Кауфланд - тема 23

• 61 567
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Да им препратим ли нашата тема? До техния сайт? Mr. Green Mr. Green

# 436
Да им препратим ли нашата тема? До техния сайт? Mr. Green Mr. Green
Дреме им. Те си правят парите.

# 437
Значи така съм бясна на кауфланд и на тяхните по-ниски цени. Много добър ход от тяхна страна, сега започнаха да ни ги пробутват като все едно са на промоция, персила изтипосан на местата където е на промоция 19,99лв,  реклами вървят по телевизията за течния шоколад пак супер висока цена. Навсякъде в магазина изтипосани (изкарани на местата за промоция) продуктите които са в брошурата с по-ниските цени и хората наистина се объркват. Пепсито (моята болна тема) си го купувах редовно и се позапасявах до следващото намаление, но сега свършват запасите, а те тръбят ли не тръбят своите вечно по-ниски цени.
Маркетингови стратегии довлачени от вън. Ама там хората си пълнят количката, тук всеки си прави сметката...разчитат на разсеяността ни. #2gunfire
точно чак са ми противни да ги слушам по телевизията, продухаха ни ушите с тия отсега нататъка по-ниски цени и бам редовна цена.

# 438
  • София
За течния шоколад ,,ну крема”за 3 и нещо мисля че беше мин. Годин сега 4 и нещо ....не трябваше ли да се истъкне от тяхна страна тогавашната му цена (представете си на каква цена го получават ,щим го пускат на 3—4  лв ?

# 439
Миналата година го пускаха на промоция по 3,49.
Сега е на "ниска" цена от 5,99. Twisted Evil

# 440
  • София
Точно това имах впредвид ..... сега се серих и за точките на Тефал ....скоро свършва раздаването им !така че.,който не си е взел и му трябват ,да побърза .Аз реших да си взема само ножовете а се бях настройла на тенджерите ,но се отказах

# 441
Значи така съм бясна на кауфланд и на тяхните по-ниски цени. Много добър ход от тяхна страна, сега започнаха да ни ги пробутват като все едно са на промоция, персила изтипосан на местата където е на промоция 19,99лв,  реклами вървят по телевизията за течния шоколад пак супер висока цена. Навсякъде в магазина изтипосани (изкарани на местата за промоция) продуктите които са в брошурата с по-ниските цени и хората наистина се объркват. Пепсито (моята болна тема) си го купувах редовно и се позапасявах до следващото намаление, но сега свършват запасите, а те тръбят ли не тръбят своите вечно по-ниски цени.

Интересно защо си бясна? Ти цени не гледаш ли, или щом го видиш отпред вземаш, щото искаш да е промоция 30-50%. Течният шоколад навсякъде другаде е на 7лв, а вие се дразнете, че Кауфланд са го намалили на 6.

# 442
Миналата година го пускаха на промоция по 3,49.
Сега е на "ниска" цена от 5,99. Twisted Evil
Преди 2 седмици като беше на промоция (преди тази нова редовна цена) беше 4 лв и нещо

# 443
  • Пловдив
Има ли в Кауфланд надуваеми легла от този тип - https://jysk.bg/gradina/naduvaemi-legla/naduvmatraci/naduvaemo-l … rt-152x203x42-47?

# 444
Интересно защо си бясна? Ти цени не гледаш ли, или щом го видиш отпред вземаш, щото искаш да е промоция 30-50%. Течният шоколад навсякъде другаде е на 7лв, а вие се дразнете, че Кауфланд са го намалили на 6.

Аз лично се дразня, че са ги сложили на пътеката. Като и са "ниски" цените, да си стоят по рафтовете.
Ти би ли обяснила каква е идеята да са на пътеката? Thinking
Там ли ще са цяла година?

# 445
# 446
Според мен са там , защото в момента най-много парадират с това. Като си представят всички нови редовни цени сигурно пак ще сложат тези на промоция там. Пък и то си е обозначено , че не са от промоционалните стоки

# 447
# 448
Според мен са там , защото в момента най-много парадират с това. Като си представят всички нови редовни цени сигурно пак ще сложат тези на промоция там. Пък и то си е обозначено , че не са от промоционалните стоки

Това е логично обяснение.

# 449
  • Бургас
Незнам ама понякога в нашия Кауфланд пускат големи промоции на момента,до изчерпване.Примерно калъфка с плик-1,99лв.Т.хартия 8ролки някаква си за 0,01лв хахаха и др още такива

Общи условия

Активация на акаунт