DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 3

• 71 152
  • 737
  •   1
Отговори
# 495

Това е от мамшите  Hug

Скрит текст:
Отрывок из 12 серии
- так нормально
- нормально-нормально
- да, что теперь на очереди?
- картошку будем жарить. Но будьте осторожны! Я же говорила! Не успела! Обожглись?
- Обжегся, но не важно, пройдет
- что значит пройдет? Я Назлы не позволю на кухне...
- не важно, Назлы
- как не важно, вздуется, волдырь будет
- Ладно, спокойно, не надо
- что значит не надо, я пойду в рыбный и возьму...пожалуйста Ферит бей
- Назлы, не надо
- ладно,на сегодня пусть не надо, но потом намажем мазь. По крайней мере смогли получить урок от сегодняшнего вечера? Первое - покупая ресторан не становишься шефом, второе - каждый занимается своим делом, третье - остальное я сама улажу
- оставь это, ты меня жалеешь
- хорошо, признаюсь, это тоже повлияло, душа разрывается на части
- только омлет ты не будешь делать, пожарь картошку, остальное я сам
- что это значит? Вы видели как трудно жарить картофель, обожглись.
- я сделал самую трудную часть, хотя бы моих рук пусть будет
- что эта за самая трудная часть?
- нарезать картофель
- нас этому совсем не учили)
- обожженный, еще и вредный

Ferit &Nazli//Ферит&Назлы - это не девочка , это беда

https://www.youtube.com/watch?time_continue=60&v=D1XFjycdO_c

# 496
  • София
Искам пред Дениз такъв целуфан да ѝ удари, че на онзи свят да му се завие. Crazy

# 497
Искам пред Дениз такъв целуфан да ѝ удари, че на онзи свят да му се завие. Crazy

И аз също но ми се струва ,че скоро целуфан йок  newsm45 newsm45 newsm45

# 498
varynia мерси за инфото

# 499
  • Под звездите

И аз също но ми се струва ,че скоро целуфан йок  newsm45 newsm45 newsm45

И на мен така ми се струва. Затова снимките с целувката няма да ги махам от първа страница, до като не ни покажат нещо по-добро.

# 500
# 501
  • Варна
Йозге след Целувката / заслужава си главната буква ; ) / , искам да ви кажа , че от там взе да играе зле. Уплаши ли се, гаджето ли й се скара, Джан ли й завъртя главата, не знам, но не може да се събере в сцените с него. Прозира една несигурност ( може би от това ,че  е по-харесвания и сякаш тя усеща , че не му е на нивото)   и преиграване.  Дано да си намери самочувствието и да покаже какво може. Той сякаш я блокира за момента ( не съзнателно). Офф, голям психолог се изкарах : ))))) Но искам да си обясня нейната игра и не е от това ,че не е талантлива. Мисля ,че има психологически проблем . . . или другия вариант е когато имаш симпатии към някого - тогава също се получава такова блокиране . . . Та, може и за това за сега да не искат да ги вкарват в сцени с целуфани. Ама ние ще си чакаме, до тогава - на риплей онуй чудо с главно Ц!

# 502
Здравейте, късно-късно.
И на мен Йозге ми играе малко несигурна в тази роля - в "Сезонът на черешите" беше безупречна, ролята ѝ прилягаше като втора кожа. Имам чувството, че сценаристите не са наясно какъв образ точно искат на изградят в лицето на Назлъ, оттам и несигурността. Йозге не би трябвало да се смущава от Джан, още повече, че има повече професионален опит зад гърба си, но пък знае ли човек - това е първия ѝ сериозен екранен партньор след като си намери севгилито в реалния живот, може и това донякъде да я притеснява - ако преди не е имала сериозна връзка по време на снимки Thinking Има нещо в Йозге, което напомня за наивността и неопитността на персонажите, които играе, според мен, сякаш и в реалния живот е такава. Гледа така някак по детски и в интервюта, и зад кадър, хем ме очарова, хем ми е странно.Иначе аз ако бях на нейно място, нямаше да мога да си запомня репликите, камо ли да ги изиграя, с такъв разсейвател на снимачната площадка Joy

# 503
  • По света и в нас.
Иначе аз ако бях на нейно място, нямаше да мога да си запомня репликите, камо ли да ги изиграя, с такъв разсейвател на снимачната площадка Joy
Може би за това се получава несигурността и. Thinking

# 504
  • Бургас
Иначе аз ако бях на нейно място, нямаше да мога да си запомня репликите, камо ли да ги изиграя, с такъв разсейвател на снимачната площадка Joy
Може би за това се получава несигурността и. Thinking
Здравейте! Много ми хареса "разсейвател"!!! Наистина е смущаващо излъчването му!
Усмихнат ден ви пожелавам!

# 505
Здравейте, момичета!
Снощи изгледах втория фраг и откъсите от новата серия. Ние си мечтаехме за фиктивен брак между Назлъ и Ферит, но сега дали татито на Назлъ няма да провокира Ферит да направи такава стъпка...
Мисля си, че серията ще приключи със сцената на вратата.... и ще ни оставят да си мислим още една седмица какво ще става....
  https://sun9-2.userapi.com/c840630/v840630996/7302/DU8liI2_0Ws.jpg

Е, как да не се разсейва човек.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 506
  • Под звездите
Напълно съгласна съм и с мнението на Bvar i na Sambo09. В сезона на черешите, играеше толкова добре. Изобщо я нямаше тази скованост. Но мисля, че там я предразполагаше  и  Серкан. Джан е много сериозен и според мен това малко я стяга. В" Звездите са ми свидетели" , макар и само 4 епизода също играеше много добре. И аз  себе си, след като изгледам някоя сцена, в която не ми харесва играта и, питам какво и става и каква е причината за тази и скованост. И отговор все още не намирам, но мисля, че именно самото присъствие на Джан я сковава.

Цитат
 https://sun9-2.userapi.com/c840630/v840630996/7302/DU8liI2_0Ws.jpg

Е, как да не се разсейва човек.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Е хубав си е човека, но много пък сериозен.

Последна редакция: вт, 19 сеп 2017, 11:29 от eidin

# 507
  • Под звездите
Откъса от 12 епизод с бг. суб.

https://vk.com/video334301500_456239029

# 508
  • Плевен / София
и на мен ми се иска....
Здравейте момичета
вторник е... newsm68 newsm44 newsm68

# 509
Здравейте момичета  Hug дойде дългоочаквания ден  Hug събирайте силички за довечера  Hug ,че изненадите ще са чок ....чок в стил сюрприз само дето още си мисля ,че сюрпризът ще е малко .... Tired Tired
Деска аз си мисля ,че фрага е подвеждащ  Thinking виж края на 11 серия тоалетът на Ферит и Назлъ/ когато е вкъщи с баща си и Ферит бей пристига /  е едно към едно с края на втори фраг  Thinking .Смятам ,че тя ще се ядоса ще се подпали набързо ще се развика и ще си тръгне  от ресторанта обидена ,разгневена,наранена  и не на последно място притеснена .Ферит сигурно ще я последва и ще я намери в домът и  Thinking и ще попадне на бащата но пък  снимките сигурно са изпратени преди това на репортери и едновременно съвпадат с цялата тази ситуация  Thinking След това нещата ще придобият друг обрат .Леле...незнам дали се изразих правилно  Embarassed

немога да намеря снимка на Назлъ от края на 11 серия  Tired

Общи условия

Активация на акаунт