Звездни компромати - 337 част

• 115 877
  • 755
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Извинете, че отклонявам интересния разговор, и то с нещо дъвкано много пъти, но мисля, че Шайло категорично вече можем да я броим за момченце, гледайки снимките. И вече много се бъркам с децата на Анджелина - кое момче, кое - момиче. Вивиан що за облекло има?!

# 436
  • София
Защото работя основно с чужденци, със съпруги българки, постоянно пребиваващи, с лични карти и регистрирани фирми, но категорично нямат българско гражданство.
Фирми у нас могат да притежават и небългарски граждани.
А въпросните чужденци най-вероятно са със статут на продължително пребиваващи у нас и имат личен номер

# 437
Със сигурност говоря за ЕГН .

# 438
Джоли пак по зърна

# 439
Джоли е отвратителна! Там социални няма ли, не знам, големите пуритани...

# 440
Вивиан кое от двете е, с дебелите вежди или?

# 441
Вивиан кое от двете е, с дебелите вежди или?
С бежовия костюм

# 442
  • София
Има нещо сбъркано в семейството на Джоли. Защо така дъщерите й не могат да се възприемат като момичета и тя да ги възпитава като такива? Нещо въобще не е наред с възприятията в това семейство!

# 443
Малко оффтопик, но в търговския излизат не само ЕГН-тата, ами и подписите сканирани! Просто жив ужас! Сори за спама.

# 444
  • Вестерос
Нормално и подписите, нали са сканирани оригиналните документи. Ужас е да, някакво недомислие е това.

За Джоли за мен не е нормално това нейното.  Че и двете ѝ момичета, да бе..

# 445
Това, че някой има ЕГН не означава, че има българско гражданство.
Има линк даден на предната страница, прочети го

Джоли ми става все по неприятна

# 446
Извинете, че отклонявам интересния разговор, и то с нещо дъвкано много пъти, но мисля, че Шайло категорично вече можем да я броим за момченце, гледайки снимките. И вече много се бъркам с децата на Анджелина - кое момче, кое - момиче. Вивиан що за облекло има?!
Аз не мога да я преброя  за момченце. Като порасне всичко ще си дойде на мястото.

# 447
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джоли.... Sick
От този крак ми се догади
Скрит текст:
А от това как използва един куп дечица, някои и не от собствената и утроба, за панаиржийски атракции ми се гади от доста време. Плаче за лишаване от родителски права, и с бъркането в сексуалното осъзнаване на част от децата, и с методите на възпитание на друга част (предоставяне на ножове, спиране от училище), и с опитите да изолира бащата, и с мъкненето им по опасни и за възрастен човек региони....

# 448
Е, децата растат, ще видим дали ще излезе някоя и друга книга тип "Mommie Dearest". За тези, които не са чували - дъщерята на актрисата Джоан Крауфорд пише автобиография с това заглавие за тормоза, който е преживяла в детството си. Крауфорд наподобява малко на Анджи - осиновила е 5 деца (две от тях по-късно е обезнаследила), има 4 брака и цяла верига от любовници и от двата пола. Дъщеря ѝ я обвинява, че тези осиновявания са ПР, че децата са бити и тормозени. Мемоарът е филмиран, участва Фей Дънауей. Заглавието му става нарицателно за такива книги от деца на известни родители.

# 449
Със сигурност говоря за ЕГН .

Провери си пак. Имаше период, в който постоянните можеше да имат и ЕГН. Към днешна дата имат само ЛНЧ, дори и тези, които тогава имаха ЕГН, пак ги върнаха на ЛНЧ. Изглеждат доста еднакво.

Общи условия

Активация на акаунт