Кауфланд - тема 23

• 61 410
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Купих си най-малката тенджерка, от тези на промоция. Ама нещо прибързах да я отворя, а не премерих ринга на котлона.  Rolling Eyes И сега се оказа, че ми е малка и става само на най-малкия котлон. Но ще си я ползвам така. А като покритие някой знае ли дали са ОК?

С какво покритие са?

# 706
Относно картите, видях че имат различни кодове, май са различни за всеки ден. Самите кодове, нямам предвид стреч полето. Може би ще ги гледат тези неща при големите награди. Само си размишлявам, не съм сигурна.

# 707
Ютията Тефал как ви се струва newsm78
Харесах си формата за кекс и кана за вода,че ми трябва за подарък.
И аз се присъединявам към въпроса за ютията. Не взех преди около месец Филипс за 39.90, но вече ми е наложително да купя нова.

# 708
  • 1st floor
Купих си най-малката тенджерка, от тези на промоция. Ама нещо прибързах да я отворя, а не премерих ринга на котлона.  Rolling Eyes И сега се оказа, че ми е малка и става само на най-малкия котлон. Но ще си я ползвам така. А като покритие някой знае ли дали са ОК?

С какво покритие са?
Керамично. Отвън са черни, отвътре бели. Май имаше три размера, но на мен ми трябваше малка.

# 709
Благодаря за брошурата!
На "Zenker" съдовете за мен са ужасни боклуци. Една кръгла сребриста форма за кекс изхвърлих. Имам и формата за торта и тя е сребриста, и черна правоъгълна тава, и те са за изхвърляне. Понеже повърхностите им не са гладки, като пека в тях, остава нещо жълто от мазнината (не знам как да го обясня) и търкайки това се надраскват, и след това ръждясват. Тавата е гладка, но и тя се надраска и ръждяса.

# 710
Вчера имаше кафемашина Нескафедолче густо на 84,99лв, доста си мисля за нея. newsm78..не я виждам в брошурата да ви я покажа.

# 711
  • Русе
Благодаря за брошурата!
На "Zenker" съдовете за мен са ужасни боклуци. Една кръгла сребриста форма за кекс изхвърлих. Имам и формата за торта и тя е сребриста, и черна правоъгълна тава, и те са за изхвърляне. Понеже повърхностите им не са гладки, като пека в тях, остава нещо жълто от мазнината (не знам как да го обясня) и търкайки това се надраскват, и след това ръждясват. Тавата е гладка, но и тя се надраска и ръждяса.
Подкрепям. Имам правоъгълна кексова форма и кръгла с откачащ борд. И двете ръждясаха. Ползвам ги сега само с хартия за печене. А тортената си я взех, не, за да пека блатове, а за да сглобявам в нея тортите и много ме е яд.

# 712
  • Пловдив
Благодаря за брошурата!
+1...и аз не можех да измия кексовата форма,после и ръждяса.Отиде в кофата...сета гледам,че пак са такива и няма да купувам.

# 713
Ботите от естествена кожа ме грабнаха. За 29,99лв са си направо без пари. Само да не са тежки. ММ вече ще ме изгони Blush

# 714
  • Пловдив
Чаршафите с ластик ок ли са...?

# 715
Преди малко се прибрах с един шоколад повече, ако сте забравили за играта на Своге.
А тези боти и аз ги забелязах веднага, още повече че преди 2 седмици ги гледах в Т-маркет, но велурени и успях да се саморазубедя, но този път не знам как ще стане, дано да са грознички.

# 716
В никакъв случай не искам велур, че много се напукват отпред. Но по снимката наистина на такива приличат.

# 717
В никакъв случай не искам велур, че много се напукват отпред. Но по снимката наистина на такива приличат.
На мен ми приличат повече на набук, ако не са кожа, но не на велур.

# 718
  • Варна
Че то има ли разлика Embarassed Аз ги слагам под един знаменател, не са ли кожа не ми ги хвали.

# 719
И аз, затова се обърках. Всъщност има разлика. Поправям се - на набук ми приличат.

Общи условия

Активация на акаунт