Сполучливи имитации на маркови парфюми - 20

• 138 371
  • 730
  •   2
Отговори
# 615
  • Стара Загора
И аз много харесах Армани Си на Рефан .За есента си имам любимци освен него от Заг постоянно нося Gucci by Gucci и Flowerbomb V&R .Shе wood също много ми хареса, но ми е лек за есента. Между другото при мен е  доста траен за такъв аромат.

# 616
  • BG-DE
Здравейте ,
Някой да има каталога на Парфен!

Списъка с ароматите на Парфен ги има на 1-ва страница  Peace

# 617
  • Поморие
Имитацията на Рефан е на EDT. Ако търсиш на EDP - няма.
Общо взето, няма значение ЕДТ или ЕДП, само да ухае така хубаво, защото версията на Рефан не ми харесва...
Иначе, ако някой има наблюдения, може и да е аромат, който не се определя като имитация на Живанши, но да е сходен.

И аз съм имала на рефан,но едно голямо странно шише,капсуловано ли да беше..но наистина аромата не се доближаваше,така и си седи.

Аз успях да пробутам моето на някого Grinning

# 618
Търся имитация на Narciso Rodriguez for her или няма такава .....

# 619
  • Бургас
Има,има и то много добра-Заг Зодиак/333/ Narciso Rodriguez for her.Не зная,ayaska,мога да го питам за негов телефон/той и без това преди ми го предлагаше/ и който иска да му звънне и да поръча,но първо трябва да говоря с него.Ще стане обаче след 20-ти ноември.Всъщност намерих един тел. сега в нета пиши ми на лични да ти го пратя ако решиш направо да говориш с него.

# 620
  • София
Brandywine, според написаното от теб, оставам с впечатление, че ти харесва EDP версията. Пробвай Goldea Bvlgari, Burberry The Beat, Possess Oriflame. Сходни аромати са. Може да харесаш някой от тях. Hands V

# 621
Джо Малоун със сигурност и аз ще го взема.
Днес, докато се разхождах от Дъглас ми дадоха на блотерче Гучи Блум. Разкошен просто. Май няма да устоя на имитацията и ще си взема от нея Grinning

# 622
  • вкъщи
В Турция цените на D&P са наполовина. 100 мл са 40 лири. 50 мл са 25 лири. Взех си Ричи Ричи и Версаче Ерос. Изключително трайни и шлейфови. Ерос го имам в оригинал, едно към едно са. Само в началото усещам разлика. Имаше и Баргело и разни други непознати марки. Днес ще видя Баргело , ако си харесам нещо. Парфен има ли?

# 623
Ееее, тези цени са просто мечта - то си струва да си вземеш всеки аромат, който ти хареса 😊
 Лелка, а само за информация - в Турция имат ли 30 мл. разфасовки D&P?

# 624
Аз днес минах през Барджело. Пробвах Rush, Aqua do goo, very irresistible. Не познавам оригиналите, само rush съм го тествала, и като миризма смятам, че е доста близък, да не кажа същия. Но не знам като развитие как е и като трайност. Тези продавачки нито дават блотерчета , нито ти пръскат на китката. То така по капачка е супер  заблуждаващо и не можеш да прецениш. Иначе 14 лв и 70% намаление на втори аромат.

# 625
  • Варна
Как може да се поръча от тези които ще се предлагат само в Бургас? Някаква страница имат ли?
Страница нямат. Аз питах в София в управлението на  Заг -  Дори Лукс за тези парфюми които се предлагат само в Бургас и ми обясниха че това са баща и син които се ползват с особени привилегии и на тях дават парфюми ,които остават от индивидуални поръчки за  клиенти в чужбина. Синът е в Бургас, а бащата е или в Стара Загора или в Хасково, нещо такова беше. И бащата и синът имат телефони  и изпращат това което искаш. Само че това си е поръчка на сляпо. Телефона на сина Брайт ще ти го даде на лични. Звъниш и поръчваш . Това е.

# 626
Стара Загора. Така ми бяха казали в магазина.
Брайт, откъде поръча на Парфен Гучи-то? В сайта им не го намирам нещо този номер.

Аз да кажа за трайността на Good girl на ЗЗ. Или аз съм свикнала от една седмица носене и не го усещам или трайността върху мен не е нещо особено. Самият аромат обаче толкова ми харесва, че траен или не ще го изразходя и повторя Grinning

# 627
  • София
Bright беше писала, че е поръчала Гучи Блуум от Фейсбук страницата на Парфен. Hands V

# 628
това са баща и син които се ползват с особени привилегии и на тях дават парфюми ,които остават от индивидуални поръчки за  клиенти в чужбина.
Уникално просто, нямам думи!  Mr. Green
Егати "фирмената политика"  Mr. Green
 Laughing

# 629
  • Бургас
Меджик е отговорила,от фейс страницата им поръчах Блуум,ще ти пратят и мостри на последните новости.

Общи условия

Активация на акаунт