DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 3

• 71 057
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • Плевен / София
Опасна е Демет разбра ,че няма хлабаво при Хакан и как с лекота го издаде   Thinking
предаде го без да и мигне окото....

# 571
Тарък актьор ли го направиха??? Боже, боже...

# 572
Деси, много ти благодаря!  Hug Златна си!
Направо станах на разногледа. hahaha

Цитат
ами мерак трудно се гаси....Ферит си заслужава...
Гости newsm10

Демет направо няма аналог. Изобщо не си поплюва. Много интересно стана в тяхното семейство.

# 573
Тарък актьор ли го направиха??? Боже, боже...

Ще ги снимат в реклама  Joy Joy Joy

# 574
Май раниха Хакан в ръката. Thinking

# 575
Ох...момичета ще припадна от смях горкият Тарък чак белег ще му устане от шамарите. rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 576
  • Варна
Ох...момичета ще припадна от смях горкият Тарък чак белег ще му устане от шамарите. rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

+1
rotfImborotfImborotfImbo  смях се със сълзи

# 577
Тези двамата "актьори" ми оправиха настроението. Колко бой изяде този несподелено влюбен....
Много е несправедлив живота, значи. Joy Joy Joy

# 578
  • Плевен / София
Риска на професията....толкова шамари Тарък сигурно никога не е получавал...

# 579
А, шамара го отрязаха в тази реклама на ИБ.....

# 580
ох...още се смея на глас и със сълзи  rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo горкият Тарък какво обяснение ще даде на Енгин за посинялата си буза. Joy Joy JoyАма и Фатошката силна ръчичка има. Joy Joy Joy Joy

# 581
Аз не разбрах какво стана, Демет издаде незаконния бизнес на Хакан и полицията пристигна ли? И каква е тая фотосесия във фирмата - да кажеш, че е работна кампания, ама и Булут е там? Голям ШлЯдур, как позира само, на вуйчо си взел харизмата.Blush

# 582

да и аз видях . Hug

# 583

да и аз видях . Hug

Миме,  Hug! Да не се е надигнай вой при комшиите за показване на женско насилие и да са го срязали.... Ще гледаме в петък. newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 584
Аз не разбрах какво стана, Демет издаде незаконния бизнес на Хакан и полицията пристигна ли? И каква е тая фотосесия във фирмата - да кажеш, че е работна кампания, ама и Булут е там? Голям ШлЯдур, как позира само, на вуйчо си взел харизмата.Blush

Полицията пристигна .Раниха Хакан но той успя да избяга  и да направи всичко възможно да развали на Демет плана за снимки само на нея и Ферит без него . Много мечти при Демет обаче дано има кой да я възпира и стопира защото ни показа колко много опасна може да бъде. А малкият направо е голям сладур .Вече се бях затъжила за него . Hug

Общи условия

Активация на акаунт