Пазаруване от Amazon - тема №70

• 114 159
  • 770
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Този петък ли е черния петък?

# 406
  • Sofia
Не.

# 407
  • Beyond the stars

По принцип - последният петък на ноември.  Peace

# 408
  • Варна
Напоследък, след затварянето на виповете не купувам нищо. Трябва да се оглеждам за подаръци вече а идеи никакви нямам. Ще следя вашите:-)) дано ги измисля. Днес си пуснах олекотена завивка и възглавници от склада. Завивката е тази , двойна. Много са хубави. От френския склад преди време за без пари бях взела единична за дъщеря ми, от най-дебелите 13,5 Tog. Това са две завивки които могат да се ползват поотделно и заедно/закопчават се с копченца/, като по-дебелата не я ползва защото само с тънката е достатъчно топло. Възглавници не съм купувала досега, взех тези.
Два чифта дънки Hilfiger , за мъжете у дома, цената ми се стори добра.
Пак чаршафи, трети комплект купувам на Catherine Lansfield, не са лоши, долен чаршаф им вземам от Икея.
И една шапка ушанка за мен, че варненския вятър ми съсипа ушите.Sad

# 409
  • София

Пак чаршафи, трети комплект купувам на Catherine Lansfield, не са лоши, долен чаршаф им вземам от Икея.

Flash , имам въпрос, леко ми се струва множко полиестера, не запарява ли?

# 410
  • Варна
Не знам тези как ще са. Ако не ми харесат ще стоят за гости, лятото все се чудя какво да им постилам, не ща някой да спи в моите чаршафи.Simple Smile
За спалната ползвам ето тези , с малко по-различен състав са и ми харесват макар да са тънички. Цветовете си стоят, гладят се добре. Другите които съм купувала са за леглото на дъщеря ми, те са 100%памук и тя много си ги харесва, плата е мекичък, прилича ми на бархет ама не баш Simple Smile) Гладят се много лесно, мисля и за спалнята да си купя от тях.

# 411
  • Тополовград
Flash  искам да порчам завивки с гъши пух за спални на децата си но нищо не знам за тях. Моля да ми помогнеш
какво да взема.

# 412
  • Варна
maria62, не съм купувала с гъши пух завивки, тези са синтетични. Могат да се перат, антиалергични са и т.н. . Не знам как се поддържат другите, дали са удачни. Дано се включи някой който има такива.
Потърси goose down duvet и ще излязат завивките.

# 413
  • Пловдив
Продукти с гъши пух само на химическо чистене. Почистване на завивка последно беше около 30 лв. Тази година може да има увеличение.

# 414
  • София
Продукти с гъши пух само на химическо чистене. Почистване на завивка последно беше около 30 лв. Тази година може да има увеличение.
Защо? Ние имаме в къщи завивки с пух и пера и най-спокойно си ги пера в пералня и суша в сушилня, стават идеални.

# 415
# 416
  • Пловдив
Защо? Ние имаме в къщи завивки с пух и пера и най-спокойно си ги пера в пералня и суша в сушилня, стават идеални.
Чела съм, че доста дами си перат якетата и завивките в пералня и после сушилня, и наистина са нямали проблеми, и аз все се замислям да пробвам първо с някое яке, но си обичам много всички и някакси ме е страх да жертвам дори и най- старото. Просто не ми се рискува.

# 417
  • Варна
Няма да имаш никакъв проблем Simple Smile Риккувай смело.

# 418
Ох гръмна ми пасатора в ръцете ,купуван от БГ и ми го замениха с нов ,но и новия гръмна.140лв редмонд ,пълен боклук ,сега ще го пращам на магазина обратно и ще видя какво ще ми предложат ,но не искам дори да го докосвам тоя пасатор.Гледам в амазон и се чудя на какво да заложа?Някой с добри отзиви от пасатор?Трябва ми плюс пасатора и чопър.Меля домати за супата ,лук ,меки неща ,иначе имам голям робот на Бош за ядки и т.н.

# 419
  • Варна
Аз ползвам пасатор Moulinex, много съм доволна. От виповете за 16Е беше. Макар да ползвам по-често бъркалката и приставката за сосове и майонеза. За лук и т.н. за готвене ползвам това чопърче , много ми е удобно, комплактно, поне от 7-8 години работи почти ежедневно и е здраво. Като загине ще си купя същото.

Общи условия

Активация на акаунт