Hurra, hurra, die Schule beginnt - или наесен, с песен - 196-та немска тема

• 68 431
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
И двете Simple Smile За това търся помощ тук.

# 601
Здравейте!
Бих искала да попитам дали някоя девойка ще има възможност и желание да ми помогне с превод на спермограмата на приятеля ми?
Той говори доста добре немски, и според него "е перфектна", но започва с "астенозооспермия", та нещо не му вярвам Simple Smile Ако някоя девойка, прояви желание да ми помогне - моля пишете ми на лично съобщение!
Благодаря Heart
предполагам е направен след препоръка от лекар. Той би трябвало да ви разчете и обясни резултатите.
Не. И за двете..

# 602
  • в сърцето на един мъж...
Аз само да вметна, че щом вътре има точно този термин, не е особено добра спермограмата, да не се ослушва, а да си намери специалист. Ето ти да прочетеш малко
http://www.puls.bg/health/sex/news_4542.html

# 603
# 604
  • The QC to be!!!
 ooooh!

# 605
Зная, че не е хубаво да се ослушва. Но е тъп инат, и докторите гледат срещу мен тук, защото един път съм имала разлика в циклите, когато бях забременяла като по чудо, но завърших със спонтанен, та заради тази разлика(5 седмици в повече), цитирам "Не можеш да имаш деца"...за това реших аз да се заема, и да изкарам всичката ми налична информация, за да мога да докажа едвали не, че е време за действие

# 606
Четох тази темичка днес. Точно тя ме накара да търся помощ за превод от немски Simple Smile

# 607
Виж, не знам какъв е случая, не е удобно точно в тази тема да се пише, но има един форум - http://www.zachatie.org/ - там има доста неща, при тази диагноза може и той да е проблемния. Потърсете специалисти и не разчитайте на немските лекари. Щом си забременяла и е завършило със спонтанен, то вероятно има някаква причина. Тукашните лекари смятат, че това е природна история, а понякога се оказва, че си има причина и докато не се намери причината, нещата не се получават. Потърси истински лекари, които да ви обърнат внимание.

# 608
Така и ще направим Simple Smile Mirella_ ми помогна за превода, за което съм много благодарна!
От тук нататък като си отидем ще минем през Тутракан и от там вече с назначено лечение, дано тук обърнат внимание!
Благодаря, Geia!

# 609
Ами да ти кажа от опит, дори и с назначено лечение не обръщат особено много внимание Sad За Тутракан знам, че има добър лекар, по-добре се доверете на него и дано нещата се оправят.

# 610
  • Англия
Аз бих пробвала с друг гинеколог, ако има опити за деца повече от 1 година мился, че подхождат  сериозно и дават направление за специализирана клиника. Там една по една почват да изключват възможните причини, ние бяхме тръгнали по този път, но след първата консултация там и назначаване на план за действие, забременях и родих. Въпреки това, когато се обадих да отменя термините, ми предложиха все пак да на генетичната консултация и да ни направят тестовете, бях вече в 4-5ти месец.

# 611
Аз съм с много лош опит, не знам дали са се променили нещата. Приятелка също - дълго време я мъчиха, преди да се сетят да й кажат, че едно от нещата, които могат да й помогнат, все пак ги има, предлагат ги и може да й се направят, ама ако си плати. Загубих бебе в 14та седмица, докторката тук ми обясни, как това не било проблем, да си забременявам, докато все някое се задържи... Оказа се, че имам нужда от сериозна терапия, за да задържа бременност. Не знам, трудно е да се намери лекар, на който да се довери човек, но аз бих търсила такъв в България. Не за друго, по-лесно е все пак на роден език да се обяснявате.

# 612
  • Германия
Geia, безкрайно ми е странно как твърдиш че българските лекари са по-добри от немските, а тези тук едва ли не за нищо не стават, все едно са си поръчали дипломите онлайн... има всякакви лекари, и по-добри и не чак толково добри. Но в една специализирана клиника се правят тестове и се вземат мерки.

Все пак всеки случай си е индивидуален, обобщения не могат да се правят. Аз останах много доволна от лекарите, които ми следиха бремеността..

# 613
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Geia, безкрайно ми е странно как твърдиш че българските лекари са по-добри от немските, а тези тук едва ли не за нищо не стават

на мен не ми е странно.
системата в Германия направи от лекарите търговци и гледат само да са на печалба.
много малко останаха лекарите, които взимат пациентът като такъв.

не казвам, че в Бг са цвете, в никакъв случай, но и тук не са за мирисане.
просто са по-любезни и усмихнати.

Последна редакция: вт, 06 фев 2018, 12:42 от asyalein

# 614
и на мен не ми е.

Общи условия

Активация на акаунт