Кауфланд - тема 23

• 61 455
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
От текущата седмица, някой взе ли пиле на DUC, дали е три пъти по хубаво от безцветното пиле?

Не мисля.... Confused

Иначе са по 6-7 лв. комплекта.

Тези са стъклени, май затова са по-скъпички.

# 601
Взимала съм пиле Duc няколко пъти и не съм впечатлена. Пусна доста мазнина при печенето и не се сви, но откъм вкус не забелязах разлика с пилетата Градус или Лудогорско. Обезкостените бутчета и филето Duc  определено ми харесват повече на вкус от обикновените.

# 602
  • София
Формите за мъфини ,кекс и торта ,кафето с чашата иии това е засега 😉

# 603
Взимала съм пиле Duc няколко пъти и не съм впечатлена. Пусна доста мазнина при печенето и не се сви, но откъм вкус не забелязах разлика с пилетата Градус или Лудогорско. Обезкостените бутчета и филето Duc  определено ми харесват повече на вкус от обикновените.
Peace Мерси

# 604
Напълно съвпада написаното с моето мнение.

# 605
Аз пък толкова харесвам duk, вкуса е  като на пиле гледано на двор/ех спомени/ и само дебна намаление.

# 606
  • Карлово
От текущата седмица, някой взе ли пиле на DUC, дали е три пъти по хубаво от безцветното пиле?

Не мисля.... Confused

Иначе са по 6-7 лв. комплекта.

Тези са стъклени, май затова са по-скъпички.
За стъклени говоря. 5 бр ф9, ф10,5;-13см-14 см и 17 см.

Последна редакция: пт, 06 окт 2017, 14:31 от ДамаТрефа

# 607
Аз пък толкова харесвам duk, вкуса е  като на пиле гледано на двор/ех спомени/ и само дебна намаление.
Намалено е в момента, но бях сигурна дали е все още с добро качество, или като всичко останало са го развалили.

# 608
За мен не е хубаво, даже си мисля, че го тъпчат с жълт оцветител. Ама всеки с вкуса си...

# 609
, даже си мисля, че го тъпчат с жълт оцветител. Ама всеки с вкуса си...
Аз съм убедена, че е така.
Хубаво пиле взимам от Метро, румънско.
Взех онзи ден от Кауфланд насипни бутчета, 5 броя излязоха 2,5 кг, е това нормално ли е Confused На всичкото отгоре, като ги сложихме да се варят, започнаха да се уголемяват  Sick детето каза, че са токсични, и отказа да ги яде. То аз отдавна съм сложила вето на месо от там, но този път какво изглупях...

# 610
Така и така всяка седмица се дава линк от този сайт, ами най-добре да се добави в началото на новата тема. Да се надяваме, че тогава няма да има коментари от сорта на "Хайде ,чакаме *НЯКОЙ* да качи новата брошура..." и сами ще извършат елементарните действия до достигането на брошурата.
Тук се качва брошурата https://issuu.com/promooferti (добавете го в Отметки/Любими) предимно в петък или събота. Качва се от човек на PromoOferti. Действието, което ще направи някой вместо вас, е да отвори този линк https://issuu.com/promooferti  , да провери дали е качена новата брошура на Кауфланд и да даде линк към нея. Нещо, което всеки сам може да направи.

# 611
Аз купувам на Duc винаги, по-хубави са от тези обикновените, като се пече пуска жълта мазнина, като домашните бройлери Simple Smile, но вкуса не е чак „уау” домашно пиле, но определено е по-вкусно от обикновените.
Доста по-скъпи са от другите, ама заради детето основно взимам на тази марка, и техните бутчета в тарелка купувам.

# 612
От новата брошура си харесах тортата Grinning

# 613
Джинджифилът е станал 7 лв.! Rolling Eyes

# 614
  • Варна
Магазина във Варна - Възраждане ,няма да работи от 22.10 до 23.11 поради цялостен ремонт, това научих днес от една от касиерките. Магазинът е доста изпразнен откъм стока.
Иначе имаше авокадо на 1.29 лв за брой, та си взех няколко.

Общи условия

Активация на акаунт