Радостта ми е голяма, сладко ОКТОМВРИЙЧЕ чака мама!

• 33 396
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Ема, дано не ти се подуят, не искам да съм лоша, но моите започнаха в 36 г.с. да се подуват Grinning

# 616
И аз съм с надути крака. Карам с едни сандали ама става хладно и ще търся някои затворени обувки. Дано ми се оправят краката иначе ще трябва да сменям всички обувки Simple Smile

# 617
Ема, дано не ти се подуят, не искам да съм лоша, но моите започнаха в 36 г.с. да се подуват Grinning
Немога да си спомня с 1 вата бременност кога почнаха но сигурно е било някъде там.Очаквам го всеки моемнт, подготвена съм:)))

# 618
Тази бременност съм по-малко подута определено. Пак си нося един номер по-големи маратонки, които имам от сестра ми, но и на ръцете съм по-малко подута. За сметка на това ми се появиха разширени вени между краката, а като прибавя и една болка след ставане на същото място от дърпане на една връзка просто красота. Cry

# 619
  • Варна
Как изглеждат разширените вени? Виждам едни леко лилавеещи вени от вътрешната страна на бедрата към коляното. Като стоя права са по -изявени

# 620
Потърси в чичо google, не е приятна гледка. Grinning

# 621
В 11:48 на бял дойде моето чакано момиченце София!
3420 г. и 50 см.
Всичко е наред. Но си боли.

# 622
Ейй, най-после! Честито, Деси! Мислих ви днес и много се радвам за вас! Бъдете живи и здрави и бързо да минава болката :*

# 623
Честито и от мен, Деси! Да е жива и здрава малката принцеса! Бързо възстановяване ти желая! (че скоро нова тема трябва се пуска. Stuck Out Tongue Winking Eye )

# 624
Деси, честито ! Heart
Да сте живи и здрави Hug

# 625
Честито на мама и тати! Да е жив и здрав малката кукла.

Последна редакция: чт, 21 сеп 2017, 14:38 от maldini88

# 626
  • София
Честито! Да е жива и здрава принцесата!

# 627
Честито, Деси! Жива и здрава да  е прекрасната девойка, а на мама желая много спокойствие и щастие! Прегръдки!

# 628
  • София
Честито, Десинце. Да ви е жива и здрава принцесата и много да ви радва. А ти бързо да се възстановяваш! Heart

# 629
Деси, честита ви прекрасна Софи! Всички живи и здрави! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт