Кауфланд - тема 23

• 61 463
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
При нас напоследък работят много малко каси. Явно нямат хора.

# 586
На всеки 25 лв дават карта, на мен за сметка 50+лв. ми дадоха 2.

# 587
  • Пловдив
И как доказвате,че се чака повече?

# 588
И как доказвате,че се чака повече?
Казваш на информация, ако се усъмнят гледат камерите

# 589
  • Русе
На всеки 25 лв дават карта, на мен за сметка 50+лв. ми дадоха 2.
Да,, преди малко на един господин преди мен за 76 лв. му дадоха 3 бр.

# 590
Нали ви бях писала за развалените мюсли...Бях им писала и понеже не пазя касова бележка, а те без нея не могат да ми върнат парите, ми се обадиха. Извиниха се, казаха, че са подали сигнала към фирмата да си провери партидата и в знак на извинение ще ми пратят "комплимент" до адреса. Да ви се похваля колко приятно бях изненадана - получих ваучер за 10лв.  Sunglasses

Иначе относно ваучерите за левче май ги дават ей така вече. Преди няколко вечери с ММ бяхме в магазина 30мин преди да затворят, на витрината с месата имаше 2 служителки. Едни момчета купуваха доста мезета, едната служителка ги обслужваше, а другата вместо да обслужи нас, опаковаше с фолио кутиите с мезета. Само дишах, издишах, не казах нищо, но вътрешно много се изнервих. Оплакахме се на информация, а на служителката явно не й се слушаше и посегна да ни даде ваучер за 1лв. Не го взехме, защото не бяхме чакали 5 мин, но им казахме да знаят. Не мисля, че им пука ...

# 591
  • София
Хайде ,чакаме Bradley Cooper да качи новата брошура 🙌
Исках да отида днес за месото ,което е намалено но мисля да изчакам,може др седмица да има още повече нмалени неща ... пък ако не я качи никой ... ще отида днес 😕

# 592
# 593
  • Пловдив
 bouquet
Май нищо интересно...

# 594
Нищо интересно.  Grinning Мерси за брошурата. bouquet

# 595
Харесах си стъклените кутии с капаци за 20 лв. Малко скъпички, ама ще видим...

# 596
  • Карлово
Иначе са по 6-7 лв. комплекта.

# 597
Набелязах си :
заквасена сметана Балкан; Активиа; спагети Барила; газирана Девин; ако се намери някоя по-малка Матилда;
чудя се за кутията Нес кафе и пилешките гърди Simple Smile

# 598
# 599
От текущата седмица, някой взе ли пиле на DUC, дали е три пъти по хубаво от безцветното пиле?

Общи условия

Активация на акаунт