Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви въпроси трябва да зададе бъдещата майка на педиатъра?
Какви са препоръките за сглобяване на леглото и количката?
Какви са препоръките за предотвратяване на киселини по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви въпроси трябва да зададе бъдещата майка на педиатъра?
Бъдещата майка трябва да попита за избора на педиатър, като например дали приема нови пациенти, какви са работното му време и местоположението на кабинета, какви са неговите методи за преглед и лечение, какви са неговите препоръки за грижи за бебето, какви са неговите възгледи относно ваксините и какво се случва в случай на спешност.
-
Какви са препоръките за сглобяване на леглото и количката?
Препоръчително е да не отлагате сглобяването на леглото и количката. Освен това е важно да изберете удобна и практична количка, която отговаря на нуждите както на бебето, така и на родителите. За сглобяването на леглото и количката можете да използвате професионални услуги или да следвате инструкциите, предоставени от производителя.
-
Какви са препоръките за предотвратяване на киселини по време на бременност?
-
Какви са препоръките за подготовката за раждането и престоя в болницата?
-
Какви са препоръките за избор на педиатър и екип за раждане?
Майката най-добре си знае и усеща кое е добре
Само хубави новини и весел бебевалеж!
Вече си ми тежи и почнах дас е подувам, а от навеждането ме боли кръста. Въобще, бабешка история.
Да му се не надява човек. Изобщо не очаквах, че чак толкова се вълнува, много мило ми стана.
Минахме си от реда, вие записахте ли се вече?
Сега вече вкъщи ли си? По-добре ли си? За седалищно предлежание има разни упражнения уж, не знам до колко наистина помагат, но пък няма и да навредят. Аз май съм го пускала и преди сайта, ама да го сложа пак:

Накрая ще пробвам с Бианацид.