Дискова херния - 16

• 202 067
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, горе главата, нищо вечно няма, болката също не е вечна! Препоръчвам дисковете с кундалини йога на Никола Змияров - доста добре помагат за раздвижване, а аз не съм спортна натура, повярвайте! Ето http://simetro.com/index.php/categories/20/. Нищо че там казва, че комплексите не са за хора със сериозни двигателни проблеми, аз съм си с точно такъв, а съм като нова след комплекса, само да не ме мързеше толкова.....

# 121
milittana, забравих да ти благодаря bouquet

# 122
milittana, забравих да ти благодаря bouquet
Леми, пак заповядай, няма за какво Heart Decoration

# 123
Момичета, обещах да пиша за санаториума в Павел баня, ПРО ЕАД. Вчера пристигнахме, настаниха ни в крайна, студена и миришеща на мухал стая. Добре, че носех печка...
След разговори с рецепция в крайна сметка днес ни преместиха в друга стая, която е много приятна, топла и с различно обзавеждане.
Лекарката, Д-р Велева, при която минахме с ММ беше изключително мила. На него му изписа водна гимнастика, галванична вана, тангентор и луга. На мен водна гимнастика, басейн, магнит и ултразвук. Много ми хареса водната гимнастика, рехабилитатора показваше страхотни упражнения. Имаше много хора, но водата не изглеждаше мръсна. Температурата е 34 градуса, което лично на мен ми е много добре. Не се чувствах толкова изтощена след басейна както в Дианамар и Маркони (Там пише, че е 36, но понякога стига до 38 градуса), където най-вече ходих последните години.
Учудващо, но храната е много вкусна...На обяд ми се искаше да изям още едно пиле с ориз, а на вечера свинската пържола със зеленчуци, беше мммм. Има и вегетарианско меню, което се записва от днес за утре.
Цената по НОИ е 250 лв. на човек за 10 дни.
Общото време, което отделих за подготовката за НОИ. Пиша го за тези, които не са го правили, за да покажа, че не е прекалено много:
1. 5 мин.разговор с БГ Холидей за резервация. Още 5 мин. да пусна платежно за капарото
2. Отиване до ЛЛ за направление-отне ми общо 1 час
3. Служебна бележка от работата -3 мин. разговор с човешки ресурси
4. Отиване с такси до НОИ в обедната почивка - със служебната бележка, резервацията, направлението и няколко ЯМР и снимки - час и 15 мин.
Общо 2 часа и половина.
Утре, ако на някого му е интересно, мога да направя снимки от тук.
Лека вечер!

# 124
Бубка, а защо звъниш на БГ Холидей, не трябва ли да се обадиш директно в Про?

# 125
Бубка, изключително много ти благодаря за полезната информация, аз си мислех, че някъде на бул. В Левски се ходи и се чака по опашки, а местата бързо свършвали и прочее. Явно нещо не съм разбрала. Последователността също е полезна и като мога да отида някъде за 250 лв, защо да давам почти  тройно за същите условия?

# 126
  • София
milittana, ние те затрупахме с въпроси,  и ти понеже си много отзивчива ни обърна внимание достатъчно. Благодаря!    Hug Ми.... ще се ходи м октомври, колкото и да не искам, честно ви казвам. Просто ми е отвратително, но... това е. На снимка гледам хотелите, които се предлагат са едва ли 5-ет звезди , а в действителност се оказва, че е една малка измама.  Наистина само" Севтополис" и "Дианамар са така както са и на фото. Стаите са повече от хубави, огромни, тераси, а онези пухкави бели халати които всеки ден се оставят и то без една стотинка... вярно е.  Няма повече да правя грешки, относно измислени хотели поне аз, защото при мен е от голямо значение за настроението ми и обстановката в която се намирам. Това ми дава тонус. Такава съм си, обичам си удобствата. Сега ще се завлека и в тази баня, дано да не си тръгна преждевременно. Каприз съм си. Първо отивам малко до едно море, онова тюркоазеното, времето там е прекрасно, 27 градуса е все още и после ще завърша годината със село Баня Карловско, за допълнителен разкош. Mr. Green Как ме тресна тази дискова херния, а на всичкото отгоре си отглеждам още една, заради нея отивам. От една се отървах за момента, но нищо не се знае, може утре отново да ме удари по някакъв начин, а сега си отглеждам още една. Б**хти и късмета, не можа да ме удари кръвно налягане което щях да контролирам,  диабет - също щях да контролирам, а то едно дето нищо не го контролира, поне така си мисля. Отивам да си се жалвам..... на арменския поп.
 Hug

# 127
Хей , такива  дрън-дрън за кръвно и диабет да не се чуват ! На хората им  дават инвалидни пенсии за такива "удоволствия"  newsm78 .
Кофти  при операциите е ,че понякога  ако  се претоварим , се получава херния на друго място .
При мен има протрузии под и над ДХ-то и затова се въздържам от операция .Кротувам /доколкото мога/ и опитвам разни лечения  Whistling
Все се каня да започна една  гимнастика в басейн , но  преди време  моя колежка се простуди така и се  приклещи за цял месец .

# 128
Бубка, а защо звъниш на БГ Холидей, не трябва ли да се обадиш директно в Про?
Това е туристическата агенция на ПРО Simple Smile
Има няколко филиала - в ПРО, на Левски, може би и другаде, не съм сигурна.
Трябва да се обади човек като започне програмата на НОИ в началото на годината и да пита колко време предварително се прави резервацията. Нашата за края на септември я направих в началото на август.

Копирам част от мейла им, където се виждат телефони на съответния филиал и условия:

След направен превод и изпратено копие от платежното на нашия имейл  ще Ви изпратим резервациите. Тел. за връзка: 0878 568 127-Ивайло Гонев, 0878 568 129-Теодора Михайлова, Имейл: sales@bgholiday.com.

Последна редакция: нд, 01 окт 2017, 09:52 от bubkab

# 129
milittana , може ли малко повече инфо за това как действа Невритоген, че и на мен ми го изписа невроложката?

# 130
Базиран е на естествени съставки - куркума, черен пипер и др. Хранителна добавка. Служи, за да подхрани нерва. Аналози донякъде и не толкова естествени са Милгамата и Уримила. Аз съм най-доволна от Уримил, но като направя тримесечен курс ще продължа с Невритоген най-вероятно, или просто ще си правя напитки с куркума и джинджифил и лют пипер ttps://zdraveikrasota.bg/detoksikatsiya-na-tyaloto-s-napitka-ot-dzhindzhifil-kurkuma-i-lyut-cherven-piper/

Последна редакция: нд, 01 окт 2017, 10:14 от milittana

# 131
Милтана, Уримила се пие до 6 месеца, може да си караш с него повече от 3 месеца.
Аз го пих 5 от януари, и много ми се иска пак да го почна, но не смея. Не зная колко време трябва да има между два приема.  Thinking
Бубка  bouquet

# 132
  • София
Милтана, Уримила се пие до 6 месеца, може да си караш с него повече от 3 месеца.
Аз го пих 5 от януари, и много ми се иска пак да го почна, но не смея. Не зная колко време трябва да има между два приема.  Thinking
Бубка  bouquet
Почиваш един месец и го започваш отново. Това е по-нов вид Милгама. Витамин е. Пих Уримил около 6 месеца. Не е проблемно.

# 133
О, направо ще си го почна тогава, мерси. Аз миналата есен три месеца пих Милгама, починах 1 месец, и после подкарах Уримила. От май не съм го пила, и викам, де не се предозирам нещо  Sunglasses

# 134
На мен Милгамата на капсули не ми действа така добре, истинския ефект почувствах от Уримила, разбира се след петте инжекции Милгама и Профенид, та затова мисля, че може да са комплексни нещата. Не бива да се предозират тези неща, имат В 12 в състава, затова не смея много много да си ги самопредписвам. А и действали на апетита за сладки неща и се напълнявало от тях. То аз апетит и без това си имам...

Общи условия

Активация на акаунт