Звездни компромати - 337 част

• 115 911
  • 755
  •   1
Отговори
# 420
Това, че някой има ЕГН не означава, че има българско гражданство.

# 421
  • Rock & Roll feeling ...
егн-то се вижда от документите с ел.подпис

едит 2: странно.. отворих го без ел.подпис, което до сега не ми се е случвало- 82 е

Рай за хората,които злоупотребяват с лични данни.  Trollface
Имаше едни измамници,които бяха теглили от  бързите кредити на различни лица. По толкова въртелив начин стигаха до личната информация, а тука им на поднос поднесена Smile

# 422
Но във всеки случай не е завършила медицина на 21.
За мен е под въпрос изобщо дали е завършила медицина.

Тук я има като асистент http://medfac.mu-sofia.com/khmeh/?q=node/1

# 423
Това е добре.. донякъде, макар да не виждам никакво инфо срещу едното име, защото аз като я търсих, не я намерих никъде. Rolling Eyes

# 424
  • Вестерос
Така това е недопустимо с егн-тата, тъкмо пуснах жалба. Мерси Рима, че каза, че се отварят. Не съм забелязвала до сега, а явно не е от скоро.

Чужденците не са е егн-та, а с личен номер ! Само бг гражданите имат егн-та.

# 425
Така това е недопустимо с егн-тата, тъкмо пуснах жалба. Мерси Рима, че каза, че се отварят. Не съм забелязвала до сега, а явно не е от скоро.

Това не е вярно.

# 426
  • Вестерос
Обясни защо не е вярно. Чужденците с постоянно не са ли с ЛНЧ ?

# 427
  • София

Това не е вярно.
Напротив, вярно е
Ето кои имат ЕГН-та
http://www.mfa.bg/pages/107/index.html

# 428
Някои знае ли защо винаги ураганите ги кръщават на жени ? Grinning

Ето статия по въпроса

Под статията има коментари и последния си е направо кратък виц :
"Защото всичко започва с духане и накрая ти отнася къщата и колата."

# 429
От години насам в Търговския регистър може свободно да се гледа доста информация. Например Учредителен акт на дадена фирма всеки може да си свали, а в него има всички данни на собственика.
И аз съм се чудила на тази публичност ама...  аз дори нямам електронен подпис.

# 430
  • Вестерос
Честно казано винаги съм работи само с ел.подпис и никога не съм си играла без да отварям документите. За мен не е нормално това да ти изкачат егн-тата по този лесен начин.

# 431
Защото работя основно с чужденци, със съпруги българки, постоянно пребиваващи, с лични карти и регистрирани фирми, но категорично нямат българско гражданство.

# 432
Джоли с децата на премиерата в Торонто. Явно и Вивиан е започнала да се облича като момче.

Скрит текст:

Лиъм Нийсън и Даян Лейн. Даян май си е правила нещо по лицето.
Скрит текст:

# 433
Но вероятно не става нъпрос за ЕГН при тях! Синът ми също има словашка лична карта с номер на нея, с право на работа, на пребиваване, на здравно осигуряване, на каквото там се сетиш, ама не е словашки гражданин.

# 434
  • Вестерос
Аз също работя с чужденци, но не толкова често и моите са били винаги с лнч, затова и попитах.

Общи условия

Активация на акаунт