DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 3

• 71 051
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Позабави се Назлъ с признанието  Tired но каквото има да става става така ,че се знаеше рано или късно тази истина щеше да излезе наяве .Предполагам,че е  Демет но също така може да бъде и Дениз .Защо не и Хакан  Thinking За Алия имам някакви съмнение  Thinking Дано другата серия открехнат издателят  Thinking

# 616
Хайде, оставиха ни пак на клифхенгър...

# 617
  • Бургас
Благодаря, момичета за компанията, коментариите и превода!!!
Надявам се, Ферит няма да се ядоса на Назлъ, че е знаела за Асуман, а за това, че само ТОЙ не знаеше. Ще разбере, че и Дениз е знаел и ще си мисли, че Назлъ е споделила с всички, освен с него! И... започва драмата.....

# 618
Хайде, оставиха ни пак на клифхенгър...

Както аз му викам без фраг в дълбоки размисли и страсти и като се позабавят с фрага да го пуснат към събота ще потроша клавиатурата .Хитри сценаритки трикове да задържат и приковат интереса на зрителя .Е какво да правя като съм попаднала в плен на ФерНаз ще потропвам ,потропвам и ще чакам ама нямам спокойствието на Ферит бей а като гледам и той на финала на серията направо го загуби. Joy Joy Joy

# 619
И на мен ми харесва идеята , Ферит да принуди Назлъ да се омъжи за него, за да поправи грешката.........На Назлъто  и падна гарда и вече няма толкова да се перчи, хаха

# 620
Лека нощ и от мен, момичета!

Благодаря ви за приятната компания!

# 621

Момичета благодаря ви за компанията  Heart Eyes От мен лека и спокойна нощ  Heart Eyes

Очакваме продължението на страданието на Ферит бей .Няма да му е лесно да го преживее .Отново влюбен и излъган  Tired

поне няма да чупи като Дениз / така се надявам де може да има изненади / Tired

# 622
Хайде момичета лека и от мен!
Сега, ще чакаме малко подсказка и ще пърхат едни пеперуди.
http://mirgif.com/razdeliteli/7174.gif
Благодаря на всички за компанията .

# 623
# 624
  • Варна

Бууууу - как не трепна бе , ама нали е  железния човек . . .  направо я уби с поглед! Rolling Eyes

# 625
Къзлар, благодаря за компанията, семейно пак окъсняхме, добре, че утре съм в отпуск. На гости мъжете говорят, жените гледат "Пълнолуние", да живеят таблетите!!!:joy:
Под снимката на замисления Ферит от сериала са написали "Ние нямаме намерение да се отказваме". Не демек, аджаба??? Толкова за днес,(то стана утре,де). Лека късна нощ от мен.

# 626
  • Под звездите
Добро утро.
12 ЕПИЗОД С РУСКИ СУБТИТРИ:
http://turk-sinema.ru/serial/277-polnolunie-2017.html

# 627

Тц !!! При мен не  се отваря ! Hug Hug  Но  не бързам ...... smile3503

Hug ДОБРО УТРО !!!! Hug

# 628
  • София
Добро утро,

изгледах серията и мога да кажа, че ми хареса. Имаше динамика, имаше романтика, имаше смешни моменти, имаше и малко екшън. Много добра игра на Джан и Йозге с погледи. Peace
СЦ лично мен ме изненадаха, че тайната се разкри толкова рано. Силно се надявам това да не е свързано с по-малко на бр. серии, а с отваряне на възможности за нови отношения. Харесва ми идеята за брак, с който Н. да се опита да изкупи вината си.

Някой беше писал за играта на Йозге. Да, на моменти има леко колебание, но според мен това едва ли е свързано с перипетиите на Джан с предишната му екранна половинка. Журналистите имат навика да преувеличават малко нещата. Не го оправдавам, но едва ли чак се е стигнало до бой.

Сега очакваме вече подсказки. На снимката виждам един отчаян, наранен Ф. с чаша алкохол в ръка. Няма да му е лесно да преглътне това "предателство".

п.с. И при мен не се отваря серията на руски.

# 629
  • Плевен / София
Най-после. Откога чакаме. Ще стане много интересно, защото вече няма връщане назад.
И двамата вече са много влюбени.

ох...дано само Ферит бей не охладнее сега  Praynig
Йок, Миме...  Сега ще я принуди да се омъжи за него за да върнат Булут.... Какво мислите?
Нали Хакан затова не искаше да разбира Ферит...
Здравейте момичета
Снощи се наложи да прекъсна гледането на онлайна и не можах да ви благодаря за компанията и споделеното....От прочетеното разбирам, че истината е видяла бял свят....и както казват всяко зло за добро....Назлъ ще си понесе "наказанието" от Ферит.....въпреки, че за мен най големият виновник е извършителят...Асуман...Като погледнете и Ферит е крил от баща си за изневярата на майка си....и цял живот я наказва с отрицанието си....дано любовта му към Назлъ го направят по прощаващ....Ще видим....
Хубав ден....при нас вали...

Общи условия

Активация на акаунт