Пазаруване от Amazon - тема №70

• 114 156
  • 770
  •   1
Отговори
# 435
Аз не виждам спортния екип.

Не се отваря линка ли ?

# 436
Аз да благодаря за идеите за пасатор!!!!

# 437
  • Sofia
https://www.amazon.de/dp/B005DND48O/ref=twister_B01N5TOXV7?_enco … ng=UTF8&psc=1
Моля за мнение, относно качество и р-р на този спортен екип.  bouquet Мъжа ми го хареса , но аз се притеснявам дали си отговаря на р-ра , този модел.

Прегледай коментарите и въпросите. Пишат , че размера си отговаря,  има и много въпроси/отговори за какъв ръст какъв размер да се поръча, ще ти помогнат да се ориентираш.

Има ли вариант да селектирам само add-on продуктите? От половин час ровя и не откривам как да избера само тях Tired

Последна редакция: нд, 15 окт 2017, 18:57 от Shantal

# 438
Кой термометър бихте препоръчали за новородено?

# 439
# 440
  • София/Испания
Кажете кога си купувате сандали/изобщо летни обувки/,че сега са ужасно скъпи.

# 441
  • гр. София
Намаленията са август.

# 442
  • София/Испания
Благодаря,значи съм изпуснала намаленията.Ще трябва да чакам до следващата година.

# 443
Благодаря,значи съм изпуснала намаленията.Ще трябва да чакам до следващата година.
Наглеждай периодично,излизат намалени неща от време на време.

# 444
  • София/Испания
Наглеждай периодично,излизат намалени неща от време на време.
Благодаря,ще наглеждам,дано открия нещо подходящо.Flowers Four Leaf Clover

# 445
  • Sofia

Излиза ми началната страница, но ако съдя по думичките в линка, в полето search си написала add on items, правилно ли се ориентирам?

Сложи си в кошницата това, което ти харесва и си го наглеждай.

# 446
  • По широкия бял свят

Излиза ми началната страница, но ако съдя по думичките в линка, в полето search си написала add on items, правилно ли се ориентирам?

Да

# 447
  • Sofia
Така не излиза всичко ... надявах се да има някаква друга врътка  Confused

# 448
Здравейте,
току що се опитах да си вляза в профила и ми излезе екран с някаква допълнителна сигурност, трябва да въведа код, изпратен ми на мейла. Отворих мейла и там пише, че са забелязали, че някой е правил опит за влизане в моя профил и ми изпращат код, валиден 10 минути.
Някой има ли такъв случай? Да не би да е някакъв опит за измама?! Мейла идва от account-update@amazon.co.uk.

# 449
Искам да поръчам Kindle и искам да го поръчам на черният петък. Имате ли представа какви са горе долу намаленията на тях?

Общи условия

Активация на акаунт