Кауфланд - тема 23

• 61 546
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Ама в този квартален магазин Нивеата е била на промоция, нали? Не може да сравнявате нещо на редовна цена в един магазин, и същото нещо на промоция в друг! Аз редовно си купувам стикове на Невеа, Рексона или Дав на 3,50 на промоция в кауфланд.
Ами не, не беше промоционална. Съвсем на редовна цена.
Факт е, че напоследък и Кауфланд, и Лидл вдигнаха цените доста. И сега тези нови редовни цени може би ги връщат малко в старите граници.

# 481
Ама в този квартален магазин Нивеата е била на промоция, нали? Не може да сравнявате нещо на редовна цена в един магазин, и същото нещо на промоция в друг! Аз редовно си купувам стикове на Невеа, Рексона или Дав на 3,50 на промоция в кауфланд.
Ами не, не беше промоционална. Съвсем на редовна цена.
Факт е, че напоследък и Кауфланд, и Лидл вдигнаха цените доста. И сега тези нови редовни цени може би ги връщат малко в старите граници.

Цените на Нивеа део в бърза нет проверка са от 5 до 6 лв. и в един сайт на 4,5лв. Много се радвам, че сте намерили изгоден магазин без промоции.

# 482
Цените на Нивеа део в бърза нет проверка са от 5 до 6 лв. и в един сайт на 4,5лв. Много се радвам, че сте намерили изгоден магазин без промоции.
Peace

# 483
Скрит текст:
Не знам как е извън софия, но тук в К си е най-евтино в сравнение с други вериги. Преди малко пак се убедих, като във Фейсбук ми излезе реклама за Нескафе 3в1 от ебаг, което е фантастико. Това са редовните цени на един и същ продукт.
Аз ще чакам ниските цени на месото, сиренето, кашкавала, маслото, да видим, ще има ли такива изобщо. 3в1 не ме грее, ама грам. Sunglasses

# 484
Аз ще чакам ниските цени на месото, сиренето, кашкавала, маслото, да видим, ще има ли такива изобщо. 3в1 не ме грее, ама грам. Sunglasses
От миналата седмица има намалено сирене Саяна, а от преди това крема сирене Вълчев, био масло Президент ... дано има попълнения

# 485
Мразя мрънkането напоследъk в темата, но съвсем си е основателно. Този магазин става все по-зле, kаkто отkъм обслужване, таkа и отkъм цени! Взимаме риба тон Blue Ray в собствен сос и цената й беше 2,30, а в олио 2лв. Днес гледам и не вярвам на очите си - в собствен сос - 2,90лв, а в олио 2,40лв. Ядосах се! Повече няма да им опитам умрялата риба тон. Отидох в съседния Лидл и взех от тяхната - на цена 3лв., но въпросът не е толkова в цената, а в безпочвеното увеличение! Да си я ядат  Naughty В kрайна сметkа при нас няма спагети/фиде Noe и там ме загубиха! Няма изгодно kисело мляkо, прясно мляkо. За kаkво да ходя...да kупувам само боkлуци да пълня шkафа с E-та  #Cussing out

# 486
От миналата седмица има намалено сирене Саяна, а от преди това крема сирене Вълчев, био масло Президент ... дано има попълнения

Какви са цените? Не само да се води с ниски, а дали наистина са такива?

# 487
Бая вдихнаха прясното си мляко, та взимах от Лидл. Е, вече и там е на същата цена Sad

# 488
Всички млечни много са се вдигнали навсякъде. Миналата седмица уж имаше промоция в Т маркет на масло Президент, отивам вечерта - свършило и няма да има повече. Уф!

# 489

Какви са цените? Не само да се води с ниски, а дали наистина са такива?
крема сиренето на Вълчев - 1,29
био маслото - 250 г - 8,49
Прясно мляко Олипус 3.5% - 1.99
Сирене Саяна - 7,49
Кисело мляко олимпус 3.6% - 0,85

# 490
Благодаря, не ми се виждат никак ниски тези цени.
То тяхната марка крема сирене вече е по 1,29.

# 491
Благодаря, не ми се виждат никак ниски тези цени.
То тяхната марка крема сирене вече е по 1,29.
И по другите магазини са почти същите цени, но когато са на промоция ... това сирене не го знам изобщо какво е , но прясното мляко на Саяна е ужасно... А за крема сиренето- бих взела това на Вълчев пред тяхното

# 492
Ние на прясно мляко Саяна му дадохме 2 пъти шанс, все развалено случваме и повече никога няма да повторя. Сирене крема на Вълчев е 1,29, на к-класик е 1,19 и вече ще взимам на Вълчев отново на пук Grinning

# 493
Влизам да споделя потреса си от цената на едни кексчета, но както виждам, всички имат за споделяне.
На Ови и Сари, Милкинис, навсякъде са 60 ст, на промоция и под 50 ст. се намират, посегнах към тях в Кауфланд и не повярвах на очите си - 0,99 лв.
За липсата им на персонал не искам и да приказвам, взимам си левчето най-безцеремонно, даже последния път силно ме вбесиха, опашката се виеше като сватбарско хоро до средата на магазина и като отидох да си искам левчето, имаха наглостта да ме проверят на камерите!

# 494
  • оттам, откъдето започва България
Със сигурност човек трябва да знае какви са по принцип цените на продуктите, които ще купува, когато влиза в Кауфланд, за да може да преценява на място.

Общи условия

Активация на акаунт