Пазаруване от Amazon - тема №70

• 114 121
  • 770
  •   1
Отговори
# 585
  • Sofia
Amazon има A to Z гаранция, която ти гарантира възстановяване на парите при какъвто и да е проблем с трета страна. Ако продавачът "ти създава проблеми" пишеш на амазон, те ти възстановяват сумата и се оправят с продавача. В това отношение, на по - коректен сайт от амазон не съм попадала.

# 586
  • Варна
Ох, дано. Засега чакам отговор от продавача да видим какво ще предложи. Не ми излиза опция за клейм за поръчката, затова се притесних. Благодаря!

# 587
  • Балчик
Момичета, подскажете ми моля, на миналлия черен петък купувахте някаква сустема за почистване на зъби. Бегло подминавах постовете, че други неща търсих и сега не мога да ги намеря. Какво точно беше, може ли линк, който е купувал? Благодаря.

# 588
И на мен ми стана супер любопитно за тази система за почистване на зъби

# 589
  • София
И на мен ми стана супер любопитно за тази система за почистване на зъби
Като че за флосер ми се върти в главата нещо, това ли е?

https://www.amazon.de/s/ref=nb_sb_noss?__mk_de_DE=%C3%85M%C3%85% … ywords=Munddusche

# 590
Момичета, каква е гаранцията на Амазон за продукти like new, но с друг продавач?

# 591
Здравейте, поръчах Киндъл от Англия директно до България. Споменавам го, понеже доскоро май можеше само с превозвач.

# 592
  • София
Здравейте, поръчах Киндъл от Англия директно до България. Споменавам го, понеже доскоро май можеше само с превозвач.
Не, зависи кой модел, т.е. моделите без реклами ги доставят, тези, които са с реклами, но по-евтини, логично са си само за местния пазар.

# 593
Здравейте! Кой модел Киндъл сте поръчала? И колко Ви излезе доставката до БГ?

# 594
Здравейте! Кой модел Киндъл сте поръчала? И колко Ви излезе доставката до БГ?

Поръчах Kindle Paperwhite, беше намален на 100 паунда (вариантът без реклами). Доставката до България беше 6 паунда. Около Черния петък вероятно пак ще падне цената, може и до 80 паунда.

# 595
Здравейте!
Моля да ме насочите към хубав кухненски робот. Заглеждам основно Бош, Кенвуд и подобни марки, с много приставки, но нз има ли някаква особеност, която трябва да имам предвид  Rolling Eyes
Благодаря предварително на всички включили се с насоки и мнения  bouquet Hug

# 596
Зависи какви пари ти се дават?

# 597
  • Beyond the stars
Здравейте!
Моля да ме насочите към хубав кухненски робот. Заглеждам основно Бош, Кенвуд и подобни марки, с много приставки, но нз има ли някаква особеност, която трябва да имам предвид  Rolling Eyes
Благодаря предварително на всички включили се с насоки и мнения  bouquet Hug

https://www.amazon.co.uk/Kenwood-KHH326WH-MultiOne-1000-White/dp … kenwood&psc=1

Този е към 700-800лв. тук, ама ми е огромен на мен.  Peace

# 598
Аз преди години се сдобих с подобен за колосална сума и още си го блъскам в главата. Някои приставки почти не съм ги ползвала, а за всичко друго си купих отделни уреди. Колкото и тъпо да звучи, по-лесно ми е за чистене и съхранение.

# 599
Аз имам бош мум5 към 650лв месомелачка , блендер, цитрус, резачка, приставка за кубчета, диск зо пържени картофи , купих му и чопъри за 120лв от амазон та тамън 800лв!Скъсвам го от ползване! Ама аз готвя много.И си имам само за него шкаф с всичките му части!

Общи условия

Активация на акаунт