Пазаруване от Amazon - тема №70

• 114 134
  • 770
  •   1
Отговори
# 450
Кажете кога си купувате сандали/изобщо летни обувки/,че сега са ужасно скъпи.

Миналият март купих летни маратонки с около 60 % намаление, така че си гледай и зимните намаления след нова година

Искам да поръчам Kindle и искам да го поръчам на черният петък. Имате ли представа какви са горе долу намаленията на тях?

Мисля, че в немския около 50 евро става базовия, Пейпъруайт около 80

# 451
Искам да поръчам Kindle и искам да го поръчам на черният петък. Имате ли представа какви са горе долу намаленията на тях?

Аз лично съм виждала от 10 евро за най-евтините модели до към 30-40 за по-скъпите.

# 452
Мисля, че в немския около 50 евро става базовия, Пейпъруайт около 80
Базовия за кой имате предвид?

# 453

All-New Kindle , 6" Glare-Free Touchscreen Display, Wi-Fi (Black) - Includes Special Offers

https://www.amazon.de/gp/product/B0186FESVC/ref=fs_ean

# 454
  • София
Здравейте,
току що се опитах да си вляза в профила и ми излезе екран с някаква допълнителна сигурност, трябва да въведа код, изпратен ми на мейла. Отворих мейла и там пише, че са забелязали, че някой е правил опит за влизане в моя профил и ми изпращат код, валиден 10 минути.
Някой има ли такъв случай? Да не би да е някакъв опит за измама?! Мейла идва от account-update@amazon.co.uk.
Не е измама, на мен ми поиска същото, понеже влизах от друг компютър ( на друг адрес), а той е с друго IP. Вкарах си кода и влязох, след като свърших му дадох излез от профила за по-сигурно.

# 455
Здравейте,
току що се опитах да си вляза в профила и ми излезе екран с някаква допълнителна сигурност, трябва да въведа код, изпратен ми на мейла. Отворих мейла и там пише, че са забелязали, че някой е правил опит за влизане в моя профил и ми изпращат код, валиден 10 минути.
Някой има ли такъв случай? Да не би да е някакъв опит за измама?! Мейла идва от account-update@amazon.co.uk.
Не е измама, на мен ми поиска същото, понеже влизах от друг компютър ( на друг адрес), а той е с друго IP. Вкарах си кода и влязох, след като свърших му дадох излез от профила за по-сигурно.
Благодаря!

# 456
All-New Kindle , 6" Glare-Free Touchscreen Display, Wi-Fi (Black) - Includes Special Offers
https://www.amazon.de/gp/product/B0186FESVC/ref=fs_ean

Благодаря!

# 457
  • ВАРНА
Здравейте,

И на мен ми е искало на няколко пъти код за влизане потвърден на мейл ,след приключенията с виртуалната карта на банка ДСК   Peace

# 458
Момичета, виждам, че темата е само за английски и немския амазон, но си харесах нещо от Американския и имам нужда само от малко помощ, дали може да ми кажете колко ще струва доставката до България, понеже не мога да разбера къде да я видя? Става дума за тази камера: https://www.amazon.com/gp/product/B00L0JKKSC/ref=ox_sc_act_title … L2BFM79&psc=1

# 459
  • Пловдив
Момичета, виждам, че темата е само за английски и немския амазон, но си харесах нещо от Американския и имам нужда само от малко помощ, дали може да ми кажете колко ще струва доставката до България, понеже не мога да разбера къде да я видя? Става дума за тази камера: https://www.amazon.com/gp/product/B00L0JKKSC/ref=ox_sc_act_title … L2BFM79&psc=1
Ще платиш мито...

# 460
  • софия
Доставката до Бг е USD 17.61

# 461

до цената трябва да пише колко е шипинга и импортните такси - в случая пише $27.39
Ако ползваш превозвач от Англия, може и до там да го пратиш - по-малко ще платиш, а може и по-бързо да дойде.

# 462
  • София/Испания
Bradley Cooper благодаря!

# 463
В английския амазон има не лош крок пот за 26 паунда в дневните сделки.

# 464
В английския амазон има не лош крок пот за 26 паунда в дневните сделки.
какво е това?

Общи условия

Активация на акаунт