Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията от имитациите на парфюми, продавани в Elitis?
Какви са впечатленията от наливните парфюми на MMZ?
Има ли налична имитация на парфюма Merry Me на Lanvin?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията от имитациите на парфюми, продавани в Elitis?
Форумът съдържа различни мнения за имитациите на парфюми, предлагани в Elitis. Някои потребители са тествали и оценяват ароматите като добри, но не ги сравняват паралелно с оригиналите. Има също спомен за испански имитации, като Jardoir се смята за отличен и често се бърка с оригинала. От друга страна, има потребители, които съобщават, че имитациите на Merry Me и Dior Addict са далеч от оригинала.
-
Какви са впечатленията от наливните парфюми на MMZ?
-
Има ли налична имитация на парфюма Merry Me на Lanvin?
-
Какви са впечатленията от имитациите на Dior Addict и Carolina Herrera Good Girl, предлагани от Le Parfum?
-
Къде мога да пробвам парфюмите на Le Parfu?

не знам колко е близък до оригинала и честно казано, не ме вълнува особено, този сам по себе си е може би най-хубавия свежак, който съм подушвала (не обичам свежаци). Опитах да направя паралелен тест на Kenzo World, но носът ми беше на друго мнение. Та, какво ще кажете за него, става ли според вас?