парфюми ще ги има около 20ти ноември и ще си поръчам задължително този на Jo Malone. Party

Как може да се поръча от тези които ще се предлагат само в Бургас? Някаква страница имат ли?

# 611
  • София
Здравейте момичета,
ще се радвам по-запознатите (от мен) да препоръчат добра, но по-евтина алтернатива на Dahlia Divin на Givenchy, защото този на Рефан (307 ли беше) не се доближава дори близо до истината.

Имитацията на Рефан е на EDT. Ако търсиш на EDP - няма.

# 612
Здравейте момичета,
И аз съм имала на рефан,но едно голямо странно шише,капсуловано ли да беше..но наистина аромата не се доближаваше,така и си седи.

# 613
  • Габрово
само да споделя...Si  /имитацията ми е на Рефан/е много,много хубав парфюм,особено сега през есента.. Peace

# 614
Здравейте ,
Някой да има каталога на Парфен!

Общи условия

Активация на акаунт