Какво ви се работи?

• 97 352
  • 1 325
  •   1
Отговори
# 1 245
  • Fairbanks, Alaska
Philomena, ще караш само влекач тогава. 7.5 тона, и повечето забрани не те ловят.

# 1 246
  • France
О, мерси. Не мога да и свикна на тази Лексилогос клавиатура и това е! Редактирах се.

# 1 247
  • София /Абсурдистан
Рентиерка Simple Smile

# 1 248
  • София
Преподавател по Ренесансова литература.😊
Писател с лаптоп и вила на морето ще го осъществя догодина.

# 1 249
  • Русе
Работи ми се нещо без много стрес, нормално работно време,лятна ваканция 1 месец и добре платено Grinning

И на мен така.
Иначе на мен ми се работи нещо творческо, да не е на пълен ден и да е на пешеходно разстояние от нас. В момента съм 10 часа извън къщи, като добавя и пътуването от и до работа.

# 1 250
  • София
Като казахте пешеходно разстояние: писнало ми е да пътувам по кварталите. Искам да работя в центъра, да мога да отида пеша на работа, а не да вися по спирки или да чакам такси. Същото е и с прибирането.

# 1 251
Като казахте пешеходно разстояние: писнало ми е да пътувам по кварталите. Искам да работя в центъра, да мога да отида пеша на работа, а не да вися по спирки или да чакам такси. Същото е и с прибирането.
Ей за това благодаря на съдбата, работя на 5 минути от нас...няма по голям кеффффф!

# 1 252
Голяма мъка ми беше пътуването до работата, понеже беше извън града, а сега съм в търсене и толкова много искам поне да е в града.

Харесвам си професията, но трудничко се намира работа, иначе мога да кажа, че си ми беше мечтана работа до голяма степен и не можех да повярвам, че ми се случи... Но за жалост условията, заплащането, колегите и т.н. ме накараха да напусна.

# 1 253
Към момента ми се работи сладкарка 🍰
А през годините съм си мечтала от палеонтология и генно инженерство през интериорен дизайн до адвокат по бракоразводни дела.

# 1 254
В момента работя точно това, което исках да работя и заради което записах да уча второто си висше. За съжаление обаче не уцелих специалността, та живот и здраве като се дипломирам след някой и друг месец мисля да се преориентирам. Sweat Smile
Като малка иначе имах много мечтани професии - археолог, пътешественик (това и до ден днешен, предложат ли ми такава работа ще приема без да се замисля), балерина, маникюристка...

# 1 255
Кой ли пък ще ти предложи работа на пътешественик? Пътешествието е за удоволствие, и ако някой иска да си пътува, ще си пътува, а няма да го предлага на друг.

# 1 256
  • here and now
Защо пък не? Сега е модерно, като селф емлпойд, пътешестваш, блогваш, влогваш, фейсваш и тъй...

# 1 257
Точно. Колко влогъри има, които ги спонсорират от големи фирми да рекламират техните продукти, да ходят на пътешествия, да споделят преживяването във видео блогове (влогове), да пробват различни храни и т.н. Напълно възможно е в днешно време.

# 1 258
Точно. Колко влогъри има, които ги спонсорират от големи фирми да рекламират техните продукти, да ходят на пътешествия, да споделят преживяването във видео блогове (влогове), да пробват различни храни и т.н. Напълно възможно е в днешно време.

Ама не и в България...

# 1 259

Ама не и в България...
Че кой говори за България....нали сте гледали Гиада ин перъдайс! Joy Joy Joy
Печелиш си мястото и заминаваш....

Общи условия

Активация на акаунт