Кауфланд - тема 23

• 61 556
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Мерси! Hug
Само на мен ли ми се струва, че Ленор е твърде често на промоция?

# 451
Мерси! Hug

Не е на промоция това му е редовната цена намалена за постоянно, на промоция е бил по-евтин

# 452
Мерси! Hug

Не внимаваш, че е на страницата с прасето. Sunglasses

# 453

Не внимаваш, че е на страницата с прасето.
Добре де, не е ли много често по страниците този Ленор. Embarassed

Последна редакция: пт, 29 сеп 2017, 13:38 от So Lucky*

# 454
Някой може ли да даде отзиви за тенджерата под налягане на тефал: Secure 5 NEO 8 L ?
Единственото ми притеснение е да не е прекалено голямо дори и за 4 човека?

# 455
  • София
Някой може ли да даде отзиви за тенджерата под налягане на тефал: Secure 5 NEO 8 L ?
Казаха ми че не си заслужава парите !

# 456
Neutral FaceNeutral FaceNeutral FaceNeutral Face Благодаря !

# 457
Значи така съм бясна на кауфланд и на тяхните по-ниски цени. Много добър ход от тяхна страна, сега започнаха да ни ги пробутват като все едно са на промоция, персила изтипосан на местата където е на промоция 19,99лв,  реклами вървят по телевизията за течния шоколад пак супер висока цена. Навсякъде в магазина изтипосани (изкарани на местата за промоция) продуктите които са в брошурата с по-ниските цени и хората наистина се объркват. Пепсито (моята болна тема) си го купувах редовно и се позапасявах до следващото намаление, но сега свършват запасите, а те тръбят ли не тръбят своите вечно по-ниски цени.

Интересно защо си бясна? Ти цени не гледаш ли, или щом го видиш отпред вземаш, щото искаш да е промоция 30-50%. Течният шоколад навсякъде другаде е на 7лв, а вие се дразнете, че Кауфланд са го намалили на 6.
Точно затова съм бясна, че все по-малко продукти са на промоция, а ни подтикват да купуваме на редовните им по-ниски цени, айде мерси няма нужда, пременил се Илия все в тия
п.с. Преди се говореше, че кауфланд бил на загуба, щели да затварят филиали, и сега това ми се вижда като отчаян ход да се спасят от това и си вдигнат оборота

# 458
Затова човек купува, което му трябва, и което го устройва като цена. А не, което му бутат най-отпред. В крайна сметка, добре че има такива магазини, където можем да купим нещо на по-ниска цена.

# 459
Днес още нещо ми направи лошо впечатление и аналогия с Пени.
Забелязвам, че от доста време изобщо не си подреждат стоките по рафтовете, а само нареждат кашоните. И в Пени беше така и създаваше усещането за склад на едро, не за нормален магазин.
В Лидл и в Триумф не е така.

# 460
Затова човек купува, което му трябва, и което го устройва като цена. А не, което му бутат най-отпред. В крайна сметка, добре че има такива магазини, където можем да купим нещо на по-ниска цена.
И аз пазарувам редовно от Кауфланд с тази заблуда, но като влязох преди няколко дни в друг "градски" супермаркет, останах учудена колко по-ниски цени има. С лев-два примерно на килограм по-евтино сирене или кашкавал. Ролковият дезодорант Нивея стрес протект примерно в Кауфланд е около 5.50, от кварталния супер взех за 3.55. А съм убедена, че Кауфланд ползват по-голяма отстъпка от търговеца...

# 461
  • shumen
Благодаря за новата брошура.

# 462
Ама в този квартален магазин Нивеата е била на промоция, нали? Не може да сравнявате нещо на редовна цена в един магазин, и същото нещо на промоция в друг! Аз редовно си купувам стикове на Невеа, Рексона или Дав на 3,50 на промоция в кауфланд.

Аз купувам яйца, кисело мляко, сирене, кашкавал, хляб от кварталния магазин на местни марки с добро име и добра цена, която в кауфланд не могат да предложат.
Плодове и зеленчуци купувам от пазара, защото са по-евтини и отново по-хубави.
Но в кауфланд има много неща на промоция, които ме устройват повече и отивам там, защото другаде не може да ми се предложи подобна цена. Аз гледам цените, не ми пречи, че нещо е изтипосано отпред. Да, може да се заблудиш, но когато не си наясно кое колко струва в другите магазини, а то си е наш проблем, а не на магазина.

Скрит текст:
Извинявам се за малка буква "к" в кауфланд, просто буквата ми на компа не бачка и я пействам малка...

# 463
Аз ходя защото всичко е на едно място, и ме мързи да ходя за мляко до млечния, за препарати до друго място, за зеленчуци до пазара, като видя промоция на нещо което купувам, допълнително пълня количката, и така съм на въдицата им.
Напоследък обаче съм много приятно изненадана от лидъл, заредено е, и по чисто от Кауфланд, само на касите се чака...

# 464
Днес имаме празник и от Кауфланд раздаваха плодове и ваучери от 1 лв. И ние се възползвахме и си харесах един портокал(да ги пробвам по това време), а детето си взе ябълка.

Общи условия

Активация на акаунт