Нещо смешно, което децата казаха - 10 тема

• 100 296
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Мен много би ме било гнус да си спомням баща си гол, пък нищо че ми е баща и било естествено!
Децата от 4-5-годишни започват да говорят за секс, в градинката чуват много неща от по-големите, че и канали късно вечер може да уцелят. Не си мислете, че нищо не разбирали! Разбират и още как.
Старая се пред моите деца да не се показвам често разголена, а баща им пък изобщо не го прави. А още по-малко вероятно е, дори изключено, да пробвам сутиени пред дете на приятелка!

# 481
  • В градината...
Някъде към 3г. децата започват да осъзнават сексуалността. В тази връзка, не е редно момиче да се къпе/мие от бащата, както и тя да го вижда гол.
Поне дъщеря ми виждам, че започва вече да се усеща.
А за памперса, да, то и аз имам такъв. Ами така, като не ме оставя да отида сама до тоалетна и ми диша във врата.

# 482
Това, че говорят, не значи, че знаят какво казват.
Всеки може да си прецени за себе си как да си гледа детето, но ако ви е интересно, пуснете си тема.

# 483
Разговорът ни от сутринта. Аз-Лия, благодаря ти, че ме избра да бъда твоя майка. Лия- що? Никое друго дете ли не искаше.

# 484
Веднъж брат ми и сестра ми си играеха с някакъв конструктор, а аз ги слушам от хола. Нещо разглобяват, но брат ми не се справя с разглобяването, а сестра ми му се кара:
-Офф, бати...Трябва силно. А ти си бебе и не можеш!
Пък той е по-голям от нея. Joy
Отговорът беше също толкова интересен: -Затваряй си дългата човка!

# 485
  • Страната на чудесата
Често се иронизирам, че имам божествено тяло, защото и Буда е Бог.
Днес синът ми (5г.) след плаж влиза в банята с репликата: " Хайде да изкъпем това божествено тяло!"🤣🤣🤣

# 486
ООО - лафът с божественото тяло мн ме кефи!

От преди малко: обичам бати 1, обичам бати 2, обичам Пепи, обичам сестричката, лампата пък не я искам!

И всичко това е еднакво възторжен глас Simple Smile

# 487
  • София
Нашата серия с пчелите , дето питаше, те кога спят, продължава,
Вчера се обуваме за навън:
Мамо, а те пчелите като дават мед, от къде намират бурканчета, та да го пълнят меда?
Аааа не, те нямат бурканчета, хората пълнят меда, вземат го от кошерите на пчелите... крадат им го един вид- импровизирам с някакъв отговор аз.
Тя ( след пауза)
- Те хората не могат да влязат в кошерите, не са толков малки, че да откраднат меда ! Confused - хитро отговаря

# 488
 Ох, колко хубаво,че детето се интересува. Ние отглеждаме пчели и нашата г-ца въпреки това, въобще не разпитва така за тях. При вас от къде идва този интерес? Heart Eyes

# 489
  • София
Ох, колко хубаво,че детето се интересува. Ние отглеждаме пчели и нашата г-ца въпреки това, въобще не разпитва така за тях. При вас от къде идва този интерес? Heart Eyes
Знам ли я? Интересува се и все пита за нещата, на 4 и половина ще стане.
Покрай кака си, която е ученичка, все гледат книжки и четат разни теми.
Отделно, малката има приятел в градината, с фиксация по животните, та покрай него и ние купуваме фигурки с животни всеки ден. Оттам предполагам й хрумват. Wink

Амииии.... щом отглеждате...... да кажете на такива като мен..... пчелите кога спят? Flushed Grinning

# 490
От скоро с щерката (1, 8г) рисуваме, оцветяваме с моливи и учим цветовете, при което протича следният разговор:
- Кати, кой ти е любимият цвят? - питам аз.
- ПАВЛОВО! - изкрещяно победоносно и с цяло гърло. Wink

# 491
Амииии.... щом отглеждате...... да кажете на такива като мен..... пчелите кога спят? Flushed Grinning

Никога. Но животът им е кратък - 20 дни. Мравките също не спят, сънят е присъщ на по-развитите организми.

Последна редакция: чт, 05 юли 2018, 14:55 от GG_BG

# 492
  • Варна/Филаделфия
Простете невежеството ми, но ми е ужасно интересно кой точно цвят е ПАВЛОВО? JoyHeartHug

# 493

Залагам на розово Simple Smile

# 494
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
У нас има цвят "граунд", оказа се "brown" Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт