ВРАЦА 2

• 54 431
  • 282
  •   1
Отговори
# 90
Честит празник на всички врачанки, врачани и врачанчета! Мнооого гадно време, какъв е тоя късмет, бе ooooh!

# 91
Привет момичета  Hug  Това лошо време направо ме убива вече #Cussing out а и детенце го налегна някаква кашлица направо дъх неможе да си поме ooooh! сто вида сиропи и капки пием и нищо  Crossing Arms
Как сте как са малките човечета . За някой знам скоро се видяхме  Joy
наре с всичко лошо и една добра новина( за нас де Mr. Green) Ще ходим на почивка вече е потчти сигурно  newsm44 с детенце и (свеки Crazy) Малко ми е гадно в смисъл тук всеки ден сме с нея и там пак , но пък от друга страна ще има кой да гледа детеце вечер когато с тате ще се вихрим някъде        dance dance    1dating
Това за сега чо и лек ден на всички newsm51

# 92
Здравейте и от мен момичета!

И на мен ми писна вече от това време, но казват, че от другата седмица до края на месеца времето ще е хубаво newsm44. И дано са познали иначе като отидем на морето вместо  grinning039  sport027 ще има  cold cold cold.

Гале, дано бързо се оправи малката. Praynig
Ние сме добре за сега и дано  Praynig не се разболяват.
Радвам се, че сте решили да отидете на почивка.

Чао за сега и поздрави на всички!  bouquet

# 93
Здравейте мами   bouquet
Малко слънчице се показа бързо навън докато не е заваляло пак . Laughing
Да ви се похваля ние от една седмица пак започнахме да спим на обяд направо съм облекчена ooooh! .Така ми липсваше дневната почивка.
Вие как сте как са малките човечета , това лошо време ни затвори вътре и дано да се оправя вече  Praynig Praynig Praynig Praynig
Поздрави от нас за вас Hug newsm51

# 94
Здравейте!
Другата седмица ще идваме във Враца на гости на свеки, та искам да ви попитам какви са условията при вас за ползване на детска кухня. Таксата месечна ли е или всеки ден се плаща за следващия.
Благодаря ви предварително

# 95
В нашата кухня купоните се взимат за следващия ден. Няма месечна такса. Става въпрос за "Двете щръклета", но мисля че и в другите кухни е така. Няма да имате проблеми Peace

# 96
Здравейте и от мен момичета!
Ние се стягаме за море, здраве и живот в събота заминаваме, но това време ще ме умори.........  smile3515 umbrella

шоши, Сиска ти е писала за частната детска кухня. Кухнята е хубава, но аз взимах от нейн клон и храната, когато я вземех беше вече изстинала, което за лятото /в големите жеги/ не е много добре.
Сега взимам от общинска и храната ми я дават вряла и няма опасност и повече време да я придвижвам насам, натам да се развали.
В общинските детето се записва с акта за раждане и му се издава едно картонче с номер, с което само в понеделник се копуват  купони.

Чао за сега! Поздрави на всички !  bouquet

# 97
 newsm45 newsm45 newsm45 Момичета счупи ни се детската количка. Утре ще търся нова,  Thinkingно дали ще намеря хем тип чадър, хем с колани през раменене, а ми трябва спешно, без количка никъде не мога да изляза newsm45 newsm45 newsm45.

# 98
newsm45 newsm45 newsm45 Момичета счупи ни се детската количка. Утре ще търся нова,  Thinkingно дали ще намеря хем тип чадър, хем с колани през раменене, а ми трябва спешно, без количка никъде не мога да изляза newsm45 newsm45 newsm45.

Стига вече сълзи дай една голяма усмивка  newsm62 newsm44 За новата количка . Пък ще си я ползваш за третото  Joy ако издържи разбира се  Peace

# 99

Стига вече сълзи дай една голяма усмивка  newsm62 newsm44 За новата количка . Пък ще си я ползваш за третото  Joy ако издържи разбира се  Peace

Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 100
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН   nena 76 !

Желая ти много здраве и щастие!

# 101
мами от Враца, препоръчайте ми добър личен лекар/ка, ако е педиатър/ка  още по-добре - искам да сменя л.лекар на детето, а и  като се роди след няколко месеца бебка да може веднага да я запишем, а не и тогава да се чудя и да избирам.

# 102
и какво стана сега!?!
нито една майка ли не е доволна от GP- то си?! Sad

# 103
и какво стана сега!?!
нито една майка ли не е доволна от GP- то си?! Sad

Мила много съжалявам , но аз наистина несъм доволна от своите джипита , и когато се наложи ходим на частно . За детето  ходим при д-р Гешева

# 104
  • с/у ОколоМръсТното
Ами майка води децата при един доста кадърен л-р, ама как му беше името...? Нещо като Ани Анчев ми се върти в главата...  newsm78.  И още един има читав...Гошо...  newsm78 Уф - жена му е известен ендокринолог в б-цата. Под кръговото имат частен кабинет в една кооперация.
Страхотна съм просто  Crazy

Дано се сетя, ако ли не при 1-ва възможност ще я питам. Обаче са ни лични познати (семейни от години), ако това има значение Wink

Общи условия

Активация на акаунт