1001 НОЩ - Binbir Gece/🌷ХАЛИТ🌷БЕРГЮЗАР🌷 НОВИ ПРОЕКТИ - ТЕМА 265

• 38 119
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте!  Hug Hug

Лу, благодаря за инфото.  bouquet
Доколкото знам, Академичните награди са най-престижните,
а както виждаме нашите любими сериал, филм, актьори и актриси
са в краткия списък с номинациите. Peace
Единствено Боран Кузум е пропуснат и ми е мъчно за него... Sad

Вярно е, че него го очакват много награди занапред, но заслужаваше
да бъде и той номиниран. Rolling Eyes

Доколкото разбирам арабски  hahaha hahaha , Мерт наистина ще участва
във втори сезон на VS. Той го бил потвърдил в туитър. bowuu

И едно клипче с един от най-мъчителните монолози на изтерзания Джевдет. Cry Cry
И възхитителното изпълнение на Халит! bouquet bouquet

https://www.instagram.com/p/BZ0rYp5BtQD/?taken-by=vatanimsensin.3rab

# 586
От днес - като се появят без надписи, ще ги сменя

Последна редакция: чт, 05 окт 2017, 09:26 от LU4IQ

# 587
# 588
  • Горски извор
ето ви без надписи но имат дантелки Grinning

# 589
Магьосникът Халит... без дантелки... Mr. Green

И като съм тръгнала към ретро-снимки,
ето и култовата снимка отпреди месец в ретро вид. bouquet

# 590
 Grinning

А аз ви заливам с шарении! Grinning Joy Joy Joy Grinning

" Семейството-единственото сегашно богатство!" Hug

Последна редакция: ср, 04 окт 2017, 19:22 от vera17

# 591
Мерием се приготвя за гала вечерта на "Проницателният Реджай" - 10.10.2017 г.

Премиерата в Турция и Амстердам - на 13.10.2017 г.. в Берлин - на 12.10.2017 г.

Участието й в детски благотворителен проект

В репортаж на турския сателитен канал Lifetime Turkey

Скрит текст:
Aylardır büyük emeklerle, titizlikle çalışarak ortaya çıkardığımız hayırlara vesile sosyal sorumluluk projemizi sizlere tanıtmakta mutluluk ve gurur duyuyorum.
En temel hakları olan "Çocuk hakları" ellerinden alınan çocuklarımıza barınma, rehabilitasyon, eğitim,yaratıcılık desteği vererek hayatta 2.şans sunan "Lifetime İkinci Şans" projemiz vücut buluyor. Bu sene en büyük kaynağımızı işbirlikçimiz Koruncuk vakfına sağladık . Bir sene sürecek olan projemizin uygulayıcısı olacaklar. Aynı zamanda Yaratıcı Çocuklar Derneği de proje kapsamındaki çocuklarımıza yaratıcı atölye çalışmaları ile hayal güçlerini destekleyecekler. Yurt içi ve Global ayakları ile ilgili bilgi paylaşacağım

# 592
  • Горски извор

# 593
# 594

... и една широка усмивка за настроение през цялата вечер!  bouquet

Още едно клипче от Ел Гуна с фен... Peace

https://www.instagram.com/p/BZ1axrVDUre/?tagged=halitergenc

А това е звездата Mr. Halit... bouquet

... и двете му преводачки... Laughing

Последна редакция: ср, 04 окт 2017, 21:27 от jupetrov7

# 595
А това е отново Mr. Halit с двете си преводачки,
но... в Карачи Експо Сентър през м.април 2017.  Peace

# 596
Здравейте, момичета Hug
Изчетох и  разгледах новините, снимките, всичко, което сте публикували bouquet
Аз идвам почти с празна  кошница и малко без настроение,що се отнася до нашия VS. Днес не видях никакви следи из социалните мрежи, че утре ще започват снимки. Пък 5 октомври им беше последното  обещание Confused
Само един туит се позавъртя, ама нищо особено- пак човек от сценичния екип се прави на луд. И народът в туитър като няма друга информационна храна, започнада  гадае чия е  стаята, дали е в конака и т.н. Накрая май стигнаха да заключението,че това е реновираната стая на Джевдет Laughing
Ето го:  https://twitter.com/asteraki90/status/915634742862761984

Другото са пак разследвания за нови актьори. Ама след като и хилеоните са почти пред задънена улица в детективската си дейност, представете си за каква информационна суша става въпрос hahaha
Все пак са стигнали до някакви предположения. Ще ги споделя- приказка да става Laughing, пък после ще видим дали са уцелили. Laughing Пак въз основа на това кой кого последвал в социалните мрежи и някакви разговори там, подозират някои евентуални участия.
Помните ли, като си говорихме веднъж, че може пак някой принц от ВВ да дойде в Родината Grinning И май Вера каза, че принцовете са заети, само за единия не бяхме чули дали има нов проект. Та точно Енгин Йозтурк е единият "заподозрян" за участие във втория сезон, защото бил последвал в Инстаграм  нашия любим оператор Бурак, режисьора Бурак Арлиел и Онур Сайлак Grinning Казвам ви, народът вече изкукурига от липсата на яснота за сериала. Grinning Аз лично ще се радвам ако  Енгин дойде при нас, харесвам го като артист.

Другият "заподозрян" е Мете Харозоглу, също защото е последвал режисьора Бурак Арлиел  в инстаграм. Grinning
Даже го нагласиха в турска униформа от онова време Grinning

Толкова с детективските новини Laughing
Тази вечер трудно се справям и с доставката на снимки  Laughing
Ето едно Мирайче на официална снимка на Пантен  с пеперудата за изгряваща звезда. Heart Eyes

Демет Simple Smile

В тази тумба са Фатих и Демет, това е  явно екипът  от последния им общ филм

Хилеоните измислят нови сцени Laughing В тази са Хилял и Леон в Истанбул Grinning  Partners in crime Laughing
https://twitter.com/_berthemorisot/status/915623121335541763

А това е "сцената" на дългоочакваната им среща на измирското пристанище Grinning
https://twitter.com/_berthemorisot/status/914174043636617216

Ей са такива неща се занимават феновете, ако им дадат, и сценария за няколко сезона ще напишат. Laughing Да не ви казвам, че Хилеон фандомът и нов брой на списание издаде, този път освен онлайн и на хартия #Crazy Laughing Видях, че има интересни материали, какти винаги- не само за ХЛ, а и за други герои, за писатели, свързани със сериала и т.н. Ако някой преведе някой материал, ще постна.

Сега ще ви пусна малко нощна музика Heart Eyes Лека нощ и добро утро, момичета!  И щастлив нов ден! Hug Heart Eyes
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 05 окт 2017, 01:38 от oncee

# 597

Мете Хорозоолу съм го гледала във ВВКьосем, добър актьор е и мисля, че сега е без ангажимент.

# 598
Благодаря за прекрасната нощна музика!  bouquet

За ЛЕКА НОЩ и от мен - две клипчета с драматичните диалози на Джевдет и Азизе.
Според мен - най-добре изпълнените сцени от Халит и Берг в досегашните епизоди. bouquet bouquet

https://www.instagram.com/p/BZLHB7yFNmO/?taken-by=vatanimsensinfanpage

https://www.instagram.com/p/BZLFnY4lTen/?taken-by=vatanimsensinfanpage

# 599
 Grinning

bouquet bouquet  Добро утро! Четвъртък е! bouquet bouquet

Отговор на Халит на журналист(и)... Peace

"916/5000
Превод от: руски
Халит Эргенч "взбунтовался" ... ✨04 / 10/2017
Халит Эргенч довольно резко отреагировал на критику турсми по поводу его высокой зарплаты, которую он получает за одну серию.
Накануне днем, когда известный актер выходил из ресторана в районе Этилер, где обедал с женой Бергюзар Корель и сыном Али, на очередной вопрос о высоких гонорарах, Эргенч критично заметил, что: «Мы работаем как сумасшедшие, мы снимаемся без устали и получаем, то , что нам платят. И никто не имеет права спрашивать нас об этом. Мы прилагаем очень много усилий в работе, жертвуя иногда своей свободой в обычной жизни, постоянно находя компромисс. А турсми показывают, как будто мы живем бесплатно. Если бы это было так, то все были бы знаменитыми.
Эргенч также опровергнул утверждение, что они купили дома в Греции: «Ни зимний коттедж, ни летний мы не покупали. Ничего подобного. Более того, мы никогда не посещали эти места, упомянутые в новостях »."

За Мете Хорозоолу- Онче, най-добрата му роля (според мен...), беше Сонер
                                                                                       във "Времето лети" Laughing

Последна редакция: чт, 05 окт 2017, 09:58 от vera17

Общи условия

Активация на акаунт