Звездни компромати - 337 част

• 115 902
  • 755
  •   1
Отговори
# 405
Някои знае ли защо винаги ураганите ги кръщават на жени ? Grinning
Стара подигравка с жените, че не знаят какво искат и си сменят постоянно настроението.
Но вече близо 30 г. ги редуват мъжко-женско. Миналата година мина ураганът Матю например. Хюго, Боб, Айвън, Айк, Андрю, Ърл... Част от тя са в класацията с най-опустошителни и скъпоструващи щети.

# 406
  • София
Някои знае ли защо винаги ураганите ги кръщават на жени ? Grinning

Ето статия по въпроса

# 407
# 408
С малко пипване на веждите и грима е можело да бъде пъти по-красива от сега...
Направо ми става тъжно като гледам как момичета с нормална външност се обезобразяват.

# 409
Направо ми става тъжно като гледам как момичета с нормална външност се обезобразяват.
Тя е гумена в лицето вече... Виж как изглежда като я целува мъжа ѝ - точно все едно лице от мека гума
Скрит текст:

# 410
Тя е гумена в лицето вече... Виж как изглежда като я целува мъжа ѝ - точно все едно лице от мека гума
Скрит текст:

Мъжът и не е ли от малцинството?

# 411
Тя, Джулиана, също е от ромското съсловие.

# 412
Мъжът и не е ли от малцинството?
Ми като гледам и двамата не са мнозинство...

Скоро ще заприлича на тази арабка, която въобще не е с всичкия си
https://www.instagram.com/creme_del_la/
Скрит текст:

# 413
  • София
Интересно Анджи Касабие никъде не намирам годината и на раждане. От нейни състудентки знам че е 81 набор, но защо го крие? Мъжът и виждам е на 27.

Родена е на 01/11/1982
ЕНДЖИ ИСАМ ЗАФЕР КАСАБИЕ
Има БГ ЕГН, което означава че е получила гражданство.
Всичко това със свободен достъп в ТР. newsm78

# 414
  • Вестерос
Как се казва фирмата?

едит: милата тя
Управители    "АМИР 2017" ЕООД
Управители    "Папион" ЕООД
Физическо лице-търговец    ЕТ "ПАПИОН - ЕНДЖИ КАСАБИЕ"
Съдружници    "ОНЛАЙНПАРТС" ЕООД
Едноличен собственик на капитала    "АМИР 2017" ЕООД
Едноличен собственик на капитала    "Папион" ЕООД

егн-то се вижда от документите с ел.подпис

едит 2: странно.. отворих го без ел.подпис, което до сега не ми се е случвало- 82 е

# 415
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Чудна е майка му на Илън. Има си и бръчки и всичко, но е прекрасна. Има го онова излъчване на достойно остаряваща жена. А и какъв син е отгледала само!!

Точно в момента вкъщи една от книгите, които четем е биографията на  Илон Мъск. Родителите му се раделят, когато той, брат му и сестра му са под 10 годишни, и той и брат му отиват при баща му, според самия Илон, да не е самотен.
Майката наистина е добре изглеждаща жена и на младини е била голяма красавица, занимавала се и и с диетология. Като цяло интересна фамилия са.
Преди време някои беше писал тук, че Мъск и Амбър Хърд са се разделили, но все още са заедно, даже тя е с него и петте му деца в Австралия. https://www.instagram.com/p/BUtGKm0BCbm/?taken-by=elonmusk

# 416
Как се казва фирмата?

едит: милата тя
Управители    "АМИР 2017" ЕООД
Управители    "Папион" ЕООД
Физическо лице-търговец    ЕТ "ПАПИОН - ЕНДЖИ КАСАБИЕ"
Едноличен собственик на капитала    "АМИР 2017" ЕООД
Едноличен собственик на капитала    "Папион" ЕООД

егн-то се вижда от документите с ел.подпис

едит 2: странно.. отворих го без ел.подпис, което до сега не ми се е случвало- 82 е

Благодаря. Понеже моите познати, с които е учила са 81 е възможно да съм решила, че и тя е. Но може би е завършила гимназия на 18 или нещо такова. Но във всеки случай не е завършила медицина на 21.

# 417
Чудна е майка му на Илън. Има си и бръчки и всичко, но е прекрасна. Има го онова излъчване на достойно остаряваща жена. А и какъв син е отгледала само!!

Точно в момента вкъщи една от книгите, които четем е биографията на  Илон Мъск. Родителите му се раделят, когато той, брат му и сестра му са под 10 годишни, и той и брат му отиват при баща му, според самия Илон, да не е самотен.
Майката наистина е добре изглеждаща жена и на младини е била голяма красавица, занимавала се и и с диетология. Като цяло интересна фамилия са.
Преди време някои беше писал тук, че Мъск и Амбър Хърд са се разделили, но все още са заедно, даже тя е с него и петте му деца в Австралия. https://www.instagram.com/p/BUtGKm0BCbm/?taken-by=elonmusk

Клипа е от 30 май, та може и да са разделени.

# 418
Но във всеки случай не е завършила медицина на 21.
За мен е под въпрос изобщо дали е завършила медицина.

# 419
Комбинация, която може да ме довърши. Джейк и малко сладко кученце  Heart Eyes
И пак той от благотворително мероприятие по повод 11 септември.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт