Кауфланд - тема 23

• 61 549
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • София
А защо ми се струва че немското масло с краварката е пак с по —висока цена ?!

# 466
Има увеличение на маслата,определено.Преди година се запасявах с немско масло 250гр. за 1.99,а сега е 2.99 на промоция!Спрях,и започнах да си купувам само на размерване Simple Smile

# 467
Да, увеличено е.

# 468
  • София
Скоро може да стигне цената на месото 😒 а на вкус дали е същото като преди ? Гледам че бутчетата пак ще са намалени ,имам си но мисля да.се запася поне с още 5—6кг най —малко ..... а и тъкмо ще имаме превод на майчинството и ще имам финансова възможност ☺

# 469
а на вкус дали е същото като преди ?
Същото си е. Увеличени са всички, не само то. Преди 250 грама беше 3 лв, сега това от 125 е почти 3, а има и над 3. А за цената за  килограм на месото - отдавна я е минало

# 470
  • shumen
Аз другата седмица си харесах ябълки на 0,99 стотинки и кроасани на 0,25.Само да видя кога ще се добера до Кауфланд да взема.

# 471
Днес в единия магазин имаше намалени детски клинчета, потници, пижами...Ама останали само големи номера. Често ги хващам вече разграбени. Знаете ли кога решават да ги намалят или е чист късмет ако случиш да са намалени? Малко ме хваща яд, въпреки че нямаме нужда от нищо ама обичам далаверата  hahaha Simple Smile

# 472
На късмет е.

# 473
  • Русе
В нашия магазин, тези маратонки, което обсъждахте(черни с цикламено) бяха намалени, но на 14,99 лв.
Вече втора седмица си харесвам стока от каталога, която в магазина си е на редовна цена. Предната седмица хлебните кръгчета, дето са като Бейк ролс, а сега дамските превръзки Либрес. Оня ден попитах на информация и ми отговориха, че всяка седмица имало по 2-3 печатни грешки в брошурата. В брошурата пише, че К. не носи отговорност за печатни грешки. Е, кой ги дава тези стоки на печатницата? Разбирам да е само сгрешена цена на промоционална стока, а то няколко продукта изтипосани със снимки.
От новата брошура почти нищо не харесах. Само дезодоранта  STR 8 и непременно ще си купя нар.

# 474
И аз търсих яйцата от брошурата в понеделник към 17:30 ч, но нито яйца, нито цена. В сряда вече ги видях, но не ми трябваха. А избор - нищожен, има яйца на 2-ма производители.

# 475
  • Пловдив
Харесаха ми капсулите на Долче Густо и омекотителя на Сано

# 476
Уред за рязане на зеленчуци- 8.99 лв заслужава ли си или е поредната прахосъбирачка?
За рязане на ленти ме интересува повече.

# 477
Не знам как е извън софия, но тук в К си е най-евтино в сравнение с други вериги. Преди малко пак се убедих, като във Фейсбук ми излезе реклама за Нескафе 3в1 от ебаг, което е фантастико. Това са редовните цени на един и същ продукт.

# 478
То Фантастико е най-скъпият магазин!

# 479
  • shumen
Фантастико е скъп магазин според мен.

Общи условия

Активация на акаунт