Кауфланд - тема 23

• 61 522
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • Русе
Извинявай, не разбрах, че Алди имаш предвид. Peace
То не се знае, при нас магазина на Пени вече трета година стои празен, никой не се е нанесъл.
При нас в двата магазина на Пени се нанесе Билла, третия за сега е празен, но скоро минах от там и видях, че дограмата му е в син цвят, а Пени бяха в червено. Може някой да го префасонира и да отваря нещо.

# 541
При нас Била не е предпочитана, на поне две места ги затвориха.
Няма интерес в нашия квартал и затова не се нанасят.

# 542
BILLA беше толкова много години на загуба и все пак не се продадоха
Беше на загуба, защото беше най-скъпият магазин.И сега се опитват да се съвземат с всички промоции, които пускат и гаранции , които въвеждат, но отношението на персонала към клиентите е под всякаква критика, както и това, че нямат налични много от промоционалните си стоки. Да видим до къде ще го докарат!

# 543
В Билла ходя рядко, въпреки че ми е на еднакво разстояние с Кауфланд, където някакси ми е по-добре откъм зареденост и цени.

# 544
При нас Пикадили остави празни обекти, и то на възлови места. Дано К не се изнесат, скоро.

# 545
И на мен не ми се вярва,че Кауфланд ще се изнесе от България и че някойго е купил. Специално В Хасково, Кауфланд пръщи от хора винаги, имаме Лидъл и Била, но Билата е някаква мини, дори паркинг няма. Ако я бяха намесили в бившето Пени, добре, ама Еконта го превзеха. А в Пловдив уж собственикът на Йегерхофа бил купил и сградата на Пени,освен паркинга.

# 546
При нас Пикадили остави празни обекти, и то на възлови места. Дано К не се изнесат, скоро.

И нашите Карфури и Пикадили-та стоят празни. Peace

# 547
Скъпо,не скъпо...пазаруваме,т'ва е положението.Имам гости от САЩ,"хванаха се за главата",как с такива заплати успяваме да пазаруваме,да плащаме сметки,да подготвяме ученици...семейни почивки ...и т.н.и т.н.Expressionless

# 548
  • Пловдив
Скъпо,не скъпо...пазаруваме,т'ва е положението.Имам гости от САЩ,"хванаха се за главата",как с такива заплати успяваме да пазаруваме,да плащаме сметки,да подготвяме ученици...семейни почивки ...и т.н.и т.н.Expressionless
Ха,де...как?  Laughing Факири сме си!

# 549
Днес минах през Кауфлан до затвора в София, който май е най-голям. Еми тъжна гледка, този огромен магазин, вътре - празен. Има стока, но някакъв смешен асортимент и количество...А като си спомня преди, трябваше ли ми нещо по изчанчено и рядко срещано, знаех, че най-вероятно ще го има в Кауфланд. И крема за лице на Арома който търсех го нямаше, а преди съм го виждала там.

# 550
 Shocked Shocked Леле, не знаех, че са толкова зле....

Вярно е, че от 2 седмици не съм ходила до Кауфланд, но поне тогава беше пълен със стока - за Младост 3 говоря.  Shocked newsm78

# 551
Днес минах през Кауфлан до затвора в София, който май е най-голям. Еми тъжна гледка, този огромен магазин, вътре - празен. Има стока, но някакъв смешен асортимент и количество...А като си спомня преди, трябваше ли ми нещо по изчанчено и рядко срещано, знаех, че най-вероятно ще го има в Кауфланд. И крема за лице на Арома който търсех го нямаше, а преди съм го виждала там.

И нашият е много опоскан, но си мислех, че е заради ремонта в момента. Rolling Eyes

# 552
Абе имаше стока, но по малко като вид и бройка, заприлича ми на Пикадили преди да започнат да ги затварят. А преди регалите пращяха от стока и разнообразие. И с тези нахвърляни кашони, още по грозна гледка.

Последна редакция: ср, 04 окт 2017, 17:09 от Lemy

# 553
Значи не е само при нас така. Rolling Eyes

# 554
Не е ли Кауфланд най-посещавания магазин? Странно ми е това, което се случва.... newsm78 Shocked

Общи условия

Активация на акаунт