Къде в Пловдив??? - 73

• 66 877
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, някъде около Тримонциум дали има къде да си направя снимка на зъб? Знам за един рентген на Данаил Николаев, но не ми е много удобен. И ако имате идея за колко време е готова снимката?

# 481
На Иван Вазов-срещу библиотеката-К дент. 5 лв за няколко минути е готова.

# 482
  • до едно тепе
В Гранда имаше преди 2-3 години стоматологична клиника с рентген. Ходила съм за панорамна снимка там с направление от стоматолог. Преди и в ДКЦ1(на Понеделник пазар) снимаха зъби.

# 483
Трапезица, много ти благодаря! Hug

Поспаланчо, и на теб много ти благодаря! Ще проверя в Гранда, там ми е най-удобно. Flowers Hibiscus

# 484
  • до едно тепе
Сега го потърсих в гугъл. Ето това е. http://dentalnaklinika.com/%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%81
Там ме прати моята стоматоложка, която е наблизо да си направя панорамна снимка по ЗК. Преди 3 години беше мисля и тогава поне имаше право да ми даде такова направление.
Помня, че докато чаках в чакалнята да стане готова снимката доведоха някакъв затворник с белезници и
 въоръжена охрана да си прави зъб. Laughing

# 485
Търся коректен човек/фирма за почистване на 2 входа на малък блок в центъра-кино Екоплекс ( Фламинго ) . Моля пишете ми на ЛС

Последна редакция: чт, 19 окт 2017, 14:30 от Трапезица

# 486
Миналата година от тази тема взех координати на жена за почистване и съм много доволна. Сега ми се налага да освободя част от дните, в които я ползвах и считам за коректно да я препоръчам. Ако някой се интересува - координати на лични.

# 487
  • Пловдив
Ще съм благодарна, майките с опит да споделят впечатлнията си от школи по танци и художествена гимнастика - от кога/ къде?

# 488
Танци- какви?
Художествена гимнастика- Тракия и Тракия Елит на двата стадиона. Сериозни отбори са и се тренира сериозно, т.е. като време е по-голям ангажимент.

# 489
  • Пловдив
Състезателни/ латино-американски, не знам как е най-правилно да се каже.

Художествената гимнастика от каква възраст може да се започне?

# 490
  • Пловдив

Моята внучка е на 5 г. и ходи на худ.гимнастика на стадиона на гребната .
Вторник и четвъртък от 18 часа .

# 491

За гимнастика ги взимат още на 4. Колкото по-рано, толкова по-добре.
За танци- във Военния Дом има много силна школа, но много ходят по участия- смятай, че ако започнете, след 2-3 години ще пътувате за състезания поне веднъж месечно.

# 492
В зала Дунав има худ. гимнастика към ОДК. Взимат ги на 4 и 5 години.

# 493
  • Пловдив
Благодаря на всички  bouquet

# 494
Тази година на коя дата ще е Черният петък в МОЛ Пловдив?

Общи условия

Активация на акаунт