Кауфланд - тема 23

• 61 486
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
При нас беше. Лично на мен ми беше фаворит до скоро.

# 556
  • Русе
Нашият Кауфланд пък е много зареден.

# 557
И аз ходих до Кауфланд. Има нещо вярно, намалят количеството...редовете с домашни потреби са опразнени, както и там където бяха хавлии, чехли, куфари...сега е празно  Shocked Нещо ще се случва, но да видим...

# 558
По скоро ще разместват стоките, при нас вече нищо не е на обичайното си място, като с всяка следваща подредба,  нещата стават все по-зле! Магазина е за заприличал на битак,  подобно на магазините за левче.

# 559
Кауфландът,от който пазарувам (Пловдив-Брезовско) си е добре зареден, рафтовете са пълни даже пред някои има оставени и пълни кашони на пода. Има хора,когато и да отида ... проблемът е малкото отворени каси и големите опашки. Забелязала съм, че тук правят кауфланд винаги близо до някоя циганска махала Grinning и редовно има вътре и се пазарува с пълни колички Grinning няма да останат без клиенти

# 560
Кауфландът,от който пазарувам (Пловдив-Брезовско) си е добре зареден, рафтовете са пълни даже пред някои има оставени и пълни кашони на пода. Има хора,когато и да отида ... проблемът е малкото отворени каси и големите опашки. Забелязала съм, че тук правят кауфланд винаги близо до някоя циганска махала Grinning и редовно има вътре и се пазарува с пълни колички Grinning няма да останат без клиенти

В Пловдив има само един Кауфланд, близо до циг. махала. Само един - в Изгрев.

# 561

В Пловдив има само един Кауфланд, близо до циг. махала. Само един - в Изгрев.
Зад този на Брезовско също има ! Не говоря за голям квартал ... Градът е пълен с малки цигански махалички ... Сега проверих - води се Харман махала

# 562
Нашите 2 К. също изглеждат по-празни от преди, но винаги намирам намалените продукти и посещаемостта определено не намалява, това са единствените магазини, на  които има големи опашки и по обяд през седмицата (сравнявам с Била, Фантастико и Лидл, които са наблизо)

# 563
Забелязах, че имаше Ариел 40 пранета на 12 и нещо, а го няма в брошурата. Купих авокадо и ябълки, от промоцията, и крем здраве. Mr. Green

# 564
  • София
Лоши новини за всички ,които си купуват шкембе от там .... вече няма да го зареждат (знам го от сигурен източник)

# 565
Ехаааа,дано е АЛДИ!!!
В тези магазини е най-евтино,водят се за социално слаби в Германия Simple Smile Обаче има супер попадения,особено за веганите-бадемовите млека и други продукти са много евтини,поне в Германия де Simple Smile Дано и тук Simple Smile

# 566
Ехаааа,дано е АЛДИ!!!
В тези магазини е най-евтино,водят се за социално слаби в Германия Simple Smile Обаче има супер попадения,особено за веганите-бадемовите млека и други продукти са много евтини,поне в Германия де Simple Smile Дано и тук Simple Smile
А, ако ще има евтини неща за веганите - и аз искам да е Алди тогава!!!!

# 567
Нашите 2 К. също изглеждат по-празни от преди, но винаги намирам намалените продукти и посещаемостта определено не намалява, това са единствените магазини, на  които има големи опашки и по обяд през седмицата (сравнявам с Била, Фантастико и Лидл, които са наблизо)
Извинявай,кой е втория К,от който си доволна-до автогарата или до Пирогов?Благодаря, съседке Laughing

# 568
  • shumen
И аз рядко ходя в Кауфланд,но като отида намирам всичко.

# 569
Чух, че ще изтеглят К от Бг пазар и мислех, че е само слух, но явно е вярно.К са продадени и от догодина ще са с ново лого... Дано не загинат,че ми е на 100 метра от нас

Това са пълни безмислици. В агенция ЕЖК (една жена каза) явно доста непотвърдена информация излиза.

Затварят си магазините, за да ги ремонтират. Бях го чела в едно интервю на шефа им през лятото. Смениха си логото с новия вестник и сега и магазините си модернизират.

Това значи точно обратното на изнасяне от тук. За мен значи, че още повече се окопават в БГ.

А и имаше по-горе качена някаква статия за Алди от Капитал. Доста съфорумки са я коментирали, а дали ви направи впечатление, че статията е от 2015 г., а не е от сега?

P.S. Някой от играта дали е спечелил нещо вече?

Общи условия

Активация на акаунт